-
[QUOTE=indregandi;523644]öte yandan macro takipte,..
parite ve eurtry deki yükselişin hız kesişi endexte de hedef yerelere denk geldi 136882,...2. hedef
döviz sepeti,...
1+1
olduğuna göre
eurtry nin mevcut gediği yüksek yereler eğer usdtry de birden ve ani bir değer sıçraması olursa dvz sepetini bir den patlatır,...
bunu engellemek için,
yaklaşık 4 ay usd yatay çizdiler(trumpın param değerli beyanatı ve peşi sıra gelen FED suskunluğu),...ve endexsi bu seviyelere taşıdılar,...
usdtry için değer 3.5363 (+) kalış halen yürürlüktedir,...[/QUOTE]
ana olay bence,..euro bölgesini yukarı taşırken ki almanya seçimi merkelle final edecek,...
gelişmekte olanları patlattılar,..
bu iki olayda FED in blanço küçültme işinin arifesinde olan olaylar,....işte abede 2008 maduru batık şirketleride bu blançodan alabildiğince kar alıp kendi blançolarına yamamak istiyor,..
sp nin sürekli yükselişinin öyküsü,....
yani bir taş çok kuş ki,...
suriye de deki abade israil kürt koridoruda buna macro siyaset de ihtiyaç duyuyor,...
-
bu adamlardan sade TR olarak deyil tüm global sistem olarak kurtulmak gerekiyor,....
ekonomin sıçtığında karşılıksız para ile düze çıkma devri bitmeli,...
-
yani citibank,..bank of abede v.s
helikopterle işe gelip gitsin,...miamide beach parti düzenlesin, önüne gelene sponsor olsun,..günün birinde sıçtığında,..
sen devlet olarak para bas bunun içini doldur,...
-
k11 (kırmızı)
t:=valuewhen(1,ref(l,-0) > llv(h,14),ref(LLv(l,1),0));
nnn:=ref((t-h)+hhv(h,1),0);
nnn
k22 (mavi)
t:=valuewhen(1,ref(h,-0) < HHv(L,14),ref(HHv(h,1),0));
nnn:=ref((t-h)+llv(h,1),0);
bunu OS için destekleyici olarak kullanmakta fayda var,...
OS un düz çizdiği yerde,....veya OS bir sinyal alması sonrasında birebire gidene kadar olan ölçüm boşluğunda(tercihen long, tercihen short dediğimiz ksım) faydalı olabilir,..
[url=https://resimyukle.xyz/resim/H68yba][img]https://i.resimyukle.xyz/H68yba.png[/img][/url]
burada OS un aksine bu destekleyici bırakmamış, ama kırmızı da düz çizmemiş, düz gelse kırılım olacak short gelecek,...
ayrıca bakın 09:00 LB sinide net olarak vermiş,...
-
şimdi
görüldüğü üzere
OS bir yorum indikatördür,....
v ilk serisi,...
k1, k2, ilk modifiye,..
k1 t, k2t ilk modifiye trader versiyonu,...
k1n, k2n ilk modifiye hassasiye, (1,...3 arası)
k11, k22,..destekleyici,...
-
neden expert desteği istedim,...
çünkü bu yorumların hepsini expert advisor üstünde oka, sinyale boyaya stoba dökmek, sayın uufuk gibi,...ve ya bilmediğimiz başka becerili üstadların işi,...
-
şimdi diğer meziyetler,..
ayrıca değerlerde güvenin,
sabahtan beri iki değer yazdım,
131825 bakın saat 15:00 15:30 a doru veri açıklanmaya yakın aşağı kayışta,..önce short değer 131825 e nokta 1 vurdu,..sekti,....sonra bir daha geldi,...
bu defa ikinci değerimiz 131575 e vurdu ve yine sekti,..
değerler bu manada önemli,..ürettiğimiz şeyler bunu yapıyorsa sinyali şebekesi iyidir demektir,....
stoplar üretilen değere göre konmalı,..
131575 inki, 131550
131825 inki , 131800 gibi
-
mesaj 60079 AYNEN sonuca gidecek değişiklik yok,..
longta mevcut, shortta mvcut,...
bana biraz müsade,...
-
Os aynen longa açık shorta açık devam ediyor,131575 i vermeyen bir py gözlemliyoruz,...
Trader 17:00 barında longta değer alamadım yoktum
zig zag satta devam ediyor, lb 09:00 BARINA göre short sinayal de stoplu,...
tablo değer de 131225 den long destek devam ediyor
-
t:=valuewhen(1,ref(h,-0) < HHv(L,14),ref(HHv(h,1),0));
nnn:=ref((t-h)+llv(h,1),0);[COLOR=Red][B]nnn
[COLOR=Black]abim bilmeyenler için düzelteyim kırmızıları ilave etmezse çalışmaz[/COLOR]
[/B][/COLOR]
-
ABD'DE RASTLANTISAL ENDEKS TEMMUZ'DA:% +0.3 (ÖNCEKİ:%+0.2)
ne raslantısalı lan şerro, yahudinin hangi operasyonu rastlantısal,..
-
[QUOTE=Mares;523663]t:=valuewhen(1,ref(h,-0) < HHv(L,14),ref(HHv(h,1),0));
nnn:=ref((t-h)+llv(h,1),0);[COLOR=Red][B]nnn
[COLOR=Black]abim bilmeyenler için düzelteyim kırmızıları ilave etmezse çalışmaz[/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
teşekkürler alttakine koymamışım,...