zabır uzunda,zabır...
Printable View
zabır uzunda,zabır...
bizim notu seans acık olmadıgı bı zaman yayınlar bu dırt firma.. yukselıs ayagında kullanacaklardır.. yarın oglen arası gelır gelırse ::::::::::::
hiçbirsey....göründügü gibi deeellldir....
[QUOTE=boz ayı;171721]burada hepinizden yaşlıyım muhtemelen.....
26 yıl meslek hayatım var.....vakıf hanlıyım....yaş 62.........boru değil...62.........[/QUOTE]
Yanlış anlamayın da para kazanma döneminiz geçmiş artık kazandıkalrınızla sefa sürme vaktiniz gelmş.
beynin al diyorsa satacaksın....beynin sat diyorsa alacaksın....
beynine mukayyet olamazsın....beyin cıvıktır....
[quote=jani;171817]beynin al diyorsa satacaksın....beynin sat diyorsa alacaksın....
beynine mukayyet olamazsın....beyin cıvıktır....[/quote]
senin beynin ne diyor jani.
borsa ilizyonlar silsilesidir.....gösterilen dogru deeldir...dogru saklıdır....
[quote=belhal;171819]senin beynin ne diyor jani.[/quote]
güzel kardeşim....aynen seninkinin dedigini diyor....ha ha ha
anadın nı....
[QUOTE=belhal;171758]Bozayı doğru söylüyor niye inanmak istemiyorsunuzki.[/QUOTE]
Benimki inanma meselesi değil. Kimin doğru söylediğini zaman gösterir...
Yarın yeni bir not arttırımı da da gelebilir başka bir kriz de patlak verebilir.
Dubai krizi gibi bir kriz ingiltere gibi bir ülkenin başına gelse bozaytı doğru söylüyor haksız çıkamsın diye bizi yuakrıda mı tutacakalr? Hayır. Bu yüzden iddialı ve kesin konuşana iannam ahele elinde açıklaaybileceği bir argüman yoksa. Kuzu bile yazıyor ama nedenini de yazıyor. Larossıan da yazıyor ama makr deil teknik takılıyor. Dayanağı var ve dayanağını açıklıyor. Bozayı sadece tecrübe diyor. Konjonktör aynı değil o da değişti.
Kovboy mahareti kendinde saklı bilgilerinizle mal poazarlatmayız der tekmeyi basar bu tür yorumcualra.
Dışalyalım basalım tekmeyi demiyorum. Ama iddialı yorumalrınla eskielri olmasa da yenileri etkileyebilir. Haksız çıkma hakkı da var haksız çıkınca parasını kaybedenin de ana avrat sövme hakkı oluyor. .dng
kapandı....49 915 ve hacim 2 045....
tüpo...zirve üstüne zirve kırarak...bankalar dagıtımda.....
etrafa bakınırken gözümün önündekini kaçırmak istememek için geceye sıfır işlem long gireyorum...
lakin sanırsam bi rennie ya da talcid longlayacaım şimdi:)
şort devam.
işallah yarın gaplı açarda ben de duble yaparım.........
:D
.
furuşma şudur...
dalgaya yapılır....yüzde 10 çıkmış bi borsa....iç dinamikleri nedeniyle bi fibo çekilmesi yapar....
bu görerek bi pozizyona girmişşen....ona kene gibi yapışacaksın....zırt pırt oynarsan kaybedersin....SENİ MALDAN İNDİRECEK KOSUL BELLİ....KARARINI VERMİŞSİN....
AGAMI İPLEMİYECEKSİN....agam iner çıkar...iner çıkar...VE YORULUR....
çünki agam üç gündür AYNI YERDE....
longsanda çıkmamalısın...shortsanda çıkmamalısın....
çünki adam 1000 puan aralıgında geviş getiriyor....
ya kaybedeceksin...ya kazanacaksın....ARASI YOKTUR....
BORSACININ AGLAMAYA HAKKI YOKTUR....
