Bu nassıl piyasa kaldeşim 700den flatledim.
Printable View
Bu nassıl piyasa kaldeşim 700den flatledim.
Komisyon parası çıkartmaya işlem yapıyos :( 625den long
Açtığım yerden flat üstüne bir de 450den cort... Vaziyet hayra alamet degil...
Gün ici yoğunluktan durup yasamadım. 77binden longa dondüm :) hayirlisi
[COLOR=black][FONT=Verdana]Acar Menkul Değerler Günlük Yorum Özeti[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/2537/imkb.gif[/IMG] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black]Endekste yaşanan geri çekilmelerde alımların gelmesi olumlu.Yeni beklenti bulmakta zorlanan piyasalar gündemin zorlaşması nedeniyle iyimserliğini korumakta zorlanıyor İlk destekler 63350-63000 seviyelerinde bulunuyor. Sonraki destek 62500 seviyesinde. İlk dirençler 64000-64400 seviyelerinde. Sonraki direnç ise 65000 seviyesinde. Çıkışın devamı ve düşüş trendinin kırılması için 65000 seviyesinin üzerinde kalınması önemli. Bu güç henüz oluşmuş değil. 64400-65000 seviyelerini geçemeyen çıkış denemelerinde günlük hisse pozisyonlarında satış yapılabilir. 62500 seviyesinin üzerinde kısa dönemli hisse pozisyonları korunabilir[/COLOR].
[quote=babazulu;347699]Gün ici yoğunluktan durup yasamadım. 77binden longa dondüm :) hayirlisi[/quote]
77.750den flat olup 77.500den long açtım bugün...Forumu zor takip ediyorum. Gerçi iphonedan 1 defa girince hep online oluyorum ama okuyamıyor yazamıyorum zaman olmuyor.
Bu notları kendime disiplin adına yazıyrum.;) Bazı güside arkadaşların kendimi bir .alt sandığımından burada poz yazdığım algılamasının gerçekle alası yok!üüü
Acar Yatırım Günsonu Yorumu
Çıkışın devamı ve düşüş trendinin kırılması için 65000 seviyesinin üzerinde kalınması önemli. Bu durumda endekste bir süredir oluşmaya başlayan çıkış formasyonlarından “Ters omuz baş omuz” formasyonu işlerlik kazanabilir. 65000 üzerinde verilecek sonraki dirençler 66000-66300 seviyelerinde bulunuyor.
Mart ayı Şubat düşüşüne tepki ile güsel başlamış olsa da 1 ay boyunca endeksin bu bölgede dar bantta sıkışması rahatsız edici. Bir süre öncesine kadar Endeks30 için 85 bin hedefinin anormal olmayacağını düşüşen ben, birikmenin uzun sürmesi ve dowdaki artışa yetersiz tepkiden dolayı artık endeks30 için 72bin ve altının da ihtimaller dahilinde olabileceğini düşünüyorum.
Bu tespitin yanısıra bugün ilk seansı max. %1 artı kapatsak bile 2. seans realizasyon gelme ihtimalini de yüksek görüyorum. Bu beklentime paralel poz değişikliğini de öğleden önce yapabilmeyi umuyorum.
:) Sanırım senaryo zaman olarak az sarkacak :) Ama genel senaryom bu çerçevede artık...Long devam 79bin beklerim kapatmak ve şort açmak için.:D Allah utandırmasın.
Forumun ustaları garibanı ziyaret etmiş :) Teşekkür ederim.
XBANK benim için poz değerlendirmedeki ana parametrem olmaya devam edecek. Köprü geçerken gösterge değiştirmenin anlamı yok :(
XBANK 131 bin üzerinde kaldıkça LONg tutmaya devam ederim. 133binin üzerinde kalabilirse 136-137bini bekleyebilirm trade için henüz net deği'l...
Günaydın,
XUMAL 93500+ (1.Seans) ve 93800+(2.Seans)
XBANK 130500+ (1.Seans) ve 131250+(2.Seans)
olduça long hisselerim :) için bence sorun yoktu'r...
HALKB 11.70+ olduğu sürece şelale türevi bir düşüş zor gib'i...