[QUOTE=Mares;524871]133750 aklımızda tutalım boşuna hedef vermem abim görüşmek üzere[/QUOTE]
değişirse haber ver ki beklenti oluşmasın,...sağlıcakla kal,..
Printable View
[QUOTE=Mares;524871]133750 aklımızda tutalım boşuna hedef vermem abim görüşmek üzere[/QUOTE]
değişirse haber ver ki beklenti oluşmasın,...sağlıcakla kal,..
kaadlarda banklarda alım yok,..isctr az artı, garan eksi, akbnk nötr, diğerleride keza bu şekil dengeli durumda,..
buna göre dvz sepetine göre bir hareket ilk akla geliyor,..
[B]usdtry de aşağı düşüş endex te simulatif beklentimize paralel fiyatları yukarı aldı,[/B] buna keza usdtry de düşüşe karşı gelen son tepki hareketide,..
fiyatları yukarı 127650 üstünde tutsada daha yukarıya bırakmıyor,..
bundan dolayı usdtry ve eurtry ye de dvz sepeti manasında göz ucu bakmak gerekli,...
benim beklentim bunların düşceği ve endexsin önünü kısa vadeli de olsa yukarı açacağı yönünde ama tepkisel manada,...
bu manada dün xu030 beklentimi verdim, dün ve bu gün saatliklerde endexte simulatif manada yükseliş beklentimide korumaktayım,...
ama olaylar ve durumlarda malum bir taraftan,
sanırım hafta sonuna bu şekilde girelecek olabilir, 127650 civarında,..
geriye kalan beklenti pazrtesiye bırakılabilir,...
yada kalan zamanda dvz sepetinin tekrar gerilemesi gerekiyorki,..yükseliş devam etsin,..
zaten fiyat hareketleri makineye bağlı sanırım,..ani hareketlerde benim ekran donup donup duruyor,..muhtemelen usdtry ye duyarlı algo kullanıyorlar,..
makine usd düşerse alıyor çıkarsa satıyor ama dar bir bantta yapıyor
ben bekleyecem bu usdyi hedef yerlerden longa dönecem asla buralardan ne alacam ne satacam
saatliklerde simulatf dirençte,
16:00 129400
17:00 128725
18:00 128275 olacak
görüldüğü üzere simulasyon düşerken fiyatlar yükselmeli ana beklentimiz bu,...
nadir durumlarda bu olmayabilir diye nottta düşüyoruz haliylen
[QUOTE=indregandi;524876]saatliklerde simulatf dirençte,
16:00 129400
17:00 128725
18:00 128275 olacak
görüldüğü üzere simulasyon düşerken fiyatlar yükselmeli ana beklentimiz bu,...
nadir durumlarda bu olmayabilir diye nottta düşüyoruz haliylen[/QUOTE]
[url=https://resimyukle.xyz/resim/NO91He][img]https://i.resimyukle.xyz/NO91He.png[/img][/url]
c=??? kovaladığımız yer
bu simulasyonu saatlikten 30 dk düşürebilirim veya 14 bar saatten 7 bar saate keza alabilirim,
ama bu defa çok yazarım,..
çokda bir şey değişmez üstelik,...
makinede hepsine cevap var, nasıl bir yazılımsa hiç bir şey değişmiyor,..
sadece bar boyları farkeder,..
saatliklerde daha uzun barlar, 30 luklarda daha kısalır,...
trende geçerken 30 daha avantajlı olabilir bir kaç yüz puan
bu gördüğünüz direnç simulasyonu,..birde destek simulasyonu var aşağıdan gelen,...
şu anda short trend devam dan geldiğimizden ve bir vacum oluştuğundan dirençlerin geçilmesi ile ilgiliyim,..
bu zaten gerçekleşirse düzeltmeyi oluşturacak,..
bu düzeltmeyi alabilirsek,
sonrasına sonra bakacağız,...
[url=https://resimyukle.xyz/resim/IbxCx0][img]https://i.resimyukle.xyz/IbxCx0.png[/img][/url]
bu mesela destek simulasyou,..
dün 127275 i veren,
bakın yukarıda direç simulasyonunda 128275 var,..
bu şu demek
1000 ci makine
şu anda donmalar var, ben fiyat filan göremiyorum, ana makine yüklendimi herkes yükleniyor,...
ne yaptığı benide ilgilendirmiyor,..
ben biliyorki hafta sonu sakin geçerse malum abd nin türkiye seyahat uyarıları,..ırağın k ırak hava sahasını kapatması sonrasında buna ambargo olarak uyan tr ve irana karşı ve diğer ülkelerin erbil uçuşlarını ertelemesine yönelik bir misilleme olarak gündeme geldi,...
abd dediki misillemede tr riskli ülke,...
ne kadar şerroca,..
bütün dünya biliyorki bizzat abd nin olduğu her yer riskli,...
bu ülkeden ABD den eğer AB desteğini çeksin götün üstüne oturur ve bütün dünyada yalnız kalır,...
artık ABD halkının ABD dedeki derin yüzen ibranilere dur demesi gerekiyor,...bu geldi geçiyor,..
bunu en iyi ABD halkı yapabilir,....enselerinden yakalar alayının,...
tabi ibraniler karşılıksız basılan paraları ABD hane halkı önüne koyup gözlerine sürme çekerse bu olmaz,..
ama ABD halkı o şekilde bu şekilde bir şekilde,..ABD nin bütün dünyanın katili olduğunun fazla fazla farkında,...