-
[QUOTE=indregandi;524562]önce forum forum olsun,...forumluğunu yerine getirsin,...
ben şundan çöküyorum, bundan çöküyorum bir şey desin,.. ama inandırıcı olsun,..
öncelikle inanalım,... bunların derdi herkesi kovmak sanırım,... bunalara
hisse net gibi her kafadan ses gelen forumlar lazım,...
biri short diyecek diğeri long diyecek,... [B]palaya gün doğacak,..[/B].
sanırım buranın böyle bir çok seslilik sıkıntısı var,...[/QUOTE]
bizdeki forum babilin, ahmedin, mehmedin değil herkes kullansın faydalansın, varsa bildiği burada paylaşsın diye açıldı, sitenin amacı buydu bizler amatör bile değiliz, borsann birçok şeyini bilmeyiz, haddimizi aşmadan gönül kırmadan olabildiğince gördüğümüzü buralarda paylaşıp kenara çekilen insanlarız..
aktif-misafir işi konusu biraz karışık, kimi zaten göreceğini gördüğü için ( grafik vs misafir dahil herkese açık)
kimiside üşendiği için üye olmuyor yada üye girişi yapmıyor lakin misafir olunca soru soramazsın
paylaşım yapamazsın,fikrini düşünceni anlatamazsın, tiwitterde sorsa bile yorum alamaz grafiği görür geçer
ama burada soru sorsa varsa bildiğimiz gördüğümüz olduğu kadarıyla anlatırız
genelde soru net olarak sorulmadığı için yorum kısmını boş bırakıyorum
benim grafik vadem bakış açım beklentim tarzım, düşüncem, risk katsayım farklı başkalarınınki farklı
onun için doğru soru doğru cevap,yada misafir kısmından camdan seyretme gerisi kişilere kalmış
ben çok takmıyorum işin o kısmına,kemiyete bakılmaz
-
[QUOTE=citiwan;524716]bizdeki forum babilin, ahmedin, mehmedin değil herkes kullansın faydalansın, varsa bildiği burada paylaşsın diye açıldı, sitenin amacı buydu bizler amatör bile değiliz, borsann birçok şeyini bilmeyiz, haddimizi aşmadan gönül kırmadan olabildiğince gördüğümüzü buralarda paylaşıp kenara çekilen insanlarız..
aktif-misafir işi konusu biraz karışık, kimi zaten göreceğini gördüğü için ( grafik vs misafir dahil herkese açık)
kimiside üşendiği için üye olmuyor yada üye girişi yapmıyor lakin misafir olunca soru soramazsın
paylaşım yapamazsın,fikrini düşünceni anlatamazsın, tiwitterde sorsa bile yorum alamaz grafiği görür geçer
ama burada soru sorsa varsa bildiğimiz gördüğümüz olduğu kadarıyla anlatırız
genelde soru net olarak sorulmadığı için yorum kısmını boş bırakıyorum
benim grafik vadem bakış açım beklentim tarzım, düşüncem, risk katsayım farklı başkalarınınki farklı
onun için doğru soru doğru cevap,yada misafir kısmından camdan seyretme gerisi kişilere kalmış
ben çok takmıyorum işin o kısmına,kemiyete bakılmaz[/QUOTE]
sayın citi,...
tam olarak anlamasamda iyi niyetli kabul ettim yazdıklarınızı,
forumların,
ana sayfası açık olmalı, bu forumun tanıtımıdır,..
diğer bölümlerin online olana açık olması,...
varsa özel topikleri bunlarında üyelerine açık olması,...böyle topiklerinde anahtarının topik sahibinde olması gerekli,...
ben forum sahibi değlim doğal olarak kendimi düşünürüm,...kendimi düşündüğümde kapalı yazmak işime gelendir,...istemediğim adamla muhatap olmamak işime gelendir,...varsa özel tekniğim vesairem bunun da çok ça deşifre olmasını istemem,..ilaveten piyasa yapıcılarıda beni okuyamasın tanımasın bilmesin zaaflarımdan yararlanmasınlar,...
ayrıca fikrimi düşüncemi herkesin bilmesine de gerek yok,.....
forum sahibide doğal olarak reklam banerlerini tıklatmayı,..forumunun çok okunur olmasını, okunur sayfa sayısının fazlalığını düşünür,....
orta yolu bulunmalı bu işin,...en azından online yapılması bir çözüm olabilir,...
yönetimden bana gelen bilgi de kendilerine teşekkür ederim,...
voborsanın yine hacklandığı yolunda,...buna inanmakta hepimiz serbestiz,...
