-
[quote=saraylı;219709]Görünen o ki,dün selçuklu ile bahsettiğimiz 2.dalga değil bu,sistemler de zaten alda idi ve bizi götürdükleri yere kadar gitmeliyiz...
71.350 üzerinde yeni tepe gelebilir bu durumda,yani bir yıllık trend hala bitmemiş manası çıkar bundan...:o[/quote]
sistemler alda evet ama en azından 1-2 haftalık bir düşüş gelmeli bence hocam, yani buradan tek parça halinde yukarı bir trend bana tuhaf geliyor... olmaması için bu kadar neden varken..
duygusuz trader olmak gerek ama işte beceremiyoruz ara sıra.. illa yorum yapacaz.. :)
-
[quote=halojen;219714]sistemler alda evet ama en azından 1-2 haftalık bir düşüş gelmeli bence hocam, yani buradan tek parça halinde yukarı bir trend bana tuhaf geliyor... olmaması için bu kadar neden varken..
duygusuz trader olmak gerek ama işte beceremiyoruz ara sıra.. illa yorum yapacaz.. :)[/quote]
Benim şu anda beklentim bu yukarı trendi bitirip hızlıca yukarda ,yataya girmesi artık..
En sonunda bir yerde tepe yapacak bu ov li çıkış,yapsın ve dönsün bakalım...
Yorum yapmadan bu iş olmaz ki be halojen,çünkü sistemler yorum yapamıyor,onlar ancak bir çubuk sonrasını söylüyo...:p
-
Grafigi birde euro baksak daha tutarlı olmaz mı acaba?
-
[quote=caylakboga;219724]Grafigi birde euro baksak daha tutarlı olmaz mı acaba?[/quote]
xu100 dolar bazlı grafikteki gap doluyor...
-
[quote=saraylı;219723]Benim şu anda beklentim bu yukarı trendi bitirip hızlıca yukarda ,yataya girmesi artık..
En sonunda bir yerde tepe yapacak bu ov li çıkış,yapsın ve dönsün bakalım...
[B]Yorum yapmadan bu iş olmaz ki be halojen[/B],çünkü sistemler yorum yapamıyor,onlar ancak bir çubuk sonrasını söylüyo...:p[/quote]
orası öyle abi, sinyal beklemek sıkıyor adamı... illa aksiyon olacak, zarar marar da olsa.. :)
valla bana kalırsa benzerlikler halen çalışıyor,ama son dalga bir hayli uzadı.. belirgin bir düzeltme ihtimali var... bakalım nolacak sonu hayrolsun..
saraylı hocam bu dalganın uzatan bir 5 filan olma ihtimali var mı ? 59.5'den gelen dalganın ?
(sn.caylakboga alışkanlık bizimkisi, elbet euro bazlı da bakılabilir...)
-
Grafiklerin euro bazındaki hali xu100
[IMG]http://img263.imageshack.us/img263/5350/xu100euro1.png[/IMG]
[IMG]http://img263.imageshack.us/img263/9154/xu100euro.png[/IMG]
-
59.500 den gelen dalga muhtemelen 71.500 üzerinde tepe yapmalı halojen,nerde duracğını bilemiyorum şu anda?
-
[quote=saraylı;219742]59.500 den gelen dalga muhtemelen 71.500 üzerinde tepe yapmalı halojen,[B]nerde duracğını bilemiyorum[/B] şu anda?[/quote]
aynen... sonraki kısayı sistemli yaparım çok büyük ihtimal.. yaygaranın bitmesini bekleyecez artık..:(
benzerlikler ancak 1-3 günlük düzeltme sonrası yeni tepeler yaparsa iptal olur... hala ümitliyim...
-
vob 30 da 72,400 civarı bendeki tepe sinyalidir. 3 dalganın
ardından xu100 60,000 uzeri beklentim var bunu da suna dayandırıyorum.
paritenini 1,3250 den tepki yapması 1,40 lara , usdytl nini de 1,5750 den donup 1,44-1,40 bandında dip yapması, dow için hedef 11,200-500 arası bir yerdir.
Ardından olusacak donemde karlı fırtınali tipi bekliyoum.
Sisitemler kılavuz, dusunceler temiz olmalı.
