overshootların eşliğinde,....
önce usdye 1
sonra endexse 2
Printable View
overshootların eşliğinde,....
önce usdye 1
sonra endexse 2
iyi haftalar cümleten,...
iyi hafta sonları sayın indregandi.
[url]http://www.dw.com/tr/2017-almanya-se%C3%A7imleri-g%C3%B6zler-almanyan%C4%B1n-%C3%BCzerinde/a-39183333[/url]
almanya seçimleri az önce baktım,..24 eylül pazar günüymüş,..ben tekrar bakmadan aklımda kalanı yazmıştım ,..28 elül demiştim,..
sağolsun böylesine önemli bir analizde kimseden biz düzeltme gelmedi,...
sadede gelelim
25 eylül bizim haftalık döngüde 6 haftalık zaman başlangıcı,..yada 22 eylülde 30 haftalık zamanın 10 haftalık dilimi bitiyor,...
24 eylül de yani bir gün öncesi de almanya seçimleri,....
yani almanya pazar seçiyor, bizim 6 haftalık zaman pazartesi başlıyor,..
seçim tarihi konusunda bizdeki gibi bir tartışma orada oldumu bilmiyorum,..
eğer olduysa buradan ne zaman yapılacağını söylerdik,...
malum son olarak referandum tarihini vermiştik burasının,....
not:
görüldüğü üzere almanya seçimleri bizatihi markel üzerinden yahudiye proğramlı,...
markel tekrar seçilirse abe bölgesinde yahudi macronla birlikte adamlarını ikilemiş olacak,..aba altından sopa göstermektir, uluslararası hukukun yok sayılmasıdır, eğer savaşı göze alırsak savaş nedenidir,...
son dönemde sürekli mütemadiyen ermeni meselesi kaşımaları,..türk düşmanlığı ile izah edilemez,..global bir proğramdır,...
keza darbe teşebbüsü kaçaklarını muhafaza edişleri,...fetöcü teröre arka çıkışları aynı proğramdır,...
pkk yıllardır abece desteklenmiştir ve devam edilmektedir,..
markel seçilmesede farketmez,..şu farkeder, yahudi kirli işlerini yeni adayına anlatmak durumunda onunla ortak zemin bulmak zorunda kalır, örneğin shultz,..demeçlerine baktığımızda markeli aratır niteliktedir,..bu keçi sakalı,..işte bu dahi bir basına sızan deşifrasyona neden olabilir,...işe gelmez,..
dolaysı ile hatun kişi bu aşamada yahudinin işine gelendir,...
egede adacık ve kayalıkların dahi son dönemde yunan işgaline uğraması da bizatihi markel işidir,...markel kıprıslada ilgilidir,...
keza misli davutoğlu ile yaptıkları suriyeli göçmen politikası, Türk Milletinin milliyetsizleştirme proğramıdır,...2x 3 milyar euro fiyatı vardır,..bunu dahi vememektedirler,..Türk Milletine dayatılan bu milliyetsizleştirme proğramı parayla ölçülebilirmi,...
bu gün 3 milyon suriyeli hepsi genç nüfus,..ve doğurgan yarın anadoluda 10 milyondur,...
misli davutoğlu başbakan olarak devam etseydi, almanyanın bu derece türk düşmanlığının deşifrasyonuna gerek kalırmıydı,...kuşkuluyum,..
misili davutoğlu zamanında pyd-ypg -pkk fıratı batısına geçmiştir,...
suriyeli türkiyede misli davutoğlu zamanında fiyatlanmıştır,..
insanlık için utançtır
dolayısıyla işler dönüyor dolaşıyor suriyeye keza ırağa geliyor,..
Türkiyede fiyatlanan asla Türkiye değildir,...
Suriyedir,..bu topik,
şunu demiş ve saptamıştır,...
Türkiye suriyeden para eder ,
trajı komiktir, ama budur,...
denemesi bedeva,..
[QUOTE=indregandi;524490][url]http://www.dw.com/tr/2017-almanya-se%C3%A7imleri-g%C3%B6zler-almanyan%C4%B1n-%C3%BCzerinde/a-39183333[/url]
almanya seçimleri az önce baktım,..24 eylül pazar günüymüş,..ben tekrar bakmadan aklımda kalanı yazmıştım ,..28 elül demiştim,..
sadede gelelim
25 eylül bizim haftalık döngüde 6 haftalık zaman başlangıcı,..yada 22 eylülde 30 haftalık zamanın 10 haftalık dilimi bitiyor,...
not:
görüldüğü üzere almanya seçimleri bizatihi markel üzerinden yahudiye proğramlı,...
markel tekrar seçilirse abe bölgesinde yahudi macronla birlikte adamlarını ikilemiş olacak,..[B]aba altından sopa göstermektir, uluslararası hukukun yok sayılmasıdır, eğer savaşı göze alırsak savaş nedenidir,...
