longladı benim sistem.
Printable View
longladı benim sistem.
5 lik bant desteği 71275
desteğin üzerine attı.
şip-şak 675 ten alışta..
[B][SIZE=3]Efsane geri döndü...[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]En son 2 ay önce 68400 shortlarımızla margine düştükten sonra shortlarımızın bir kısmını kapatıp geri kalanları 66500-67000 aralığından düşük bir karla zor kapatmıştık..[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Şimdi normal şartlarda piyasanın buraya kadar tepki vermesini beklediğimden gene de bi haber maber gelir diye Longa elimi süremedim..[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Ama şimdi yani dün akşam ve bu sabah 71500 -71000 aralığından düştükçe short.[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=red][U]Ha unutmadan Ağustos vadeden bahsediyoruz..[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Yine de teminatımın asla yüzde 100 ünü kullannmıyoruz. (geçmişte yaptığımız hatalardan ders alarak € !!! )[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Sadece %75 teminatla short...[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Şimdilik piyasa 73500 e bile gitse [U]margine düşmeden[/U] taşıyacak teminatımız var...[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Ondan sonra [COLOR=red]65000 -66000[/COLOR] e kadar ayaklarımızı uzatıp tek bir kontrat işlem yapmadan beklemek kalacak.[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][U]Eğer tam piyasa dönmeye başladığında[/U] aç gözlülük yapıp; tepkiye oynayıp bu shortlarımızı 69000 den kapatırsak, tek bir kontrat bile oynarsak yuh olsun bizim halimize.. Demek ki hiçbirşey öğrenmemişiz...[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.. Çok fazla ekran izlemeden , günde birkaç defa bakarak 65 bine kadar short.. Hele bir oraya gelsin. Sonrasını düşünürüz...[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Stop mu ? Ağanın patlatamayacağı bir stop 75,025[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Sistem mistem hikaye... Tek sistem bizim irademiz ve nereye kadar beklediğimizdir...[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Bu arada gelmiş geçmiş tüm eski dostlara selam : ) :o[/SIZE][/B]
kademeleri epeydir bu kadar dolu görmüyordum ben..
özellikle satış tarafı..
özgür hoşgeldinde niye bağırıyorsun :)
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
larossian abi hürmetler büyüğümüz olarak..
72000 hedefler geçebilirse 72800 drenci hedefler.
Önümüzde 72500-550 var üstü 72900
Larossıan abi kolay gelsin işler yoğun galiba,
sizin ve tüm forumdaşların kandilinide kutlarım.
[quote=ordi;253122]Larossıan abi kolay gelsin işler yoğun galiba,
sizin ve tüm forumdaşların kandilinide kutlarım.[/quote]
Sağol ordi epey yoğun ,bugün adamlarım hallediyor sağolsunlar.
Bende tüm arkadaşların kandilini kutlarım.
laros hocam ilk hedefe geldik çattık 72500 bakalım kırabileceklermi , geçenlerde demiştim hatırlarsan şimdi de eğer kırarsa 73500 leri rahat görürüz diye düşnüyorum.
Herkese hayırlı kandiller bu arada
saygılar