[quote=halojen;219764]aynen... sonraki kısayı sistemli yaparım çok büyük ihtimal.. yaygaranın bitmesini bekleyecez artık..:(
benzerlikler ancak 1-3 günlük düzeltme sonrası yeni tepeler yaparsa iptal olur... hala ümitliyim...[/quote]
-
pöfff kaçan balık büyük oldu... cümleten geçmiş olsun.. iyi akşamlar
[IMG]http://i42.tinypic.com/125i79h.jpg[/IMG]
-
dow için bugün/yarın kritik....[B]10.855[/B] altına geldiği anda işi bitecek büyük ihtimal... dow'da denediğim sistem bakalım tepeyi bulabilecekmi.. başarılı olursa bunu da yayınlamaya başlarız
-
saraylı abi .. dün konuştğmuz sayım exx oldu ..şimdi bu sayım bana mantıklı geliyor .. ama siyah beşinci dalga biraz değişik . olabilirmi abi sence böyle bir ed. mavi üç en kısa değil .. ? üvvv .. dün zordu bugün dündende zordu .. sistemli için kolaydı ama ... bence bugün tepeyi gördük .. hayırlı uğurlu olsun .. üvvvv .. :::::::D:D
[IMG]http://i43.tinypic.com/2nh2r9i.jpg[/IMG]
[IMG]http://i40.tinypic.com/24cbq6a.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=halojen;219891]dow için bugün/yarın kritik....[B]10.855 altına geldiği anda işi bitecek büyük ihtimal[/B]... dow'da denediğim sistem bakalım tepeyi bulabilecekmi.. başarılı olursa bunu da yayınlamaya başlarız[/QUOTE]
Dow tepeyi yaptı,hayırlısı olsun...
-
[quote=selçuklu;219892]saraylı abi .. dün konuştğmuz sayım exx oldu ..şimdi bu sayım bana mantıklı geliyor .. ama siyah beşinci dalga biraz değişik . olabilirmi abi sence böyle bir ed. mavi üç en kısa değil .. ? üvvv .. dün zordu bugün dündende zordu .. sistemli için kolaydı ama ... bence bugün tepeyi gördük .. hayırlı uğurlu olsun .. üvvvv .. :::::::D:D
[IMG]http://i43.tinypic.com/2nh2r9i.jpg[/IMG]
[IMG]http://i40.tinypic.com/24cbq6a.jpg[/IMG][/quote]
Bu uzun vadeli bir sayım ve bende senin 2 dediğin yerden yukarı itki başlıyor, 3 doğru ,4 bir önceki dibe koyuyorum,5 ise daha bitmemiş gösterdiğin gibi bugün anlamış olduk...:(
aşağıdaki sayımında siyah 4 doğru ama diğer kırmızı ve mavilere katılamıyorum..
Dünkü sayım iptal oldu evet,sistemler de alda idi zaten,bence piyasa daha yukarıları deneyecek,kısa daha olmamak gerek!
75.000 üzeri bile denenebilir?
Ne bitmeyen trendmiş bea!!!:confused:
-
herkes tam şelale moduna geçmişken bir süre önce dünyada tek olan yaprak formasyonu ve bizde olabilecek iyi bir ralli beklentimi yazmıştım....fakat bu kadar acımasız ve anlamsızını beklemiyordum...
harbi çiçek açtırdı pala.......
kısada yakalanan ve zararda olan tüm dostlara geçmiş olsun.....umarım en kısa sürede zararları telafi edersiniz......
unutmayın her şeyin başı sağlık....
bol kazançlar....
-
borsayı(hisse senedi) bırakalı neredeyse 5 yıl olacak......kafam rahat....
vobu bırakalı yaklaşık 1 yıl olacak kafam rahat.....
forex gibisi yok arkadaş...en azından zarar kurtarma şansın var hemde aynı gün içinde.....
teknik veya sistem çalışyor bir çoğunda.....ara sıra sert hareketler dışında en azından anlamlı bizim gibi bodozlama değil.....
diyeceksiniz hepsi aynı tezgah fakat bu daha gelişmiş olduğundan sanırım hem alternatif çok hemde dediğim gibi en kötü (tabiki her zaman değil) gün içi martingale ile bile eksiden artıya geçebiliyorsunuz....
-
[quote=mordak;219946]herkes tam şelale moduna geçmişken bir süre önce dünyada tek olan yaprak formasyonu ve bizde olabilecek iyi bir ralli beklentimi yazmıştım....fakat bu kadar acımasız ve anlamsızını beklemiyordum...
harbi çiçek açtırdı pala.......
kısada yakalanan ve zararda olan tüm dostlara geçmiş olsun.....umarım en kısa sürede zararları telafi edersiniz......
unutmayın her şeyin başı sağlık....
bol kazançlar....[/quote]
ilkel piyasa hareketleri abi bunlar..bi günde sebepsiz %4-5 yükselmek başka türlü açıklanamaz..2-3 kurumun oyuncağıyız
derinleştikçe düzelir umarım bu durum,ama şimdilik muz cumhuriyeti piyasası tam anlamıyla bizim vob... kim ne derse desin
-
bizde doğal olarak al sinyali sürüyor.. 69,5 altında tepe onaylanır, yükseliş çok hızlı olduğu için kritik değerler aşağıda kaldı..
dow'un tepeyi bulduğu kanaatindeyim...
