-
aralık çok büyük biri 69580, diğeri 67700, ya direk düşecek, ya [COLOR=red]sistemci [/COLOR]doğrayacak,...
69171, 68414, 68102 bu barın yereleri, bu fiyatlara yükseliş trendi hala devam ediyor...mom lar düşüte, iki ssitem satışta, ve hala 550 baz fiyat, benim yönüm aşağıda,
-
imparator...telekomcuları pes ettirdi.
-
[quote=boz ayı;185823][I]derhal özür dilemezsen giderim....görürsün ebenin örekesini....[/I]
[I]diplomatik teamüllere aykırı konuşma.....5 dk..vaktin var.....[/I][/quote]
sevdigimden dolayı takılıyorum lem...67 700 asagı kırılmadan bi yere gidemezsin....orası kırılsın git....
-
ilk eylemimi 68414 de yapacam bu bara göre, çıkacam girecem, belki ters dönecem falan filan, .......
-
bence telekomcular imparatora malı yukardan döşedi...
o fiyatı neapsa zor cıkarır karamemet...kıs kıs guluolardır içerde...
-
Boz ayıyı da isterük,.......
-
Bir bara daha ihtiyacımız var, ulamlar 2 dakka sonra geliyor, bakalım o ne diyecek bize, stres biriktimi diyecek, stresi boşaltttıkmı diyecek, şimdi kim streste, ayularmı, yoğusam sistemci longlarmı,..... kim stresteyse o yöne akar bu, .....
-
[QUOTE=indregandi;185860]Bir bara daha ihtiyacımız var, ulamlar 2 dakka sonra geliyor, bakalım o ne diyecek bize, stres biriktimi diyecek, stresi boşaltttıkmı diyecek, şimdi kim streste, ayularmı, yoğusam sistemci longlarmı,..... kim stresteyse o yöne akar bu, .....[/QUOTE]
ölmüş ayuda stres ne arar gözünü sevem....longcular ne oluyoruz lem diyordur ...stresten geberiyorlardır....
-
her durumda aralık çok büyük, 70200-67700 bu iyi deel, her iki kesim içinde, son hareket düşüş yönünde oldu , dakkiayı denk getiren sistem mala vurur, ağa çünkü iri dalga yapıyor,.... yeşil aşağıdan deperse, 70200 de alırız soluğu, trend çizgiside yavşadı, momlar yavşadı, sistemlerim ikisi satta,........
bu bara göre 68218 kırılmalı, yine yine furuşma yerem 68459 oldu,.....
550 yine baz fiyat ve 70200 geri alış yüksekliği,.......hadi hayırlısı bakalım,.....
-
[quote=indregandi;185856]Boz ayıyı da isterük,.......[/quote]
birazdan gelir...o beni sever....
-
uşaklar 375 altında satışa dönüyoruz, üstünde long için tut, 550 baz,.....
[URL=http://img14.imageshack.us/i/48628652.png/][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/8718/48628652.png[/IMG][/URL]
-
veri falan varmı dostlar, bizim bu ayu kesimi ,pek dikkat etmiyor buna,