7.095
Printable View
7.095
[quote=aslan;93200]7.095[/quote]
EFT yapsaydık hesapbakiyemizi sana:):)
6780 kapatır dermişim.
6093,4
7.080
[QUOTE=parderi;93216]6093,4[/QUOTE]
1000 puvanmı düşeceek
[QUOTE=parderi;93216]6093,4[/QUOTE]
dow tahmini 6093.. üye durumunda ''long/uzun'' yazıyor.. gözün gör olmasın parderi..:..::..:
[QUOTE=QUEEN;93218]1000 puvanmı düşeceek[/QUOTE]
Yok yaklaşık 750 puan yapıyor da metrodan mı geldi haber?
dow 6966
[QUOTE=jerfin;93172]dow loto 6888[/QUOTE]
Hayırlı olsun jerfin hem de Mavik Urdele (Mavi Kurdele kalmamış) .brv Tebrikler!
[IMG]http://www.gittigidiyor.com/images/mavi_buyuk.gif[/IMG]
[QUOTE=VOBiX;93247]Hayırlı olsun jerfin hem de Mavik Urdele (Mavi Kurdele kalmamış) .brv Tebrikler!
[IMG]http://www.gittigidiyor.com/images/mavi_buyuk.gif[/IMG][/QUOTE]
teşekkürler vobix..ilk kurdelemi aldım, çok mutluyum..:) zıp zıp zıp:..::..:
[QUOTE=jerfin;93248]teşekkürler vobix..ilk kurdelemi aldım, çok mutluyum..:) zıp zıp zıp:..::..:[/QUOTE]
elimden aldın kurdeleyi :D tebrikler aman dikkat zıp zıp zıp ı cırcır , cır cır cır anlar bosuna yorma çocuvu
[QUOTE=fXci;93249]elimden aldın kurdeleyi :D tebrikler[/QUOTE]
evet, kılpayı bende kaldı..:..:. ama nasıl olsa sen longsun,sabah alacaksın ödülünü..+.
[QUOTE=jerfin;93250]evet, kılpayı bende kaldı..:..:. ama nasıl olsa sen longsun,sabah alacaksın ödülünü..+.[/QUOTE]
teşekkür hakkımı bitirmişim daha birşey belli degil hem ben sadece vadeliye bakıyorum dj cıktı dıye sevınemem :) bugun zevkine baktım dj ye
6666 tahmınımı duzetlmek için çamura yatmaya meyıllıyım ama 4 rakamdan sadece en baştakı tutuyor, çamura yatmanın da bır sınırı var:)
tep-rikler sayın jerfın
[QUOTE=tuareg;93253]6666 tahmınımı duzetlmek için çamura yatmaya meyıllıyım ama 4 rakamdan sadece en baştakı tutuyor, çamura yatmanın da bır sınırı var:)
tep-rikler sayın jerfın[/QUOTE]
teş-kürler recoo..:). şeytanın bacağını kırdım nihayet..
Tebrik ederim jerfin, azminden dowda kurtulamıyomuş meğer:)
teşekkur ederken ıkı kere düşün derım,
tebrığım bıle tepkısel, bıraz da haset kokuyor,
hastayım keyıfsızım o yuzden olsa gerek, yoksa kırk yıllık muttefıke yapılacak şey değil.
(kendımı kınıyorum)
[QUOTE=tuareg;93258]teşekkur ederken ıkı kere düşün derım,
tebrığım bıle tepkısel, bıraz da haset kokuyor,
hastayım keyıfsızım o yuzden olsa gerek, yoksa kırk yıllık muttefıke yapılacak şey değil.
(kendımı kınıyorum)[/QUOTE]
merak etme reco dow bir gün mutlaka 6666 kapanışı yapacak.:..:.
her akşam o rakamı kimseye kaptırma derim.. o estetik rakamı senden kapmak isteyenler olabilir.. mesela ben..mesela bull..:..:
Sizlere helal olsun, o rakamları kullanabılırsınız yeterkı husumet halınde bulundugum şahıs kullanmaya. Bugun kendısıne de soyledım, birbirimizin semtıne ugramayalım tahmınlerde, yüzlü rakam bazında.