-
göstere göstere....bağıra bağıra..tekerrür etti...
bunun adı....bitiş rallisi...
bir döngü daha tamamlanacak... ve piyasa yeni bir yön tayin edecek kendine...
[IMG]http://i40.tinypic.com/apbgd2.jpg[/IMG]
-
halojen abi kolay gelsin :) şansa buldum burayı... bilmiyorum hala kızgınmısın... analizler müthiş.. saygılarr.. mordak abi o sensin galiba :)
-
dolar ile ilgili onemli seviyelere geldigimizi dusunuyorum.
1 geri cekilmenin ardından coskulu dalganın gelmesini bekliyorum.
ggrafik haftalıktır.
[IMG]http://img406.imageshack.us/img406/4792/usdytl.png[/IMG]
-
haftayı AL'da kapattık... gelişen son D dalgasının bittiğine dair bir işaret henüz yok...
iyi tatiller...
-
Kendi capımda grafiklere bakarım ancak son donemde baktıgım grafikleri euroya oranlayıp baktıgımda daha duzgun kalıplarda oluyor, bunun sebebini dusunuyorum da aklıma 1 sebep geliyor ancak bu krizin sponsoru kimse onun parasıyla bakarsak dogru analiziz uretir. ki bu dalgalanmalarda AB uyelerinin yatırımları euro bazında hic artmamaıs zararlar hep onlara yansımıs. kısaca parite hareketleri ile sponsorlar bulunmus. Ancak buna ustatlardan farklı gorusleri olanlar varsa ogrenmek isterim.
Saygılar.
-
[quote=halojen;219891]dow için bugün/yarın kritik....[B]10.855[/B] altına geldiği anda işi bitecek büyük ihtimal... dow'da denediğim sistem bakalım tepeyi bulabilecekmi.. başarılı olursa bunu da yayınlamaya başlarız[/quote]
dünkü kapanışı 10.841.... sistem dün kısaya geçti dow jones'ta...
10.855 altında bir günlük kapanış daha ipleri koparacak gibi..
dow'da da çok ilginç bikaç benzerlik var... tepe onaylandığında yayınlarım..
yüz bilmem kaç yıllık dow'u 3 satır kod çözebiliyorsa baya gülecem bu işe...
-
[QUOTE=seagate;220204]halojen abi kolay gelsin :) şansa buldum burayı... bilmiyorum hala kızgınmısın... analizler müthiş.. saygılarr.. mordak abi o sensin galiba :)[/QUOTE]
ula sen kimsin daa....çıkaramadım....
-
[QUOTE=halojen;220594]dünkü kapanışı 10.841.... sistem dün kısaya geçti dow jones'ta...
10.855 altında bir günlük kapanış daha ipleri koparacak gibi..
dow'da da çok ilginç bikaç benzerlik var... tepe onaylandığında yayınlarım..
yüz bilmem kaç yıllık dow'u 3 satır kod çözebiliyorsa baya gülecem bu işe...[/QUOTE]
kaptan bu güne kadar öğrendiğim herşey,denediğim ve çalıştığım tüm sistemler sonucu çıkardığım olay..........
gerek sistem gerek analiz gerekse trade olaylarında basit,sade olmak gerektiği....
hiç karışıklıklara gerek yok....sade olmak lazım....+.
-
ben mehmetkirsoy hacı.. vatanbilgisayardan harddisk aldım external.. çalışmıyor seagate marka etki bıraktı nicki öyle yaptım.. 1 haftadır sayıyorum hergün telefondayım :) pm da atamiyimmm
-
[QUOTE=seagate;220609]ben mehmetkirsoy hacı.. vatanbilgisayardan harddisk aldım external.. çalışmıyor seagate marka etki bıraktı nicki öyle yaptım.. 1 haftadır sayıyorum hergün telefondayım :) pm da atamiyimmm[/QUOTE]
vay vay....hoşgelmişsen....yaw keşkem maxtor falan alaydın....:)
neyse nick hoş olmuş....:)
hadi bakem sahalarda görelim seni.....
bol kazançlar.......
-
[quote=seagate;220609]ben mehmetkirsoy hacı.. vatanbilgisayardan harddisk aldım external.. çalışmıyor seagate marka etki bıraktı nicki öyle yaptım.. 1 haftadır sayıyorum hergün telefondayım :) pm da atamiyimmm[/quote]
oo birader hoşgeldin....lelele
-
hoşbulduk saygılar :) valla tesadüf buldum.. kuzuyu mazot yapmış pala ekürüleride mazot olmuş diilerrdi.. googleda aradımmm kuzu mazot vob diye.. forumu kurcalarken bi baktım anaaa halojen abeyyy :) halojen abii sen bana kızmıştın dimi abiii valla çok üzüldüm 2 yıl olacak nerdeyse ühühühühü özel mesajda atamiiimm
-
[quote=mordak;220614]vay vay....hoşgelmişsen....yaw keşkem maxtor falan alaydın....:)
neyse nick hoş olmuş....:)
hadi bakem sahalarda görelim seni.....
bol kazançlar.......[/quote]
ahaha sahalara inimdee palaya sermaye olim dimi :) abi msn ni özel mesaj atarmısınnn
-
[QUOTE=seagate;220621]ahaha sahalara inimdee palaya sermaye olim dimi :) abi msn ni özel mesaj atarmısınnn[/QUOTE]
abicim özele gerek yok burdan vereyim fakat ben artık msn kullanmıyorum.....
yani anlık mesaj yada chat olayı yok....
ha mail atarım ne zaman bakarsan,cevaplarsın dersen en sık baktığımı vereyim.....