[/B]
son dönemde sürekli mütemadiyen ermeni meselesi kaşımaları,..türk düşmanlığı ile izah edilemez,..global bir proğramdır,...
keza darbe teşebbüsü kaçaklarını muhafaza edişleri,...fetöcü teröre arka çıkışları aynı proğramdır,...
pkk yıllardır abece desteklenmiştir ve devam edilmektedir,..
markel seçilmesede farketmez,..şu farkeder, yahudi kirli işlerini yeni adayına anlatmak durumunda onunla ortak zemin bulmak zorunda kalır, örneğin shultz,..demeçlerine baktığımızda markeli aratır niteliktedir,..bu keçi sakalı,..işte bu dahi bir basına sızan deşifrasyona neden olabilir,...işe gelmez,..
[B]egede adacık ve kayalıkların dahi son dönemde yunan işgaline uğraması da bizatihi markel işidir,.[/B]..markel kıprıslada ilgilidir,...
keza misli davutoğlu ile yaptıkları suriyeli göçmen politikası, Türk Milletinin milliyetsizleştirme proğramıdır,...2x 3 milyar euro fiyatı vardır,..bunu dahi vememektedirler,..Türk Milletine dayatılan bu milliyetsizleştirme proğramı parayla ölçülebilirmi,...
bu gün 3 milyon suriyeli hepsi genç nüfus,..ve doğurgan yarın anadoluda 10 milyondur,...
misli davutoğlu başbakan olarak devam etseydi, almanyanın bu derece türk düşmanlığının deşifrasyonuna gerek kalırmıydı,...kuşkuluyum,..
insanlık için utançtır[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;524490][url]http://www.dw.com/tr/2017-almanya-se%C3%A7imleri-g%C3%B6zler-almanyan%C4%B1n-%C3%BCzerinde/a-39183333[/url]
almanya seçimleri az önce baktım,..24 eylül pazar günüymüş,..ben tekrar bakmadan aklımda kalanı yazmıştım ,..28 eylül demiştim,..
sadede gelelim
not:
markel tekrar seçilirse abe bölgesinde yahudi,... macronla birlikte adamlarını ikilemiş olacak,.
pkk yıllardır abe tarafından desteklenmiştir ve buna devam edilmektedir,..
markel seçilmesede farketmez,..şu farkeder, yahudi kirli işlerini yeni adayına anlatmak durumunda onunla ortak zemin bulmak zorunda sırlarını bu yeniyede açıklamak durumunda kalır, örneğin shultz,..demeçlerine baktığımızda markeli aratır niteliktedir bu keçi sakallı,..işte bu dahi global basına sızan bir deşifrasyona neden olabilir,...işe gelmez,..
[B]egede adacık ve kayalıkların dahi son dönemde yunan işgaline uğraması da bizatihi markel işidir,.[/B]..[B]aba altından sopa göstermektir, uluslararası hukukun yok sayılmasıdır, eğer savaşı göze alırsak savaş nedenimizdir,...
[/B].
markel kıprıslada ilgilidir,...
insanlık için utançtır[/QUOTE]
yazı yazdığımızda imla hataları düzeltme ve yazının bitmesi için 30 dakika var,..30 dakikakda düzeltebildiğim düzeliyor düzelmeyen kalıyor,...
[B]bolt[/B] olan yerler,...ters yerde kalmış anlam düşmüş,..düzelttim,...
egede adacık ve kayalıkların yunan tarafından işgali bizim için savaş nedenidir,..hatta '' casus bellidir'',....olarak geçer,...
ancak buna karşı cephe açmamız şu aşamada suriye ve ırak nedeni ile çok olanaklı değil,..çift cephe açmış oluruz,..
markelin kullandığı arguman budur, yüzünü Suriye ve Irağa dönmüş Türk Milletini arkadan vurmak hançerlemektir,...
sistem bakın aynı,...
ermeni var, yunan var, yahudi var, türk düşmanlığı var ve hucüm yine araplar üzerinden güneyimizden,...
yunan halkı bize elbette dost olabilir ama yunan politikacısından bu dostluğu beklemek ahmaklık olur,..yunan derken kastedilen politikacısdır,...
yunan ekonomisi Türk düşmanlığı üzerinden döner desek yeridir, politikacısı bunu bilir, sıkıştığında egeyi kıprısı kaşır, sosyalistte olsa faşistte olsa yunan halkını korkuyla disipline etmenin en etkin yoludur,..
