[URL="http://www.ressim.net/out.php/i561782_15.png"][IMG]http://www.ressim.net/out.php/i561782_15.png[/IMG][/URL]
Printable View
[URL="http://www.ressim.net/out.php/i561782_15.png"][IMG]http://www.ressim.net/out.php/i561782_15.png[/IMG][/URL]
[quote=indregandi;207701]Konuyu Toplam 165 Üye okuyor. (65 Kayıtlı üye ve 100 Misafir) [SIZE=2]indregandi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]artanis[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kayahan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]boz ayı[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]İmales[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Strategist[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]EMEKDAR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kiwi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]milaslı[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Javacheff![/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ayyu12[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]sinatra[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]delix[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]flexy[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tırtıl[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]yusuf_alp[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elmas[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mukora[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]minyas22[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]forsen[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elstock[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Sekube[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mur@t[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abka[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]seçilmiş böcük[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bull market[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tutku[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]BORSACIOZGUR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]YAVUZHAN[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]oguzhan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]daylight[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aliveli[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsa8447[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SaNCaKTaR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Toledo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bugar[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]perfectt[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]al bundy[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]sadberk22[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]apash[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]nikimyokbenimamca[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abdullah yıldız[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]raymonda[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]eksper[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]citiwan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]emre4448[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kimseo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsacim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]maşuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ERK[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]lwarrior[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Adrianinho[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]TyranT[/SIZE]
niyeki acaba,....[/quote]
[I]birazdan yukarıda 5 adet direnç....[/I]
[I]aşağıda 5 adet destek yazacak üstad bekliyorlar...[/I]
[I]reçetelerini alıp gideceklermiş...........[/I]
[I]ha ha haaa.........[/I]
[I].lelele[/I]
bekleyen ..yazan tüm forumdaşlara sevgiler benden..........
iyi geceler........yarın yeni bir gün...inşallah bereketli olur hepinize......
[quote=boz ayı;207705][I]birazdan yukarıda 5 adet direnç....[/I]
[I]reçetelerini alıp gideceklermiş...........[/I]
[I]ha ha haaa..........dng[/I]
[I].lelele[/I][/quote]
[I]yarın 63 üstünden basarım zevişme için, yere sçmiyorum, öle gelişgüzel yazıyorum rakamları, olgunlaşanları realize ediyorum sonrasında, yani hep py de malım var şort veya long olarak, genelde bu yöntem long daiyi işliyor, şort için tek kalem daha iyi, çünkü longda ağa bir torba bağlıyor, yeniyor, ikinci torba, kırkbayır, conkbayırı derken rahat rahat trade olanağı var, şort yıldırım çarpmış gibi, birden, bu yöntemde onun için uygun deyil boz ayım,[/I]
[quote=boz ayı;207705][I]birazdan yukarıda 5 adet direnç....[/I]
[I]reçetelerini alıp gideceklermiş............lelele[/I]
[I]ha ha haaa.........[/I]
[/quote]
[I]bu 62500 varya boz ayım, düşüş öncesi yani 59625 öncesi güzel çalıştı, dirençlerde değişme yok,sabahkilerde, zaten 60 da sildim defterden artık,[/I]
[I]120 ve günlük,[/I]
[quote=indregandi;207708][I]bu [B]62500 varya[/B] boz ayım, düşüş öncesi yani 59625 öncesi güzel çalıştı, dirençlerde değişme yok,sabahkilerde, zaten 60 da sildim defterden artık,[/I]
[I]120 ve günlük,[/I][/quote]
Gelirken ayulara çin işkencesi oldu orası,şimdi ökkizlere şenlikmi olcek...üüü
[quote=unlimitted;207677][B]sen rüyama laf etmemiştin. o yüzden sayılmaz kiiiii sayılmaz kiiiiiiiii![/B] :D
apla, ya global pala daha salak, ya da hacim büyüdükçe işi zorlaşıyo.
çünkü feci dövüyorum deplasmanda. :..:
yalnız cuma günkü gümüş short pozisyonundan sonra düşmesine rağmen şımardım, kapanmadım. pazar gecesi açılışı ile margin call yiyerek kapandı poz.
global pala'nın marginleri sermayenin %92'sine yakın noktada geliyor apla.
anlayacağın, içerdeki para gümledi komple. 1 tek hata ile.
kısaca, global pela ile dans ederken, ayağına basmayacaksın. feci cırlıyor. :D
emekTar abey, sana kızar mıyım. takılıyorum yaw...üüü
pozda olmayıp pozisyon ahkamı kesenlerden hoşlanmam. (analistlerin yaptığı budur bana göre)
kendimi bu duruma düşürecek yorumlardan da özellikle kaçınırım.
