80275 ilk bar kapanışı geldi halojen.
sıra ikinci ve üçüncüde.
Printable View
80275 ilk bar kapanışı geldi halojen.
sıra ikinci ve üçüncüde.
evet...geçen hafta 80450'de teyid olan ayı paterni.. akabinde bin puan ters hareket.. ve sonrasında trend değişimi..
artık boğa paterni avına çıkacağız..
bu düşüşün asgari hedefini çok önce koymuştuk... 76.250 altı..
artık işin bitmiş olması lazım... bugün de 80275'in kırılması ile yeni satış fırsatı doğdu..
[IMG]http://img594.imageshack.us/img594/1672/nonameti.png[/IMG]
sonuç olarak çift konfirmasyonlu bir düşüş süreci... izlemeye devam.. :)
Eline sağlık Halo Üstad,,,,,.lelele.lelele.lelele
Büyüksün ustam,,,,,,,,,:D
[QUOTE=SU-TE;337598]Eline sağlık Halo Üstad,,,,,.lelele.lelele.lelele
Büyüksün ustam,,,,,,,,,:D[/QUOTE]
ehh idare eder işte.. şu feykler olmasa daha güzel işlemler yapılcak ama.. teşekkürler..
;)
trend takipçileri için şubat ayı şimdiye dek fazla kazançlı olmadı.. dün başlayan aşağı hareketin bunu telafi etmesi beklentimdir.. hızlı bir 3-4bin puanlık getiri mümkün ay sonuna dek
bu sat sinyalindede 3-4 bin puan alamassak yavrucaklar aç kalacak :)
78.625 şimdilik en düşük... ama burası kırılır... bugün yada yarın..
sağlam değil..
[QUOTE=clark;337748]bu sat sinyalindede 3-4 bin puan alamassak yavrucaklar aç kalacak :)[/QUOTE]
vala 20 günde 2500 puan çıktı anca... baya kısır geçiyor bu ay..
ayda ortalama %10 alıyoduk ne güzel.. ezber bozuldu.. :..:
bu düşüş kısa sürecek gibi... enteresan...
78.625 altında bir dip daha görünüyor kısa vadede... akabinde tekrar yukarı başlayabilir..
yarın dip günü olabilir... dikkatle izlemek lazım.. ben dahil herkes kuvvetli düşüş beklerken sanıyorum gene yukarı çevirecekler...
en önemli kriter, 78.625 altında yeni düşükler görülmesi...
iyi akşamlar..
[quote=halojen;337942]yarın dip günü olabilir... dikkatle izlemek lazım.. ben dahil herkes kuvvetli düşüş beklerken sanıyorum gene yukarı çevirecekler...
en önemli kriter, 78.625 altında yeni düşükler görülmesi...
iyi akşamlar..[/quote]
yatırımcının düşünmesine fırsat vermemek adına yarın bugün olmasın :confused:
[QUOTE=babazulu;337944]yatırımcının düşünmesine fırsat vermemek adına yarın bugün olmasın :confused:[/QUOTE]
zannetmem.. yeni dip lazım... bu dip çürük :o
bir kelebek daha... bunun akıbeti önemli olacak gidişat açısından..
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/4765/nonameud.png[/IMG]
halojen abi bu pedaliza nın bi kanadı uzun mu ne...uzun olunca ömrüde uzun oliy mi...:)
[QUOTE=halojen;338041]bir kelebek daha... bunun akıbeti önemli olacak gidişat açısından..
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/4765/nonameud.png[/IMG][/QUOTE]
bence çok güzel kelebek halo abi .. teprik ederim ..brv.brv....... gaçınlmaz bence abi ... hörmetlerimle ......
az sonra astatin gelir .. dağa taşa asacam bu analizi der.... halojen abi .... tekrardan hörmetlerimle ..
[QUOTE=selçuklu;338077]az sonra astatin gelir .. dağa taşa asacam bu analizi der.... halojen abi .... tekrardan hörmetlerimle ..[/QUOTE]
eywalla selçuklu kardeşim, asti bu sefer geç kaldı.. fdow serbest düşüşe geçti çoktan :)
[QUOTE=obsidyen;338050]halojen abi bu pedaliza nın bi kanadı uzun mu ne...uzun olunca ömrüde uzun oliy mi...:)[/QUOTE]
prematüre biraz evet :)
ömrüyle şekli arasında pozitif bir korelasyon yoktur...:..:
SN HALOJEN önce sizin yorumlarınızı okuyorum ve gerçekten size teşekkür etmek istedim.Değerli fikirlerini paylaştığınız için.elinize emeğinize sağlık. lütfen öteki ustalara saygısızlık ettiğimi sanmayın.Başta İNDREGANDİ, BOZ AYI,ASTATİN,SELÇUKLU VE JELİBON gibi daha adını sayamadığım bütün ustalara teşekkürü bir borç bilirim.
toparlayacak olursak geçen hafta oluşan teyidli ayı kelebeğinden sonra piyasada düşüşü durdurabilecek bir gelişme yaşanmadı şimdiye dek...
en iyi olasılık olarak 78.625 altında düşüşün bitme ihtimalinden söz etmiştik bugün erken saatlerde... fakat üstte verdiğim yeni ayı paterni bu ihtimali zayıflatmıştır..
sonuç olarak uzun pozisyon için herhangi bir neden görünmüyor.. 80.450'deki sat sinyali etkisindeyiz diye düşünüyorum..
yahu yeter arkadaş bir aydır içim kalktı aynı fiyatları görmekten...