halklar her zaman kardeştir,...buna kimsenin itirazı olamaz,...
bu manada devam edersek
yunanın seve seve üstüne tünediği cesaretle işgale girişmesi ve işgali bir oldu bittiye getirmesi şüphesiz karşılığında yunan ekonomisinin rahatlatılması yine markelin işidir,...
markel yahudinindir, yahudi bu görevi ona vermiştir,...
nitekim geçenlerde bir derecelendirme kuruluşunun yunanistanın derecelendirmesinde pozitif bir not vermesine tanık olduk,..
ne yaptı hem adacık kayalık işgal etti,...ilerde kozu olacak,..halkını acaba Türkler ne yapar diye disiplinize etti,..üstüne bir de not aldı,..
beleş abe paralarıda cabası,...
buna o cesareti veren markeldir,...
akape iktidarının sorunların bu derece büyümesinde büyük ihmali vardır,...bir çok politkasında izlediği yol yanlışa gitmiştir,..
ama gelinen aşamada sorunlar kim olursa olsun iktidar çözümlerinin çok ötesine taşmıştır,...
mevcut doğalda
iki yol izleyecekti,...
1.dayatmaya cephe göstererek ama tersten dayatanlarla uzlaşma yolları aramak, bulabilmek, yani sorunların çözümünde zamana yayılabilmek, ötelemek, Türk politikacısının en sevdiği iş,..öteleme ve başkasına devretme...ki milliyetçi ve dini akımlarla kitlesini muhafaza ederek bunu izlediği cephesini muhafaza ettiği görülüyor
2. dayatmaya cephe göstererek badirelerle atlatılabilen hain fetöcü darbe teşebbüsü sonrasında cumhuriyetimizle ve tüm kurumlarıyla barışabilmek,...Atatürk ve Türk Milletinde buluşabilmek,..
bunda kitlesini kaybedebilirdi ve çekindi,...
2.şıkkı samimiyet olarak burada belirtmiştik,...
çok komplex yapısı olan bu karmaşada pratiği zaman gösterecek,...
devletimiz ve milletimiz tarihsel tecrübesiyle sorunların altında kalmayacak bu sorunları yenmesini bilecek, üstesinden aklı selimle gelecektir,...
Cümleten iyi haftalar.
hayırlı haftalar
günaydın
Bakan Zeybekci: Öncü verilere göre 3. Çeyrek büyümesi 2. Çeyrekten daha güçlü gelecek
Bakan Zeybekci: Bizi Mutlu Eden Büyümedeki artış Kadar Büyümenin Kompozisyonudur. [B]İhracata Dayalı [/B]Büyüyoruz.
burada millete giydirdikleri gizli devalüasyonlarını itiraf etmiş,...
üretilen malın emek maliyettinde %20-25 usd ye göre kayıp/ucuzlama var,...(usdtry, 2.95 civarından 3.9422 ye çıkmış tı) bu kayıp diğer ülkelerle rekabeti, ihracatı olumlu etkiler,..
ancak ücretlerinden kaybedenler zam için kapıya dayanacak,..ücretlerindeki kayıpları geriye isteyeceklerdir,...
çok şükür ki en son izmir adliyesiy saldırısıyla son bulan,...ardaşık terör haftalarında o kabus haftalarında,..bu ülkenin nasıl büyüme elde etmeye başladığını, öyle bir atmosferde nasıl büyümeye hamile kaldıklarını da bir yandan anlatırsa iyi olur,..
bu millet balık hafızalımı,...o dönemde çaresiz görünen sizlerin,..öyle ya hem usd yükselişini seyrettiniz, hemde terörürü seyrettiniz,..-durumunu görmedimi,..
büyüme öyle hooopppp alkış olmaz, ..birden başlamaz,...aniden başlamaz,...alt yapı hazırlık ve elverişli ortam ister,..
borsa endexsinin yükselmesiyle paralel gitmez endex sin yükselmesiyle birlikte at başı başlamaz herhalde,...
bu % büyüme değildir,..
% giydirmedir,...
giydirmeler ne zamandan beri büyüme olmuş,....üstelik bu giydirmeye cumhuriyetin tüm varlıklarını TVF ile teminat gösteriyorsunuz,...
bu ne aymazlık, düşüncesizliktir,..
kendinizi ne sanıyorsunuz siz,...
her yol mübah mı sizin için,...
ar denilen bir fren duygunuz yok mu sizi,..
Türkiye Cumhuriyeti babanızın çiftliğimi sizin,..işinize geldiği gibi tarla sürüyorsunuz