sshort..
Printable View
sshort..
[quote=Larossıan;253696]sshort..[/quote]
hızınıza hayranım abi .brv
ben teknik göstergelerim doğrulsunda az miktar alım yaptım bakılım ne olacak:)
[quote=ordi;253701]hızınıza hayranım abi .brv
ben teknik göstergelerim doğrulsunda az miktar alım yaptım bakılım ne olacak:)[/quote]
Anında 90 derece dönerim..:)
Ya diğer takip ettiğm gecelik sistemlerde daha aşağı dönüş imaresi yok nasıl verecekler aşağı muamma.
[QUOTE=Larossıan;253706]Ya diğer takip ettiğm gecelik sistemlerde daha aşağı dönüş imaresi yok nasıl verecekler aşağı muamma.[/QUOTE]
Aynı fikirdeyim
Sistemim flat bi ara geçici al verdi ama anında asa bastıkları için kayboldu ne yöne sinyal verirse eğer ikinci arıda o yöne onaylarsa uyacam
yoksa bugün cuma tatile huzrlu bi kafayla girelim.
Garanı pis veriyorler piyasayı o asa çekti.Bakalım bunun altından bişe çıkacakmı
Larossıan abi, 72100 kırılmadan ben tedirginliğimi bırakamam elim tuşta bekliyorum abi üstelik bu sefer çift duvar ördü tam o seviyeye bakalım ne olacak
abi bugün 3 defa (short - long -short ) döndüğünüz sisteminiz 5 dk lık olan değil mi ?
60 lık hala long sanırım
shortta şu anda longlarsa longlarım..
bu kadar yatayın arkası bir yöne sert hareket bakalım..
[quote=Se_M;253722]abi bugün 3 defa (short - long -short ) döndüğünüz sisteminiz 5 dk lık olan değil mi ?
60 lık hala long sanırım[/quote]
evet 5 dklık gecelik 60 lık daha longda.
düne göre bugün daha stresliyim ekran karşısında bir tek attım bakalım ne olacak
dün palama verdik biberi bugün onu iade etmese bari
tepeler sürekli düşüyor bir baskı var yukarıya gitmesin diye longum ekran karşısında dondum kaldım
dün efg 72300 den ha babam alıyordu bugün de 71800 de ha babam satıyor
fış fış kürekcinin kayığı hop hop eder longcunun yüreği hadi hayırlısı
flat..
71800 merkezi fiyat... Üst değer 72100...