çünkü artık sayısız kere deyiz,...
düşüncem ise bu kadar açık olursa sabah akşam hackleneceği yönünde,...
bende dedimki önleminizi alın, daha güvenilir ortamlarda yazalım,..
öyleyse güvenlik hem forum yönetimi için hem bizler için gerekli olan bir durum,..forumun aksaması istenmeyeceğine göre buda kapalılığı zorluyor,..
burada tekrarladıklarımı yineledim neticede,...
artık nette üye olmayana açık forum kalmadı nerdeyse,...
bir hisse net var bildiğim ama bayağı bir reklam alıyor,..dokunduğunda analizden önce reklam çıkıyor,..
doğal olarak herkese görünür ve açık, herkes gördükçe reklam geliri artıyor,
birde burası var köklü forumlardan,...ama burası öyle fazla reklam falan almıyor pek sanmıyorum,...bu işin uzmanı değilim, ilgi alanımda değil,..ama sanmıyorum,...
bu gün
eğer istatistik doğru ise bana inandırıcı gelmiyor nedense
bir ara baktığımda
global süngerleri takip eden 131 kişi vardı,..
bu 131 kişiden on line olan 5, 6 kişi idi,...
benim zaman harcayıp yaptığım analizlere gelen teşekkür sayısı ise
1, 2 teşekkür idi,...
yani kısaca takip edenlerin ben umurlarında değilim,..dolaysı benim de çok umrumda değil,..
geriye bir şey kalıyor karşılıklı can sıkıntıları tavan yapmış,..mesela burası kapandı ben gidip başka forumu takip ettim,...
böyle çok kişi olduğu belli,..
buda şunu gösterir artık herkesin donanımı kendine göre tam,..geriye oyalanma ve vakit geçirme kalmış,...
artık hacklensede hıcklansada,..
3 gün kapalı kaldı,..
portföyüm canlandı yahu,..
keşke kapansa da öyle kalsa bir daha
-
[url=https://resimyukle.xyz/resim/WU2xM2][img]https://i.resimyukle.xyz/WU2xM2.png[/img][/url]
-
rakka savaşında,...
SAA geç kaldı,...rakkaya pozisyon alabildi ancak Helep yoğunluğu nedeniyle geç kaldı ve rakka da merkezsel savaşa katılamadı,...
sonrasında ise DeirEZZOR denilen stratejik ve ekonomik öneme sahip vilayet için ise SAA erken davrandı bu defa SDF geç kaldı ve SAA çok önemli bir başarı elde etti,...geriye kalan iş burada tutunabilmesi,...tutunması yönünde Rusya açık çek verdi ve ABD öncülüğündeki güçlere yönelik vurursan vururum dedi,..bu bir dengelenmedir,..
1.mavi oklu bölge SAA nın taarruz hedefi DeirEZZOR dan devam la en doğuya ırak sınırına kadar,...Daeş bahane edilerek pozisyonu en önce alma isteği, çünkü kendisi yapamazsa eğer, SDF yapacak,...yani abede güçleri,...
4.tranj oklu bölge Irak ordusunun hedef alanı, ..o da hedefte en batıda yine daeş bahane edilerek SAA hereketine eş güdümlü,...
3.mavi oklu bölge SAA tarafından bitirildiği anda yeni harekat alanı,...HASEKE ve KAMIŞLIYA doğru,...
2.mavi oklu bölge,..İDLİP ABD DESTEKLİ RADİKAL dinci terörün son kalesi, bir önceki HALEP ti fakat orada yenildiler ve bu yenilginin sonucu meşhur ASTANA görüşmelerinin birincisini hazırladı,...ve son ASTANA görüşmelerinden çıkan sonuç la radikal dinci ABD destekli terör artık İDLİP ide kaybetmek üzere,...rusya, iran ve türkiyenin oluşturacağı polis gücü buraya geçecek ve radikal dinci ABD teröristleri buradan kovulacak,...
-
şimdi,...
SAA eğer DeirEZZOR dan devamla,..zaten kent merkezi olarak kendi denetiminde olan fakat kırsalına hakim olamadığı Haseke ve Türkiye sınırında bulunan Kamışlı ile ilerde bağlanabilirse,...
bu şu anlama geliyor,..
FIRAT KALKANI 2,....
yani SAA ve Rusya Türkiyenin yapmadığı, yapamadığı işi yapmış olacaklar,..dilerim bunu başarabilirler,..
böylelikle,..
ABD, AB, İSRAİL, KÜRT koridoru iki yerden kesilmiş olacak,...
