-
[QUOTE=Astatin;216777]lem nerde kaldın..bu saate kadar uyuyormeydon...yoksa 15 lşk mi çalışıyon itiraf et..al sağa dün gece yapıştırdığım gazman:D
alırım rakını:DNisan ayında açıyorum topiği ha.. "HİSTEM TERBİYECİLERİ VOB CUP"[/QUOTE]
ülem beyle zistemmi olur ::: bından bendede var en fazla 2-3 zinyallik ömrü var bının :::
eyer eyle deelse zati bravyo :::
-
[quote=Leblebi;216780]abi birde düşünüyonmu seans sonu long pazartesi a pardon al sana temiz para.[/quote]
valla ben de öyle düşündüydüm.brv ama tersi olursa pala bizi oyar .heyktemiz sopa yersek halımız nice olur .dng onu da düşünmek l**zımüüü
-
çıkmam lazım ama çıkmadan kapanış tahminimi yazayım diyorum şelale .. bence 59.350 civarları kapatır tahmniim ... üvvvv .. .üğğğğğ ... .. cümleten bol kazançlar .. oldukça müsterihim ... üvvvvv .. .şelale şellae şelale şelale şelale şelale ... 7 kere yazdım az oldu bence .. şelale şelale şelale şelale .. ahanda 11 oldu .. şelale şellale 13 oldu ... bol kazançlar .. üvvv
-
12.00 yyşd
60lık sibob
[IMG]http://i41.tinypic.com/oigj61.png[/IMG]
-
tuncer hocanın sayımı.
[IMG]http://i43.tinypic.com/30kvj0j.jpg[/IMG]
-
[quote=Leblebi;216788].....[/quote]
Peki neyi saymış???
-
[QUOTE=excali;216790]Peki neyi saymış???[/QUOTE]
sitesinde açıklamalı yazısı var sayın excali
-
[quote=fXci;216783]ülem beyle zistemmi olur ::: bından bendede var en fazla 2-3 zinyallik ömrü var bının :::
eyer eyle deelse zati bravyo :::[/quote]
eylemi deyilmi bilmiyoruk..yaşayarak öğrenecez..NİSAN ayını çıkarsa yeter...iraki artı paluk:..:
-
[quote=Astatin;216720]U.N. Ltd.;
ST simülasyon çalışırken gittikçe artıyor görünen getiri rakamının heyecanını yaşamayalı kaç yıl oldu? Peki en iyi getiri rakamı artarken, en kötü getirinin bile yüksek bir değerde kalıp, simülasyon esnasında da düşmemesi nasıl muhteşem bir hisdir hatırlar mısın? EN iyi 100 aonuç arasındaki fark çok az çıkınca gıpraşan mutluluk nassı bişiydir bilirmisin :) ehuheueheuehueue
hadi yaz yaz yaaazzzzz[/quote]
bak yazarııııııııııım! :..:
ulem bi fabrika gezisine çıktık, çakmışınız yine dibe.
bütün forum gitmeyin lem bi adaşımın üzerine. ayıptır.:)
-
tuncer hocanın sayımına göre A=C denklemine göre 11.100 üstünü görüp tepe yapması yönünde.
-
[quote=unlimitted;216793]bak yazarııııııııııım! :..:
ulem bi fabrika gezisine çıktık, çakmışınız yine dibe.
bütün forum gitmeyin lem bi adaşımın üzerine. ayıptır.:)[/quote]
Pişman oldun di mi? Söyle... İtiraf et... Pişman oldum de... :..:
-
[quote=Strategist;216796]Pişman oldun di mi? Söyle... İtiraf et... Pişman oldum de... :..:[/quote]
Bastır stro...brv