[url=https://resimyukle.xyz/resim/z2O4z5][img]https://i.resimyukle.xyz/z2O4z5.png[/img][/url]
burada yelil kırmızya bağlanmada kesin short vermez,..
135200 değer almıştık önce onu bir aşağı geçmesi gerekir
Printable View
[url=https://resimyukle.xyz/resim/z2O4z5][img]https://i.resimyukle.xyz/z2O4z5.png[/img][/url]
burada yelil kırmızya bağlanmada kesin short vermez,..
135200 değer almıştık önce onu bir aşağı geçmesi gerekir
selamlar
hepimize kolay gelsin
moralini bozma indi kardes....saadet zincir bu .....
sizin algılarınız hep short yönde ..genel olarak ..short yakalamak istiyorsunuz ....veya shortu seviyorsunuz ...,yanlış anlamadı isem ...
sistemsel olarak zig zag lar shortu pek yakalayamaz veya çok iyi değillerdir ...eşyanın tapiatına göre de her borsa yükseleceği için ..zig zag long da çok iyi bence . short için işe yaramaz .......
belki most az biraz
425 in altında 10 dk lık ta kapanış yapsın da göreyim düşer mi düşmezmi
275 de bir takılma daha var ...sonra 125 civarı . yani destekler çok sıkıştı yakınlaştı ...
sizin 133975 anası oda hafiften yükseliyor ..o zaman şıkışınca ..patlayacak ...hep yukarı patladı ama busefer yukarda 136 175 tepesi aşağı gelecek ...... usd olarak ta bana göre dirence geldi ...ana metası dolar da yukarı kaçamıyor ................bide bayram tatili var ...
bana göre ..bu coğrafi kaos ta ...kimse risk almaz .. yani borsayı satarım ...dolar alırım ...yada tahvil satarim .....piyasada para kalmadı ..
nereye kadar satarım doların son tepesinde neredeysem oraya kadar ...
3,5580 lerde hafif yukarı trend yapmıştı .....
11.08 de 12 barı gibi . o aralıkta vob da 132 500 lırarsa 131650 görünüyor ...
benim hedefim 129775 minimum ...yeni vadeye uyarlamadım bu rakamları daha
ama hep önüme 133.625 çıkıyor zırh gibi.
yukarı neolur derseniz .....................koza altına bağlı ......:)))))
ama s..i.e s...ke korelasyon sağlanacak ................ucu bize değiyor ama .... allah korusun ya gözümüze gelse neyaparız .......
[url=https://resimyukle.xyz/resim/7fR5Oc][img]https://i.resimyukle.xyz/7fR5Oc.png[/img][/url]
14:00 barında 135475 te değer almıştık,..peşi sıra 15:00 ve 16:00 barı yataya sarınca şimdilik shortu vermiyor,
zaten 14 std long bloke ve tercihen stoplu shorttu,
yarın 09:00 a kadar,...
sayın sszul,
shortu severimde o kadar değil yaw,..ben mahveden usdtry over shoot oldu,..
3.60-3.9422 orada gittim ben,...
klasik hatam ise aşırı kendine güven ve poz miktarıydı,..
ama harekette 10 yılda bir olan bir hareketti,...geldi rastladı,...bir bilene denk geldi, senden fazla bilen var dedi,..
şimdi endex te tam bunun tersi,
dezenfermasyon dedim ya,
mesela usd hareketine şimdi büyüme sağlamışlar öyle diyorlar, oysa o dönemde haftalık terörlerden geçilmiyordu,..yani u hesaba göre her yer patlar çatlarken havaya uçarken,..referanduma doğru giderken üstelik büyümenin de bir taraftan başlamış olması gerekiyor,..çünkü büyüme birden hop alkış olmaz, hazırlık ister,...demekki haftalık terörler büyümeyi hazırlamış,...
endex için de yeni türkiye diyorlar,..buna göre o başlayan büyüme yeni türkiyenin motoru, itkisi,..
bu akape devam ettiği sürece bu ülkede dezenfermasyon bitmez,...
oysa akapenin bu işine en hazırlıklı olan kişi bendim,..başkanlığa gideceklerini cumhuriyetle cebelleşeklerini hep tahmin ettim paylaştım,...topik doludur bunlarla,...
ama bana,
2.95 usd yi 3.94 hazırladı,...
başkanlık olan bir akapede 3.9422 nin olmaması gerekiyordu,..benim tahmin 3.30 civarıydı,..
ama ne yaptılar başkanlık için gizli devalüasyon,..ve bu devalüasyona da gizli büyüme,..