çünki...buraya soygun üçün gelmiştir....donunu aldıklarında...üşüdüm demeye hakkı yoktur....
boby...53 650...hacim 909 düştü....yani soygun bitmiş görünüyor....
bayram öncesi...dubai gazıyla shorta yönelmiş sürü...dogranmış görünüyor...
kontrat ta 700 oldu ki...bi kısmıda öyle yokolur....
öte yandan...rusya ve yunanistan yüzde 2.7 eksiyle kapandılar....avrupa patinajda...amerika patinajda....ve dolar indeks direncini kırdı....
her vetan evladı....kendi eylemini yaparken...bi tek sorumlu vardır...oda kendisidir....
parasını harcıyor...o parayı kazanacak kadar zeki olan biri...
kaybettimi...
aliyi veliyi duraliyi suclarsa....daha çoçuktur...
BU ARENADA OLMAMALIDIR....
çünki....
burası...borsa...DELİKANLININ HARMAN OLDUGU YER....
onun üçün bu kadar seviliyor....
çünki...herkesin içinde ben en büyük delikanlıyım var....RABBİM ÖYLE YARATMIŞ.
İNCİK...
uslu uslu...hem longcular...hem shortcular....
yarınki kaderlerine irazı gelerek....
bir bölümü dow un bu gece yıkılması üçün...diger bölümü dow un uçması üçün....
telli babaya adak adasınlar...benimki horoz...dow yıkılsın 10 200 e...bakın merhametliyim....
[quote=jani;171427]bedestenli...
muhtesem bi teknik...ve acimasiz emme derinden giden...pazer ve benden daha sakin ve fekat daha kararli....
bu kardesimi...GAZIOSMAN PASAYA BENZETIYORUM....
hosgeldin bedestenli....[/quote]
Bu laflara külahımım çıkarsam azdır...
sakinliğime kimse laf diyemez..güzel yorum ve analizlerin süper..
bana göre bu alemin kralı sensin jani m..
burada biradayız...birbirimizi severek...suclamıyarak....görüşlerimizi beyan edelim....
sen bildin...ben bildim demiyerek...ki bu çok banal ve çoçukça...bize yakışmaz...
iki pozizyon var...biri short digeri long....yarımız ondan yarımız öbüründen....
kimle kavga edeceksin...arkadasınla mı....
hedef...KEFERE...İPLER ONUN ELİNDE...HEPİMİZ FİGURANIZ...
nunum hariç....o onların yanında...yerleşmiş aralarına gecinip gidiyor....ha ha ha
WASHINGTON (MarketWatch) - When the time comes, the Federal Reserve will raise interest rates to keep inflation under control, Fed Chairman Ben Bernanke said Monday, adding that that time could be far away. With the [COLOR=red]U.S. economy still very fragile and unemployment so high[/COLOR], [COLOR=red]inflation isn't a pressing problem right now, [/COLOR]Bernanke said in a talk to a group of economists in Washington. For now, getting the economy back on its feet is the top priority. "The Fed is committed to keeping inflation low and will be able to do so," he said. However, inflation "appears likely to remain subdued for some time."
Federal Reserve Chairman Ben Bernanke said [COLOR=red]the central bank will raise interest rates to keep inflation under control when the time [/COLOR][COLOR=red]comes[/COLOR], though that that time could be far away.
[quote=boz ayı;171696][I]emeğe saygı...tekrar teşekkürler....dostum...[/I]
[I]boz ayı önce 66.xxx yeresi...sonrasında çabucak 60.xxx yeresi der..[/I]
[I]ayı nede olsa ballı para sever......[/I]
[I]kayıtlara geçsin.......önümüzdeki hafta sonu burdayız...:..:[/I][/quote]
vob 66000 yersini geçerse o short lar tanga olur... dua edin geçmesin....
65750 den dönerse ok...66000 üstü short çu katliamı olur .
bugün dedigim gibi...hiçbirşey göründügü gibi deellldir demiştim...bunu dedigimde boby i keriz 63 750 ye basmıştı....
bunun bana göre anlamı vardı...günü tepeye yakın kapıyacak....yani milleti geceye long sokacak...ve soktu...63 650 den kapadı....
amerika debelendi...debelendi...ve eksi kapadı iki endeksi....
esas olay bu gece ÇEKİKLER....