ama VOB'u daha yeni bıraktım biliyosun. kendimi hala sizden hissediyorum. o yüzden yapmıştım o yorumu. istemiyosanız yapmam üwwwwüüüüüü[/quote]
Benim suçum neydi lem, attın kafama koca taşı? ühhhhüüüü
[quote=indregandi;207701]Konuyu Toplam 165 Üye okuyor. (65 Kayıtlı üye ve 100 Misafir) [SIZE=2]indregandi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]artanis[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kayahan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]boz ayı[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]İmales[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Strategist[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]EMEKDAR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2][B]kiwi[/B][/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]milaslı[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Javacheff![/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ayyu12[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]sinatra[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]delix[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]flexy[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tırtıl[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]yusuf_alp[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elmas[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mukora[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]minyas22[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]forsen[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elstock[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Sekube[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mur@t[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abka[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]seçilmiş böcük[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bull market[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tutku[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]BORSACIOZGUR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]YAVUZHAN[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]oguzhan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]daylight[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aliveli[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsa8447[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SaNCaKTaR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Toledo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bugar[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]perfectt[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]al bundy[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]sadberk22[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]apash[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]nikimyokbenimamca[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abdullah yıldız[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]raymonda[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]eksper[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]citiwan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]emre4448[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kimseo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsacim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]maşuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ERK[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]lwarrior[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Adrianinho[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]TyranT[/SIZE]
niyeki acaba,....[/quote]
bir şeyler öğrenmek için üstadlar.kendi adıma şunu soyleyebilirim;bu vob u sizleri izleyerek birşeyler öğrenmek, her düşünce ,her yorumunuz dan bilgi almak istiyorum.çok değerli bilgiler veriyorsunuz teşekkürler ustadlar
[quote=EMEKDAR;207709]Gelirken ayulara çin işkencesi oldu orası,şimdi ökkizlere şenlikmi olcek...üüü[/quote]
önemli yere ama bugündü, nostalji yaptı ağa, kesilen boğaların arkasından ağladı bir müddet, zaten dovun bu neticesine +gap olur, şimdiki yere 63000, 325,400 üç tene arka arkaya, üçüde ayrı cinsten ihtiyar,:eek:...
[quote=kiwi;207711]bir şeyler öğrenmek için üstadlar.kendi adıma şunu soyleyebilirim;bu vob u sizleri izleyerek birşeyler öğrenmek, her düşünce ,her yorumunuz dan bilgi almak istiyorum.çok değerli bilgiler veriyorsunuz teşekkürler ustadlar[/quote]
üsttalık teveccüh, aklımıza geleni yazıyoruz, sesli düşünüyoruz sadece böyle bir iddiamızda yok, katılımcı bekliyoruz, :::
ne cevherler vardır allah bilir,....:confused:
[quote=boz ayı;207698]26 yıl dostum boru değill.......
üstad kelimesini artık sevmiyorum...dünkü bebelerede üstad diyorlar artık..
vakıf hanlıyım..ve bununla övünürüm..mülkiyeli olmaktan ve 68 kuşağı
olmaktan şeref duyarım...abd..de yatırım bankasında 1.5 yıl çalıştım.
bununla gurur duymam.......
:)[/quote]
üstatlık, bilginin yanında alçakgönüllülük gerektirir.
bu yüzden soğuttular insanları bu kelimeden.
[quote=excali;207710]Benim suçum neydi lem, attın kafama koca taşı? ühhhhüüüü[/quote]
ohoooo siz şaka yapçeniz de biz yapmiycez mi lem. oooldu, görrsem sölerim .dng
[quote=indregandi;207713]üsttalık teveccüh, aklımıza geleni yazıyoruz, sesli düşünüyoruz sadece böyle bir iddiamızda yok, katılımcı bekliyoruz, :::
ne cevherler vardır allah bilir,....:confused:[/quote]
Alıntı:
[B]sadberk22[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=207242#post207242"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][B]boz ayı[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=207236#post207236"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]61.400...longggggg...............[/I]
[I]hayırdır bozum +2,5 açtı zaten:::daha ileri ne bekliyon.dng emefe felanmı deycek yohusam birileri gene:confused::D[/I][/I]
bozayı;
[I]tebrikler........[/I]
[I]nokta atışı....uzlaşma 62.475.....% 2.51......[/I]
[I]voborsa farkı....[/I]
+.+.
yarın sabah gene kapanış rakamını yazacam::: ama teknik taktik yok .dngbozayı 61400den long dediğinde matrikste açtığımda rakam 2,50ydi ama sonra baktım meğer o sıra daha 1.40lardaymış.brv ya matriks kapanış rakamını veriyo sabahtan yada benimki hissi kablel vuku olmuş.lelelebakalım sabah matriks gene kapanış rakamını vercekmi:..: