pis aldılar sanki üwwww destek geldi 700 den üwwww
Printable View
pis aldılar sanki üwwww destek geldi 700 den üwwww
selam arkadaşlar ne yapıyor aç kurtlar gene aynımı.
ulen be 625 e kadar vermişler bi yemeğe gidek dedik keşkem 750 ye alış girseymişim ne biliyim bi anda verceğini :..: flat kaldık bakalım ama daha yön belli değil bana göre ancak bu silkelemeye göre sert yukarı yapacaktır .dng
çalkala pala çalkala...rallicik, şelalecik, raliicil, şelalecik, rallicik, şelalecik...
duyu rimembır hacı memü :)
vay anasını arkadaş yaaa patron ordan dalıyoz kapıyoz açıyoz gene fark etmiyi üwwww 400 dene işlem yapmışım ********** üwwwwwwwwwwwwwwww gomisyon pis olacak hüühühühü + cörtledim üwwww çok pis oldu üwww
resmen çuvalladım ulen yemeği dışarı çıkmakla iyi yapmamışım :mad:kesinlikle 750 den long açardım şimdi yeniden açtım ama fena çarpacak bu sefer pala beni .dng
Adamlar yoncada ucuzluk kampanyası başlatınca kapış kapış gitti yine işe bak...
çat aşşa çat yukarıya iyice zıvanadan cıktı ortalık .. allah kısacılara sabır ve bıraz talih versin ne bileyim ikinci dib bi anda patlak versin , dJ de ıkıncı sısman barnak yanlıslıkla tusa bassın fılan.. ne la bu hep uzunlar kazaniii :::::::::
başım döndü yaw
hadi pala arkandayım :..: götür artık 93*** lere beceriksiz şey
iş-c de 6.80 yaktılar garan yine 9.00 oldu akbank 9.70 gün içi, zirve ne biçim piyasa oldu anlamak mümkün değil bakalım gün sonu kjapanış nasıl olacak.
90 maliyetle cörtüm tırsıyorum bu nası iştir :D