-
Bu arada yani bunları söylemek gerçekten istemiyorum fakat şuan forumlarda bir çok kişinin kullandığı paritelerini değiştirip değiştirip uyguladığı asıl kaynakları metastock olan bir çok formül,indikatör yada sistem dedikleri v.s yazılımların tümünü hatim etmiş ve rafa kaldırmış biriyim.
Yani bunlar bana göre iş değil. Ben analizden anlamam derken ama bir çok şeyi belli edecek yazılar yazarken daha nasıl açık olabilirim. Mütevazi olmak suç mu ya.
İlla grafik yada sistem yöntemlerini gösteren posterler mi asmam gerekiyor ciddi olsun diye. Yoksa gerçekten rakamları mı. Yada yanarlı döner li rakamlarla işlem sonuçları mı?
DAHA NASIL FARKLI ANLATABİLİRİM BİLMİYORUM.
-
[QUOTE=Traderk;448179]'' Senin gibiler için açtığım bölüme yazarsan sevinirim'' demekle ne kasttetiğini
önce bir açıklarmısın.Bende ona göre cevap vereyim..[/QUOTE]
Foruma yazı yazmaya başladığımdan beri bana belki gıcık olan, belki sevmeyen yada arada laf sokmaya çalışan,espri yaptım deyip gereksiz alıntılarla beni bazı yazıları yazmaya iten/itmeye çalışan insanların olmasındandır kastım. GİBİLER bunun içindir.
Hemen laf yetiştirmek yada altta kalmamak adına yazı yazanlardır GİBİLER.
Ve sizde ne demek istediğimi daha anlayamadan bu yola girdiniz. Umarım bundan sonrası anlaşılır olur.
SİZİN YAPTIĞINIZ İŞLEMLERİ BENİM ZAMANIM OLSA DAHİ YAPMA LÜKSÜM OLAMAZ.
ZATEN BİRAZINI YAPTIĞIM ZAMAN AZ ABARTI OLSUN NELER YAŞANDIĞINI GÖRÜYORSUNUZ,BİLİYORSUNUZ AMA BENİM YAŞADIKLARIMI ASLA BİLMİYORSUNUZ.
İYİ TATİLLER.
-
Bu arada gerçekten bu kadar yazıdan bile yoruldum. Sayın gnome un işi gerçekten çok zor kim bunu neden nasıl çeker o ayrı mevzu. Kendisine allah kolaylıklar versin.
Zaten yakın zamanda turneyi tamamlatıp yazı yazmayı bırkacağım,sadece turneyi tamamlamak adına devam ediyorum lakin niye,neden devam ettiğimi dahi bilmeden. Forumda yazmak gerçekten değişik bir olaymış bunu da öğrendik bu yaştan sonra.:):)
-
[QUOTE=kurt;448173]Şimdi pala her zaman ki gibi balonu şişiriyor az indirip tekrar basıyor havayı. Erzurum havasını geçti palanın yaptığı artık değil mi?:):)
Büyük oyun için gidiyor artık bu son darbe büyük ihtimal.
Dün belirttiğim su, sabun harici diğer seviyede umarım stoplar yapılmıştır. Artık yeşil bölge fakat ben uzun taraf için yokum,bunu daha öncede belirtmiştim. Sırada kısa için bekleme var.
Güvenli kısa pozisyon bölgesi 114850-114750 kırılımı.
Ben risk alırım ama az alırım diyenler için 150-300 puan stop olmak üzere 115900-- 116200 bölgesi uygun olacaktır.
Kısa için güzel bir trend yaklaşıyor,bunun en güzel habercisi ise yaşanılan volatilitedir.[/QUOTE]
[QUOTE=kurt;448267]Kısa açabilen ve disipline uyabilen arkadaşlar için güzel günler kapıda. .lelele
Ortalama yapılarak kısa açıldığı varsayıldığından stop seviyesi 114200-114300 uygundur. Maliyetleri yüksek olanların turneyi beklemesi daha uygun olur.:)[/QUOTE]
Kısa pozisyonla beklemeye devam. Lakin turnede dahi olsak kasayı sağlama almak lazım. Dönüş parası kalsın.:D:D
114200-114300 olan stop seviyesini 113500-113700 lere çekilmiştir.Turnede olanlarında bu seviyenin 200-300 puan daha üst seviyelerine kadar beklemesi uygun olur.
Bu seviyelerin tekrar görüleceğini hiç sanmıyorum ama son bir tuzak için tetikte olmakta fayda var.
İlk hedef olarak 110600 ler gözükmekte ve çok sert bir şekilde kırılacağını düşünüyorum. İlerlediği yapı gereği bunu yapacaktır fakat biraz kaşıntı yapmadan olmayacak sanırım.
-
[QUOTE=kurt;447799][color="green"]114850[/color]
[color="darkorange"]114100[/color]
[color="darkorange"]112400[/color]
[color="darkred"]111700[/color]-------------------------
[color="red"]110600 -----------
108300----------
105400 ------------------
103200--------------------------------------------------------------------
101050 ------
[/color][/QUOTE]
Daha önce sn. gnome un yerinde yazdığım rakamlar.Uzun çizgili rakamlar sıkışma bölgeleri ve en uzun olan kısım 103200 ilk sert tepki bölgesi. Oralara geldiğimizde ayrıca detay veririz artık.
Değişken stop seviyeleri ile ilerledikçe sorun olmayacaktır. Fakat daha önce dediğim gibi kesinlikle uzun pozisyon artık yoktur. Uzundan kazanan arkadaşlar olursa zaten tebrik ederiz.