GÜNLERDİR yukarıya kosan bizimle tümüyle aynı davranan japler...NE YAPACAK...
tabbiiiki düzeltme yapacaklar....BİZDE ONLARI İZLERİZ....
görüntü bu...usaglar...benim penceremden....
nikkei de ben de düzeltme bekliyorum......
yukarı giderse süpriz olacak....
bakalım n olacak....
sabah ola hayrola......
en eyi geceler....
.
[quote=sun;171868]vob 66000 yersini geçerse o short lar tanga olur... dua edin geçmesin....
65750 den dönerse ok...66000 üstü short çu katliamı olur .[/quote]
bu çok güzel ve akıllı bi yorum...66 000 a gitmiş adam asla asagı dönmez....
bugün...49 200 destegine indi ve döndü geldi 50 100 leri yaladı....
eger japler yüzde 2 eksi kaparsa....
bu yarın kaldıgı yerden açar...yani 49 200 açar....o destek bu köstek derken....48 500 leri imkb 100 de öper....
japler...yatay kalırsa....bizde gün boyu yatay kalırız....kapanışa dogru...döşeme işçiliginde harike bi performanz izleriz....
boby de....makası shorcu lehine kullanırsa....400 puan...800 puan kafadan bizim....gerisi ise ikramiye 1000 puan....buda boby...62 000 dir....
[QUOTE=jani;171839]öte yandan...rusya ve yunanistan yüzde 2.7 eksiyle kapandılar....avrupa patinajda...amerika patinajda....ve dolar indeks direncini kırdı....[/QUOTE]
Bu deyyuzlar yunanistandan kaçıp Türkiyeyei alalım derse shortlar coverma olur....
[QUOTE=jani;171841]her vetan evladı....kendi eylemini yaparken...bi tek sorumlu vardır...oda kendisidir....
parasını harcıyor...o parayı kazanacak kadar zeki olan biri...
[B][COLOR="Blue"]kaybettimi...
aliyi veliyi duraliyi suclarsa....daha çoçuktur...[/COLOR][/B]
BU ARENADA OLMAMALIDIR....
çünki....
burası...borsa...DELİKANLININ HARMAN OLDUGU YER....
onun üçün bu kadar seviliyor....
çünki...herkesin içinde ben en büyük delikanlıyım var....RABBİM ÖYLE YARATMIŞ.[/QUOTE]
Bırak kuzum yawf.
Ekim sonunda vob 64350 iken Fitch izlmeye aldı belki canım isterse not arttırırım diyecek. Sonra yabancının biri %10dan fazla düşmüş borsada not arttırımından tam iki gün önce 57000den alım yapacak. Tesadüf müdür bu yawf. Resmen insider işte.
Hadi sistemdi mistemdi kurtardık bu sefer paçayı da kurtaramayan bir sürü vatan evladı hesabı sıfırladı onların isyan etme hatta ana avrat sövme hakkı vardır.
[quote=VOBiX;171825]Benimki inanma meselesi değil. Kimin doğru söylediğini zaman gösterir...
Yarın yeni bir not arttırımı da da gelebilir başka bir kriz de patlak verebilir.
Dubai krizi gibi bir kriz ingiltere gibi bir ülkenin başına gelse bozaytı doğru söylüyor haksız çıkamsın diye bizi yuakrıda mı tutacakalr? Hayır. Bu yüzden iddialı ve kesin konuşana iannam ahele elinde açıklaaybileceği bir argüman yoksa. Kuzu bile yazıyor ama nedenini de yazıyor. Larossıan da yazıyor ama makr deil teknik takılıyor. Dayanağı var ve dayanağını açıklıyor. Bozayı sadece tecrübe diyor. Konjonktör aynı değil o da değişti.
Kovboy mahareti kendinde saklı bilgilerinizle mal poazarlatmayız der tekmeyi basar bu tür yorumcualra.
