aaaaa aa
iyici sapıttı bo yuaa
spot yukarı gidiyo vob aşağı
spot aşağı gidiyor vob yukarı:)
Printable View
aaaaa aa
iyici sapıttı bo yuaa
spot yukarı gidiyo vob aşağı
spot aşağı gidiyor vob yukarı:)
full shortları kapandım ben az long:)
ben sistemi mayıs başında çöpe pardon rafa kaldırdım.eski performansından çooook uzaklaştı sistem.hemde çok.bi daha eski günlere döner mi?piyasa bu şekilde devam ederse 3-5 dk içinde zırt verip zırt almalar devam ederse artık imkansız eski kazançları bulması.iş başa düştü kendi söküğümüzü kendimiz dikiyoruz yine eskisi gibi.
o bakımdan eski hikayeleri anlarım :..:
[quote=Astatin;364116]onu dokuzu anlamam pambık..eğer 77450 altında kapatırsa sistemlerim bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla hem 15 hem 60 dk sistem sata geçecek sanki.. :) peki sistem longken sen enden kısasın dersen...oo çok eski ve uzun bir hikaye :) ED var pambıh aybediyon valla[/quote]
dün biz kapanırken FDOW 12.320 civarındaydı.şu an 12.466.
146 puan çıkışı daha buhar ettik bugün.
[quote=TÜRKOĞLU;364130]dün biz kapanırken FDOW 12.320 civarındaydı.şu an 12.466.
146 puan çıkışı daha buhar ettik bugün.[/quote]
petron piyasada az oyuncu kaldı..onlar da işi biliyor..dow uda kestiriyor usdtry yide..bizim lebron pala ya da para kazanmak için böyle şekiller yapmak kalıyor mecbor...negatif ayrışmalar pozitif ayrışmalar, makasla atraksiyonlarv.b. v.b.
aha. ilham geldi..825 den mal yıkıyo lebron graşacak bu
sometimes spoon is just a spoon..:))
görünen neyse o...:)
[quote=TÜRKOĞLU;364130]dün biz kapanırken FDOW 12.320 civarındaydı.şu an 12.466.
146 puan çıkışı daha buhar ettik bugün.[/quote]
ee ne yani şimdi..laf mı bu:D:D:D çok boş konuşuyosun haciii:o:o bende daha çok boş konuşuyorum...:..::..::..: bizkacboskonusaniz.com
anket anket oy verelim..oy vermeden kaçmak yok..bakalım yine şortcu kitlemi olduk ..üw
iyi haftasonları
geceyede long:)
herkeze iyi akşamlar, iyi tatiller.
oy verelim oyy..aha strobaba da pardon strobear da gelmiş yıllardan sonra.. ve şort demiş
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=6034[/URL]
cümleten iyi tatiller
geceye fılat