Ben şimdiden dow kapanış tahmini yapıcam
6611
[QUOTE=tuareg;93261]Sizlere helal olsun, o rakamları kullanabılırsınız yeterkı husumet halınde bulundugum şahıs kullanmaya. Bugun kendısıne de soyledım, birbirimizin semtıne ugramayalım tahmınlerde, yüzlü rakam bazında.[/QUOTE]
o malum şahsa kaptırmamak için ben her akşam seans bitmeden bu topiğe damlar o rakamı kaparım.:..:. yeterki senin gönlün hoş olsun reco.. (o şahısı bir kaşık suda boğma isteğimden değil kesinlikle)
[quote=bull market;93264]Ben şimdiden dow kapanış tahmini yapıcam
6611[/quote]
Çok guldum, allah da sızı guldursun, bu ne hırs,
olur da 6600 altı kaparsa nara atıp mahelleyı velveleye vermeyelım:)
[QUOTE=jerfin;93265]o malum şahsa kaptırmamak için ben her akşam seans bitmeden bu topiğe damlar o rakamı kaparım.:..:. yeterki senin gönlün hoş olsun reco.. (o şahısı bir kaşık suda boğma isteğimden değil kesinlikle)[/QUOTE]
e şimdiden yap o zaman tahminini, akşama doğru yapmak farzmı?
[QUOTE=bull market;93264]Ben şimdiden dow kapanış tahmini yapıcam
6611[/QUOTE]
rakamları kimseye kaptırmamak için tahminleri 2-3 gün önceden yapmaya başlıyormuşuz...:..: tahminime 100 puan yakın mesafe yaklaşanı fururum tehdidi ile beraber..:..:
fdow kapanısa gore - 0,07 asağıda
ne dersın sayın bull 1000 puan aşağıdan acarmıyız:)
[QUOTE=tuareg;93266]Çok guldum, allah da sızı guldursun, bu ne hırs,
olur da 6600 altı kaparsa nara atıp mahelleyı velveleye vermeyelım:)[/QUOTE]
Yok hırs değilde, evvelki gün 6590 dedim, bugün biraz daha düşürdüm 6511 dedim, aslında 6600 civarını hedeflemey çalışıyorum anlayacağın, oralardan bi kapanış yapması lazım geliyor diye hesaplıyorumda:..:, bugünde 6600 üzerine çıkayım dedim 6611 i uygun gördüm işte:)
[QUOTE=tuareg;93269]fdow kapanısa gore - 0,07 asağıda
ne dersın sayın bull 1000 puan aşağıdan acarmıyız:)[/QUOTE]
1000 puan olmasada 30000 altında açılırız diyom bakalım:D:D:D
Bugünkü lotoyuda ben başlatayım bari..
dow loto 6555
dow loto 6666:)
6772,27
6588... (Bi gün bu fantastik tahminlerim tutacak ve efsane olacağım ama dur bakalım..Nasıl dı replik : Bir gün dünyayı kurtaracağım ve sen buna engel olamayacaksın sihirbaz !!!! Dünyayı Kurtaran Adamdan... :)
Şöyle uyarlayayım;
Bir gün tüm ayular zengin olacak ve sen buna engel olamayacaksın OBB.. (OBB: Ozz büyücüsü bernanke)
Dün geceden yazdımdı tekrar yazayım
Djı kapanış tahminim 6611 :)
Dj 6789.10
[b]6680.00[/b]
dji 6580
6570,59
benim tahminler bir gün gecikmeli tutuyor oyüzden dünkü 6590 dj lotto
VOBIX..geç tahminler klasman dışı olsun lütfen :) kurdele benim kimseye bırakmam
[QUOTE=fXci;93636]6570,59[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;93642]VOBIX..geç tahminler klasman dışı olsun lütfen :) kurdele benim kimseye bırakmam[/QUOTE]
hiç sanmıyorum benim olacak hemde virgülüne kadar kapanısla :D