1.si FIRAT KALKANI ile
2.si HASEKE Harekatı yani FIRAT KALKANI 2 ile,...
bu başarılabilirse ve IRAK ordusu ABD zoru ile kürtlere terkettiği alan olan DOHUK un batısına Türkiyeye sınır olacak şekilde 4 nolu alanı temizledikten sonra harekat edebilirse,...
bu
FIRAT KALKANI 3 olur
ve BARZAN ile ABD nin Suriyedieki kara gücü olan SDF nin irtibatı kesilir,...
-
şimdi hepsini toplarsak,...
ilk darbe
FIRAT KALKANI ile vuruldu,...ve FIRAT KALKANIN da RUSYA, İRAN, SURİYE ve TÜRKİYENİN beraber hareket ettikleri bir gerçek,...Yine Türkiyenin Halep karşılığında FIRAT KALKANINI elde ettiğide bir gerçek,..çünkü Helep EL BAB la birlikte eş zamalı sonuçlandı ve ASTANA süreci gelişti,...
Şimdi bu ASTANA süreci ABD destekli radikal dinci terörün son kalesi olan İDLİP e vurmak üzereyken, ve eş zamnlısında IRAK kendi topraklarındaki DAEŞ i batıya doğru sürmek üzereyken, üstelik DAEŞ için batıda DeirEZZOR dan gelen SAA var yani tam bir kastır yok et harekatı,...
işte burada
ne patlıyor
BARZAN İSRAİL refarandumu,......
SAA, RUSYA, İRAN ve IRAĞI durdurabileceklermi hayır,....
-
şimdi bu böyleyken artık vekalet savaşları yada milis orduları yerini daha merkezsel ordulara bırakacak,..
ABD nin kara gücüm dediği PKK yı tırlar dolusu silahla donatmasının yegane nedeni işte kaybetmek üzereyken son bir direnme arzusu,....
yeterki Türkiye bu süreçte su koyvermesin,...Türkiye Natoculuğunu yine hatırlarsa eğer,..
İSRAİL,...ABEDE koridoru kürt taşeronlarıyla hayat bulur,....
ve Türkiyede kendi sonunu hazırlar,....
-
umalım
SAA VE Rusya kazansın,...ABD -İSRAİL koridoru hayatt bulmasın,..
yalnıZ bu kazanç pek tabiki Türkiyeye bu zamana kadar ki süreci yanlış okuma, ve yanlış tarafta hareket etme hataları nedeniyle pahalıya patlayacak,..napalım o kadar olsun,...koridorun bizden Hatay ve İskenderundan geçmesinden iyidir,..
((pahalıya patlayacak dediğim ise SURİYE VE IRAK bunu başarabilirse SAA Haseke ve Kamışlıya çıkarken, IRAK ordusu çıkmasa dahi Haşdi Şabi denilen İRAN unsurları bu defa IRAK tarafında koridoru kesmiş oluyor,..
bu Türkiye Irak sınırının Irak tarafının iran denetimine geçmesi demek,...e ASSAD da illaki bir iki parmak yanaktan alacaktır,...pahalıya patlayacak kısım bu,..ama dediğim üzere o kadar olsun,...her zaman iranı ve Suriyeyi israile ABD ye tercih etmeliyiz,..))
bu olasılık yinede var,..ancak
SAA Haseke ve KAMIŞLIYI hakimiyeti altına alırsa Türkiye olanca gücüyle natocu kesilsede artık ABD ve İSRAİL için yolun sonu gözükmüştür,..
-
şimdi kore hikayesinin zamanlamasıda bununla ilgili,....eğer ABD k koreye dikkatleri çevirebilirse,...
Suriye ve IRAK tarafında bir oldu bitti yaratmak,..yani Kürt devletinin ilk temellerini atmak,..K KOREYE maçası bir şekilde yemesse İDLİP olayını proveke etmek,...
ama başaramayacak,...
-
SAA :SURİYE ASSAD ordusu
SDF: SURİYE DEMOKRATİK GÜÇLERİ, abd nin kara ordusu, PKK- YPG -PYD unsurlarından oluşan terörist gruplar
-
-
[QUOTE=indregandi;524644]7 gün için destek değerleri yazayım,
yukarıdaki grafikte mavi görünen hareketi, bu defa yeşil yapacak sıra onda,...
tarih itibarı ile yeşil değerler
[B]2209 127075
2509 127075
2609 127075
2709 127650
2809 128100[/B]
2909 131075
6 gün yeter
6 günde eğer olacaksa her şey olup biter[/QUOTE]
desteklere yolculuk başladı