[email]mordak06@hotmail.com[/email]
bu arada halojen halen çok kızgın sanırım......kimseyle konuşmak yok...bırak konuşmayı maillere cevap dahi vermiyor.....bencede haklı yönleri var....
eğer sen kendisine ulaşabilirsen real olarak benden de selam söyle.....
bol kazançlar...
-
yine ralli ve sen yoksun değil mi....daha geçen yazdım senin için ama sen öyle şerefsizsin ki yakında gelirsin.....
sen yine gelirsin ki bu 3. kez olacak sonradan seni kardeşi kabul eder bu forum....
sana teşekkür edenler olur....
ben hiç bir şey demiyorum ya......şerefsizsin sen kayahan sadece bunu biliyorum.....
-
gerekirse ceza alırım önemli değil ama burada yazmaya başladığımda en baştan beri dedim.....
şerefsiz olan,****** olan kim olursa olsun hakkında yazacam,doğruları konuşacam diye....
bunlar için burdayım,adam gibi olduğuna inandığım için burdayım....
umarım hep doğru,dürüst ve adaletli kalır burası....
iyi tatilller...
-
topiği şahsi atışmalara alet etmezsek sevinirim ....yeri burası değil...
-
olası hareket tarzı....
[IMG]http://i41.tinypic.com/fly991.jpg[/IMG]
[B]70bin altına şok düşüş sonrası tekrar toplarlanma ve çift tepe oluşumu....[/B] süre olarak 5-8 iş günü sürebilir bu tepe yapısı..
kısa için acele etmemek gerek...
-
[quote=mordak;220646]
bu arada halojen halen çok kızgın sanırım......[B]kimseyle konuşmak yok[/B]...bırak konuşmayı maillere cevap dahi vermiyor.....bencede haklı yönleri var....
eğer sen kendisine ulaşabilirsen real olarak [B]benden de selam söyle.....[/B]
bol kazançlar...[/quote]
yahu bu nasıl bir cümle.. daha cuma günü konuşmadık mı msn'den...:mad:
böyle olmaz...bu tarz devam edecekse topik yürümez...
can sıkıldıkça gir foruma ona buna saydır... olmaz...
-
[QUOTE=halojen;220659]topiği şahsi atışmalara alet etmezsek sevinirim ....yeri burası değil...[/QUOTE]
haklısın kaptan hata oldu kusura bakma....
-
[QUOTE=halojen;220669]yahu bu nasıl bir cümle.. daha cuma günü konuşmadık mı msn'den...:mad:
böyle olmaz...bu tarz devam edecekse topik yürümez...
can sıkıldıkça gir foruma ona buna saydır... olmaz...[/QUOTE]
bu yazdığına gelince kaptan.....
yazdığım şey mehmet ile önceden aramızda olan bir espri....(hani senin kızmış olduğun dönemden).....
farklı algılandığına üzüldüm.....
bu arada amacım ona buna saldırmak değil....bazı eksik kalanları yazmaktı ama dediğim gibi bu kısımda yazmak hata oldu.....
tekrardan kusura bakma.....
iyi akşamlar.....
-
[QUOTE=saraylı;219931]Bu uzun vadeli bir sayım ve bende senin 2 dediğin yerden yukarı itki başlıyor, 3 doğru ,4 bir önceki dibe koyuyorum,[COLOR="Red"]5 ise daha bitmemiş gösterdiğin gibi bugün anlamış olduk[/COLOR]...:(
Ne bitmeyen trendmiş bea!!!:confused:[/QUOTE]
saraylı abi .. doğru anladıysam senin sayım böyle ama .. siyah beşin bitmediğini anlayamadık bence .. flat olabilir belki .. ahanda sayımlar .. 5 bitmediyse eşin üçündey oluruz... ed ile bitebilir beş . üvv .. o zaman 75000 üstüne gidebilir dediğin gibi .. . .bence bitsin bu trend abi artık sıkıldım feci .. üvvv ... :o:o:o:D
[IMG]http://i44.tinypic.com/nn8c2b.jpg[/IMG]
[IMG]http://i42.tinypic.com/2qlzud0.jpg[/IMG]