Dışalyalım basalım tekmeyi demiyorum. Ama iddialı yorumalrınla eskielri olmasa da yenileri etkileyebilir. Haksız çıkma hakkı da var haksız çıkınca parasını kaybedenin de ana avrat sövme hakkı oluyor. .dng[/quote]
[I]kime kime tekmeyi basıyor göreceğiz......[/I]
[I]ana avrat sövme hakkı ...bu nasıl bir hak....[/I]
[I]haddini bil....terbyesizliğe gerek yok......[/I]
[I]yorumlarım beni bağlar....başkalarının avukatlığına soyunma....[/I]
[I]boz ayı bilenlere anlatır...makro-mikro-temel-teknik ne istersen..[/I]
[I]zaman........[/I]
[I]kimin ne olduğunu gösterecek....bekleyelim görelim....[/I]
[I]boz ayı bu alemde ilklere imza atan birsidir.....[/I]
[I]postu dünkü bebelere deldirmez....[/I]
[quote=boz ayı;171889][I]zaman........[/I]
[I]postu dünkü bebelere deldirmez....[/I][/quote]
çok önemli değil belki sizi Ah... le çağrıştırıyorum...lütfen daha sakince bilgilendirmeye devam edin.
[quote=boz ayı;171889][I]zaman........[/I]
[I]postu dünkü bebelere deldirmez....[/I][/quote]
beni sevmek zorunda değilsiniz.....severseniz eyvallah....
genelde boz ayı pek sevilmez....sürünün tersine gider çünkü...
tersoluk onun kanında var....para kaybeden herkes birilerine saldırmak
zorunda sanki.....:..:
burada birbirimizi sevmek zorunda değiliz....bulunma amacımız para kazanmak...
bunu yaparken fikirler farklı olabilir....bundan korkmayın...bu bir zenginliktir....
burası kaldıraclı pıyasa,benzemez kredili işlemlere spottaki,adam para döküyor,insider ı da olacak,politikacı ve yönetici de satın alacak...future piyasaların hepsi böyle dünyadaki,bu işin doorusu da yok en iyi bileni de,en iyi bilen havuzda en çok parası olandır...ha maharet, en iyi bilenin ne yapacağını en iyi öngörmektir...ne bilenler gördüm ben...ağlamaya kimsenin hakkı yok...çocuk oyunu diil bu,kumar hiç diil,sadece çalışma,risk alabilme ve tecrübe...adam kolay kolay kimseye para kazandırmaz....
herkesin kazanması için,herkesin kaybetmesi gerekir...
günaydın ...
bugun de mi boz ayi komedisi var?
[quote=VOBiX;171825]Benimki inanma meselesi değil. Kimin doğru söylediğini zaman gösterir...
Dışalyalım basalım tekmeyi demiyorum. Ama iddialı yorumalrınla eskielri olmasa da yenileri etkileyebilir. Haksız çıkma hakkı da var haksız çıkınca parasını kaybedenin de ana avrat sövme hakkı oluyor. .dng[/quote]
Kardeşlikten arkadaşlıktan bahsedersiniz fikir beyan edene küfürden dem vurursunuz.Diğer taraftan ekibiniz yanlış fikir beyan etse ona mükafat verirsiniz bravo.
[quote=nunu;171893]bugun de mi bozayi komedisi var?[/quote]
istemediğini söyle derhal gidiyorum.....
umarım sana takıldığım için kızmadın....:rolleyes:
[quote=boz ayı;171895]istemediğini söyle derhal gidiyorum.....
umarım sana takıldığım için kızmadın....:rolleyes:[/quote]
yok, kizmadim...
[QUOTE=boz ayı;171888][I]kime kime tekmeyi basıyor göreceğiz......[/I]
[I]ana avrat sövme hakkı ...bu nasıl bir hak....[/I]
[I]haddini bil....terbyesizliğe gerek yok......[/I]
[I]yorumlarım beni bağlar....başkalarının avukatlığına soyunma....[/I]
[I]boz ayı bilenlere anlatır...makro-mikro-temel-teknik ne istersen..[/I][/QUOTE]
Burada koıvboy olmadığından kimse kimseye bar kapısı muamelesi yapıp tekmekz basamaz ama sen adamı gaza getireceksin sonra da adam terste kalıp para kaybedince teşekkür mü edecek sanıyorsun. .dng İşte öyle bir hak...