yavaş yavaş ben dolar alımıma başladım unlimit..
Printable View
yavaş yavaş ben dolar alımıma başladım unlimit..
bugün py çok insaflı davrandı açılışta..
dünden kısa kalanlara kapama ve uzun için fırsat verdi azımsanmayacak bir süre..
dünkü amerika kapanışlarından sonra bugün ciddi zarar yazarız diye düşünürken üstüne para kazandık.
her zaman bu kadar insaflı olmuyorlar tabi bull un dediği gibi..
short cover -long
[QUOTE=bull market;98299]Lakin bu seviyelerde epey sıkıntı yapacaklar ve yukarıları zorlayacaklar gibi geliyor bana, bu zorlama yarın ilk seansda devam eder sanırım, zaten yarın haftanın son günü, kısaların bana rahatsızlık vereceği seviyeler 31600 seviyeleri olur, ama yinede rahatsız olmam... vadeli kesinlikle 40000 falan olmayacak sonuçta, kaldıraç azaltır yine beklerim kısaları, [COLOR="Red"]ayuluk iyidi[/COLOR]r:) saygılar...[/QUOTE]
kış geri geldi ayuların uyuması lazım artık,.lelele
dolar kıprasmaya basladı yukarı dgru
[QUOTE=marakes;98304]dolar kıprasmaya basladı yukarı dgru[/QUOTE]
ben alıma başladım ya hisetti...:..: ilk parti alımımı yaptım..1,7070 den 100 tane..
[quote=jerfin;98292]kapanışa doğru dolar alınır unlimet..:)[/quote]
kapanışı bekleyemedim. 1,7050den longum. iş bankası bankayı dolar shortuna yatırdı neredeyse. son 6 günde 100.000 kontrata doğru gidiyor.
azıcık realizasyon yapsa bana yeter.:..:
(geçen gün stop için diyordum aynısını) :D
[quote=jerfin;98305]ben alıma başladım ya hisetti...:..: ilk parti alımımı yaptım..1,7070 den 100 tane..[/quote]
bilmezmiym seni:..:
bu arada celo 8 i geçememiş..celo yahsinin de hevesı kursagımızda kaldı..bu da demektr kı endeks ılk döndgnde tcelle ıncez
Abka mesaj kutunu boşaltırmısın.
[QUOTE=TIFIL;98303]kış geri geldi ayuların uyuması lazım artık,.lelele[/QUOTE]
Ben anlamam, en geç yarın sabaha spot 30 u en az 30000-30100 aralığına bekliyorum;)... saygılar...
[QUOTE=haguan;98268]29175 seviyesinden sonra 30500 civarının önemi
30500 civarı aşılamaz ise kırmızı çember içerisinde kalmaya devam ederiz(29500 -30500)..30500 civarının üzeri olursa 32000 seviyesine kadar yeni bir hareket yapma olasılığımız var.
[IMG]http://i41.tinypic.com/eki885.png[/IMG][/QUOTE]
haguen sn hexeni aratmıyosun. hatırlarmısn zamanında sistemini paylaşırken seni çok savunmuşudum. ahh ah nerde eski günler..dng
ne tirentler vardı be
[QUOTE=unlimitted;98306]kapanışı bekleyemedim. 1,7050den longum. iş bankası bankayı dolar shortuna yatırdı neredeyse. son 6 günde 100.000 kontrata doğru gidiyor.
azıcık realizasyon yapsa bana yeter.:..:
(geçen gün stop için diyordum aynısını) :D[/QUOTE]
senin maliyetin benden daha düşükmüşşşş...dng
ben 1,7075 ort ile aldım...