24 saat vob böyle olacak işte..şimdiden hazırlıyorlar.. saatlerce sürecek uyuz fiyat hareketleri..
ha şöyle yaw... özüne dön ve kop aşağı.. fırça atmak lazımmış..
abi gaçınılmaz gibi görünüyor ..
[QUOTE=selçuklu;338204]abi gaçınılmaz gibi görünüyor ..[/QUOTE]
düşüş kaçınılmaz abi.. kelebeklere karşı koyamaz :)))
son durum
[IMG]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/23/2844.bmp[/IMG]
her kelebek satış getiriyor.. aşağı duyarlı bir piyasa
[quote=halojen;338233]son durum
[IMG]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/23/2844.bmp[/IMG]
her kelebek satış getiriyor.. aşağı duyarlı bir piyasa[/quote]
melaba patron,
bu analizi dağa taşa yapıştırmak istiyorum şort olduğumdan dolayı:rolleyes::D
[QUOTE=Astatin;338243]melaba patron,
bu analizi dağa taşa yapıştırmak istiyorum şort olduğumdan dolayı:rolleyes::D[/QUOTE]
teprikler .. dağada gitsen gaçınılamayacak şeyler var ... graşka gibi .. .brv
[QUOTE=Astatin;338243]melaba patron,
bu analizi dağa taşa yapıştırmak istiyorum şort olduğumdan dolayı:rolleyes::D[/QUOTE]
yazda düşelim be patron :..: ondan yeni dip gelmiyor :eek:
[QUOTE=halojen;337706]trend takipçileri için şubat ayı şimdiye dek fazla kazançlı olmadı.. dün başlayan aşağı hareketin bunu telafi etmesi beklentimdir.. hızlı bir 3-4bin puanlık getiri mümkün ay sonuna dek[/QUOTE]
evet market değişmeye başladı bile.. eski karakterinden uzaklaşıyor...
artık böyle.. az trend..bolca yatay... 24 saatçilere selam olsun.. kazan kazanabilirsen...
trendsiz kimse para yapamaz..daytrade bile nafile..aşırı şanslı değilseniz..
Bir kaç aracı kurum çalışanıyla konuştum 24 saat hakkında şu an için imkansız diyorlar işc garanı da vob ta açacağız diyorlardı kaç sene geçti somut bir gelişme yok onun için ,24 saat olayını fazla takmaya gerek yok en erken 2 senesi var o nu da 23 e kadar uzatabilirler
düşüş biraz sancılı olacak kolay para kazandırmıyorlar na........?
halojen abi başka pedaliza var mı yine....dng
[QUOTE=clark;338331]Bir kaç aracı kurum çalışanıyla konuştum 24 saat hakkında şu an için imkansız diyorlar işc garanı da vob ta açacağız diyorlardı kaç sene geçti somut bir gelişme yok onun için ,24 saat olayını fazla takmaya gerek yok en erken 2 senesi var o nu da 23 e kadar uzatabilirler[/QUOTE]
1 saat bile uzaması piyasa karakterini değiştirir.. 23:00'e kadar uzaması bile çok ciddi yataylar oluşturacaktır
[QUOTE=obsidyen;338520]halojen abi başka pedaliza var mı yine....dng[/QUOTE]
bikaç boğa paterni var.. şimdilik önemsenecek olgunlukta değiller..
düşüş bitime yakın olabilir...80450 maliyetli kısaları 77-77500 bandında kapattım.. pozisyon flat.
bakalım... henüz teyidsiz... kısa vadeli göstergeleri yakından takip etmek gerek.. 78.625 altı şartı sağlandı.. kritik bir aşamada.. iyi akşamlar..
[IMG]http://img404.imageshack.us/img404/6234/nonamek.png[/IMG]
Resim gorunmuyor sn halojen
başka göremeyen varmı? diğer bir sunucu deneyim bari..
[IMG]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/23/8725.bmp[/IMG]
[quote=halojen;338553]düşüş bitime yakın olabilir...80450 maliyetli kısaları 77-77500 bandında kapattım.. pozisyon flat.[/quote]
Teprik ederim patron..Yalnız gece de bizle olsan daha müsterih olurduk:)))