Tabi bu arada kısacıları hor görmesinler.:):)
-
Traderk arkadaşım sende sistem dediğin olayı burada paylaşabilirsin eğer istersen.
Faydalı olursa ne güzel olur.
Böylece baştan yarışmayı nasıl kazandığını göstermiş olursun..brv.brv
-
[quote=kurt;448307]sen kendi adına konuş istersen çoğul değil. Senin yaptığın analizin ben ağababasını yaparım ama sende ki beyin yazdıklarımı dahi anlayamayacak kadar küçük birde bir o kadar yanlış anlayacak kadar ters çalışıyor.
Zaten para mevzu sizin gibi sanal alemde oynamıyoruz. Sonra çocuklar gibi analiz tutunca sevinip diğer pozizyonlarla alay etmiyoruz.[/quote]
[quote=kurt;448343]Ya sen yazdıklarınla ciddi komedyen olmaya aday olduğunu gösterdin.
Anlaşıldı bana ek mesai çıktı. Sorun değil senin gibiler le her gün uğraşıyorum.
Tamam hadi yazayım senin küçük beynine uyup bana kazancı ne olacak.
Yazılarımı bulup yapıştırmayı biliyorsun o zaman eski yazılara bakta ne yaptığımı gör.
Bari bir kazancım olsun. Senin kafan yazdıklarımı da anlamayacağı için net bir şey olsun. Senin yaşın kadar benim borsa geçmişim vardır.
Çocukla çocuk olunmaz derler ama senle çocuk olmaya varım. Sende yaz bende yazayım lakin seans içi yazamam her gün zor, ben direk analiz dediğin yöntemle sende aynı şekilde yaz bakalım.
Çok bir şeyde istemiyorum kaybeden taraf kazanan taraftan adam gibi özür dilesin yeter. UYAR MI SANA.[/quote]
[quote=kurt;448345]Bu arada gerçekten senin algında problem var. Bu zamana kadar borsayla uğraşan birinin te.a,tk.a,s.ç,ta.a v.s anlamaması mümkün müdür. Üstelik halen piyasada ise.
Ben geyik yapıyorum demedim ve bu işi bilirim hiç demedim bunu sen ve senin gibiler diyor bende onu anlatmaya çalışıyorum ama imkansız görünüyor.
ÇOK CESARETLİYİM..brv.brv.brv.brv[/quote]
[quote=kurt;448369]Cesaretli çocuktan haber gelmemiş daha.:D:D[/quote]
[quote=Traderk;448370]Uymazmı
Haziran sonuna kadar 5 hafta var.Oyunun kurallarını koyalım.
İki ihtimal var ya belli sermaye üzerine yada puan hesabı yapacağız.
Ben 150,000 lik sanal vob başlıklı bölümde yazıyorum. orda yazmaya da devam edeceğim.Bullmarket de orda paylaşıyor.. ister yeni bir topik açalım. başka katılmak isteyen varsa buyursun.
O sayfada yazdıklarıma bir bakasan Stratejiyi önceden yazıyorum.Sadece
bazı günler takip ediyorum.(bir kırılma v.s varsa hemen ya da önceden yazıyorum.)sen den de o kadar net ve anlaşılır bir paylaşım bekliyorum.
Böylece bu işle uğraşanlar rahatça anlasınlar.
Bunun sonunda kim kimden özür diler bilmem ama, bana teşekkür edeceksin.Nedenini de şimdiden söyleyeyim.Bunun sayesinde kendini disipline edecek ve kendinde bu işten çok şey öğreneceksin, benimde öğreneceğim şeyler olacaktır..
Senden büyüğüm olarak tek ricam, şataşma ve hakaret içeren,aşağılayan tarzını bu süre içinde bir kenara bırakman..
Kim kazanırsa kazansın insanlık kazansın.[/quote]
SAYIN KURT
BU KONU BU KADAR BASİT DEĞİL.
''Çok bir şeyde istemiyorum kaybeden taraf kazanan taraftan adam gibi özür dilesin yeter'' DİYEN SENSİN.
[U]O ZAMAN SİZE DÜŞEN ,ADAM GİBİ ÖZÜR DİLEMEK OLACAKTIR[/U].
ÖZÜR BU SAYFADA YETMEZ., SAYIN GHOMENİN SAYFASINDA DA PAYLAŞMAN GEREK.BU KONUANCAK BÖYLE TATLIYA BAĞLANIR.
SAYGILARIMLA..
-
Bu öğlen arasi tekrar baktım ben zaman analizime.
Mayis 2013 tepe kalmali.
Ve bu tepede geçen hafta olmali idi zaman analizime göre.
Ben geçen haftayi TEPE olarak görüyor ona göre hareket ediyorum.
İnşaallah yanılmam.
Diğer bir daha düşük ihtimalli analizme göre ise Haziran 2013 tepe.
O da gelecek hafta pazaartesi/perşembe araliğina denk gelir.
Perşembeyi geçmez.
Ama inşaallah TEPE yi geçen hafta görmüşüzdür.
-
VOB : 111625
SPOT: 111300
spot: 89000
bank: 188900
zamanı gelince bunnarin önemini de konuşuruz inşaallah
-
[quote=altay;448477]VOB : 111625
SPOT: 111300
spot: 89000 ve [B]90350...90700 pardon. bunu atlamişim. 15:56 düzenleme[/B]
bank: 188900
zamanı gelince bunnarin önemini de konuşuruz inşaallah[/quote]