[quote=ruhul-kudüs;299111]eskiden olsa hacim 3 trilyon oldumu dönüş işareti derdik şimdi 5000 puan düşse kimse trend döndü demiyor .uyk[/quote]
5000 puan düştümü ki ben hatırlamıyorum en son ne zaman düşmüştü o kadar :..:
Printable View
[quote=ruhul-kudüs;299111]eskiden olsa hacim 3 trilyon oldumu dönüş işareti derdik şimdi 5000 puan düşse kimse trend döndü demiyor .uyk[/quote]
5000 puan düştümü ki ben hatırlamıyorum en son ne zaman düşmüştü o kadar :..:
[quote=a.kaya;299117]Acaba diyorum şirket ağ üzerinden ondanmı kaynaklanıyor ama değil diyorlar matriksten onlarda çözemediler :([/quote]
yok ya ben evden giriyorum benimde aynı. ve vob işlemi yaptığım laptopda haber sitesi bile açmam. bilgisayarla ilgili değil bu
[quote=a.kaya;299117]Acaba diyorum şirket ağ üzerinden ondanmı kaynaklanıyor ama değil diyorlar matriksten onlarda çözemediler :([/quote]
başka piside denesene bir gün boyunca en azından pisidense o belli olur. dizüstü mü
alış kademeleri boş satış kademleri nispeten daha yoğun..
kapanışa yakın bi tur daha yukarı yaptıracaklar diye düşünüyorum..
[quote=a.kaya;299122]5000 puan düştümü ki ben hatırlamıyorum en son ne zaman düşmüştü o kadar :..:[/quote]
en son 73 ten 65 e düştü trend olarak dahada öyle bir düşüş görmedik :confused:
[QUOTE=The Tatar;299092]625 alışa geldi 5 dk içinde 150 yandı..
yetişebilmek mümkün değil..[/QUOTE]
[B]aklimatizasyon[/B]
# belirli bir yükseklikten sonrasina yapilacak tirmanislarda vucudu soz konusu yüksekliğe alıştırma işlemidir. örneğin 4500 m de kurulan ana kaptan 5500 metreye tirmanilir kamp atilir sonra ana kampa geri dönlürü kamp bu yöntemle giderek daha yükseğe taşınarak vucudun yüksekliğe alışması sağlanır.
[quote=The Tatar;299109]hacim 3 trilyon oldu spotta..[/quote]
Buraya kadar gelişi hep hacimsiz, hemen hemen bunun yarısı kadar hacimleydi.Son birkaç gündür arttı hacim...
tersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüz
[quote=enorton;299130][B]aklimatizasyon[/B]
# belirli bir yükseklikten sonrasina yapilacak tirmanislarda vucudu soz konusu yüksekliğe alıştırma işlemidir. örneğin 4500 m de kurulan ana kaptan 5500 metreye tirmanilir kamp atilir sonra ana kampa geri dönlürü kamp bu yöntemle giderek daha yükseğe taşınarak vucudun yüksekliğe alışması sağlanır.[/quote]
Bunlar insanoğlu değilki..
[quote=enorton;299130][B]aklimatizasyon[/B]
# belirli bir yükseklikten sonrasina yapilacak tirmanislarda vucudu soz konusu yüksekliğe alıştırma işlemidir. örneğin 4500 m de kurulan ana kaptan 5500 metreye tirmanilir kamp atilir sonra ana kampa geri dönlürü kamp bu yöntemle giderek daha yükseğe taşınarak vucudun yüksekliğe alışması sağlanır.[/quote]
patron çok ilmi oynuyosun bu oyunu :..:
benzer bir yöntem dalış sporundada kullanılıyor sanırım :::
Maymuna çevirme formasyonu sanırım bu formasyınun adı :::
işlem hacmi endeksteki yorgunluk ve müthiş prim burasının tepe olma olasılığını yüzde 90 a çıkarıyor ama ben piyango misali yüzde 10 olasılığa oynuyorum ve longlarımı muhafaza etmeye devam ediyorum ya çıkarsa:)