haftasonuna kısa kalıyorum bakalım.
saatlik ortalama bugün taş gibi durdu,net sat sinyali verdirmedi..
pztesi ola hayırola :)
Printable View
haftasonuna kısa kalıyorum bakalım.
saatlik ortalama bugün taş gibi durdu,net sat sinyali verdirmedi..
pztesi ola hayırola :)
Kararsız kaldım flat sistemler al yönünde dow sat yönünde gibi geldi
sistem al da kapattı..uzun girdim...
Arkadaşlar Seçim haftasına girdik artık bence onumuzdeki hafta
Teknik gostergelere biraz da duygusal göstergelerin eklenmesi gerekiyor gibime geliyor.
Hislerim yanıltmıyorsa eğer onumuzde ki hafta (bence) yükseliş haftası olacak gibime geliyor.
herkese hayırlısı diyorum
imkb nin 24000 üstünde kapatılması bence bir işaret. adamlar geçen sefer de gözümüze sokar gibi işaretler verdi ama biz şahsen ben anlamadım.hep tersde kaldım iyi de para kaybettim. Bu sefer onlara oynayacağım bakalım ne olacak.
[quote=abka;98772]sistem al da kapattı..uzun girdim...[/quote]
Ben de şu an Bay SAZAN'ın evindeyim, onun sistemde alda kapatmış gördüğüm kadarıyla...Ben de sistem formülünü aldım kapadım..notebookunu..eve hırhız girdiği belli olmasın diye:D:D:D Böylesi dha kolay geldi...Evet var mı isteyen..elimizde 4 adet sistem var...5000 ila 15000 arasıdır fiyatlar ...toplu alımlarda indirim var:D sadece ilk 20 kişi ye satılacaktır...:D
Pazartesi artık vob un ilk hedefi 31000 üzeri biyerlerde diyorum, açılışzaten gaplı olur ve 30500 direncini aşar sanırım, haftasonları genelde böyle dirençlere yakın kapamazdı bunlar ne olduysa bugün çok belli ettiler, ya çok sert yukarı çıkış düşünülüyor yada bana öyle geliyor, saygılar...
[URL="http://www.voborsa.com/forum/dji-kapanis-lotosu-t5205p35.html"]DJI Kapanış Lotosu[/URL] 19:00a kadar açık.
[QUOTE=Astatin;98774]Ben de şu an Bay SAZAN'ın evindeyim, onun sistemde alda kapatmış gördüğüm kadarıyla...Ben de sistem formülünü aldım kapadım..notebookunu..eve hırhız girdiği belli olmasın diye:D:D:D Böylesi dha kolay geldi...Evet var mı isteyen..elimizde 4 adet sistem var...5000 ila 15000 arasıdır fiyatlar ...toplu alımlarda indirim var:D sadece ilk 20 kişi ye satılacaktır...:D[/QUOTE]
İlk kşiden sonra fiyat kademeli olarak 500TL artacak mı?
İlk gelen 5000 TL
İkinci gelen 5500 TL
Üçüncü gelen 6000 TL
şeklinde. .dng
acaba geri kalışımızı seçim beklentisi ile telafi ederlermi...
dow 6480 den 1.000 puan gelirken..%16
biz 28300 den 2.000 puan geldik % 8 gelmişiz..
Haftasonuna dünden kalan uzunlarla devam, herkese iyi akşamlar...
Ben de ayni düsünüyorum, VOB portföyümde full uzunum, hisse senedi portföyümde de 1/2...
Cok uzun zamandir ilk kez bu kadar bogasal bir pozisyon aldim, garip geldi bir anda.dng
Hayirlisi artik. Iyi tatiller herkese...
[QUOTE=bull market;98775]Pazartesi artık vob un ilk hedefi 31000 üzeri biyerlerde diyorum, açılışzaten gaplı olur ve 30500 direncini aşar sanırım, haftasonları genelde böyle dirençlere yakın kapamazdı bunlar ne olduysa bugün çok belli ettiler, ya çok sert yukarı çıkış düşünülüyor yada bana öyle geliyor, saygılar...[/QUOTE]
günlük ortalama bugün müsaade etmedi düşüşe..
göstergeler over bölgede ve yorgun kısa periyotta.
periyodu biraz uzatırsak güç toplama devam ediyor denebilir 29700 üzerinde..
ortada bir kapanış olsada ben kısa kaldım.
[IMG]http://i42.tinypic.com/1zfug7l.gif[/IMG]