şimdi anladınızmı,
yani beni halletti,...
refarandummu ??? kazanamasalarda kazandılar,....ve dedilerki atı alan üsküdara geçti,...
Türk Milleti diyebiliyorlar mı diyemiyorlar,..millet demeleri
üsküdara geçmişler ama vana ağrıya hakkariye geçemiklerinin göstergesidir,...ilk fırsatta dönüp çözüm sürecini deneyeceklerdir tekrar,...
bu onların abedeyle organiğinin bitmediğin gösterir,...
abede organiği de burada hedef ister,..bu hedefte başkanlık ve sonrasında yapılacaklardır,...
yoksa bu endex in buralarda işi ne,...
kutsal dava nedir arkadaş ya,
ben sana oy vermişim seçmişim yasalar dahilinde yönet diye,...
ama yasalar dahilinde,..bu yasalarda bir tek kutsal var Türk Milleti ve onun kurucu yasaları,...
kutsallık bu,...başka kutsallık yasaları değiştirmek demektir,
nitekim değiştirliyor, değişmeyen yasa kalmadı, değişen yasalar Türk Milletine geldi dayandı
cemaatçi fetöcü darbe ve fetöcü hainler bu işin abaede adına her zamanki motoru oldular,...
akıllı olun biraz,...bir siyasi erk bu hainlikten ders almazmı,...buna açılan bir fırsat penceresi olarak mı bakar,
bu nasıl fırsatçılıktırki Türk Milletini yakar
geldiniz geldiniz bize Türk Milletine dayandınız(milletim dediğiniz için Türk Milleti yazıyorum, sakın gücenmeyin, düzeltin ibarenizi düzeltelim) şimdilik tek değişmeyen,
benimse gidecek yerim göçecek ülkem yok,...
ne yapacam kendimi savunacam bunu bilin,...
yada benimle barışın samimi olun,...burada hain teşebbüs sonrasında hep samimiyete davet ettik hepimiz Türk Milleti olalım birarada 7 düvele karşı kenetlenelim istedik, yok olmaz sadece milletimle kenetleneceğiz denildi,..
Atatürk bırakıldı Abdülhamite koşuldu
tek kutsal var Türk Milleti ve tek kutsal var Atatürkün kurduğu Cumhuriyet
bu değişmeyecek bilinsin bir kenara yazılsın,....
üsküdara geçilir ama çanakkale geçilmez,...
[QUOTE=sszul;524006]selamlar
hepimize kolay gelsin
moralini bozma indi kardes....saadet zincir bu .....
sizin algılarınız hep short yönde ..genel olarak ..short yakalamak istiyorsunuz ....veya shortu seviyorsunuz ...,yanlış anlamadı isem ...
sistemsel olarak zig zag lar shortu pek yakalayamaz veya çok iyi değillerdir ...eşyanın tapiatına göre de her borsa yükseleceği için ..zig zag long da çok iyi bence . short için işe yaramaz .......
belki most az biraz
425 in altında 10 dk lık ta kapanış yapsın da göreyim düşer mi düşmezmi
275 de bir takılma daha var ...sonra 125 civarı . yani destekler çok sıkıştı yakınlaştı ...
sizin 133975 anası oda hafiften yükseliyor ..o zaman şıkışınca ..patlayacak ...hep yukarı patladı ama busefer yukarda 136 175 tepesi aşağı gelecek ...... usd olarak ta bana göre dirence geldi ...ana metası dolar da yukarı kaçamıyor ................bide bayram tatili var ...
bana göre ..bu coğrafi kaos ta ...kimse risk almaz .. yani borsayı satarım ...dolar alırım ...yada tahvil satarim .....piyasada para kalmadı ..
nereye kadar satarım doların son tepesinde neredeysem oraya kadar ...
3,5580 lerde hafif yukarı trend yapmıştı .....
11.08 de 12 barı gibi . o aralıkta vob da 132 500 lırarsa 131650 görünüyor ...
benim hedefim 129775 minimum ...yeni vadeye uyarlamadım bu rakamları daha
ama hep önüme 133.625 çıkıyor zırh gibi.
yukarı neolur derseniz .....................koza altına bağlı ......:)))))
ama s..i.e s...ke korelasyon sağlanacak ................ucu bize değiyor ama .... allah korusun ya gözümüze gelse neyaparız .......[/QUOTE]
bizde yaln yok :)))) hadi biraz morallenelim ......:))) devam bakim coni ..
69 milyar borçlanmış bankalar 12.75 le boru değil
sayın sszul döve döve düşüreceğiz bu pala şerrosunu başka yolu yok