-
[quote=traderx;76698][B]son olarak hepimizi cebimizden çıkartır dediğiniz arkadaşı tanımıyorum ama 32000 küsülerden ben maldan iniyorum, neden diye sordu bir arkadaş duygusal dedi[/B]
[B]ne oldu 34400 deyiz, 2000 puan daha gitti iddia ediyorum bu hafta dahada gidecek.[/B]
[B]ne oldu geçen haftadan beri yazıyorum ralli ralli diye spot 100 28500 diye[/B]
ayın 19 unda spot30 10-15 gün içinde 36000 evaracak dedim,
belki bir çok arkadaş bana güldü geçen hafta yazdıklarıma ama,
güneş balçıkla sıvanmıyor,
[B]ve çok efendi bir şekilde kimseyi kırmadan düşüncemi ifade etmeme rağmen bu kadar ağır laflar söylendiği için gerçekten çok üzüldüm. [/B]
diyeceklerim bu kadar.[/quote]
bu yazdıklarını ispat etmezsen...müfterisin...........hadi ispat et.
-
şuraya bak ya, bir fikrimizi söyledik efendiliğimizle kimseyi kırmadan, yemediğimiz fırça kalmadı,
catedral sende amma çirkefmişsin be, hep senin altından çıktı zaten bunların pis yalaka.
-
[QUOTE=traderx;76788]kardeşim sen küfür etme hakkını nerenden buluyorsun,
herkes şahit ben senide tanımam mordağıda fikrimi belirttim saygısızlık bile yapmadım,
hatta vobtraderde özel mesajım bile var.
"benide kırdı eleman, ama sen boşver husursuzluğa gerek yok diye"[/QUOTE]
Mordak ne alaka... Bugün forumda bir yazısı bile yok.. Onu ne karıştırıyorsun kendi densizliklerine sabahtan beri.. 2 etti bu.. Mordak ı karıştırman..Onu mu fişeklemek istiyorsun ortalığaaa? ? ?
-
[QUOTE=traderx;76792]şuraya bak ya, bir fikrimizi söyledik efendiliğimizle kimseyi kırmadan, yemediğimiz fırça kalmadı,
[B]catedral sende amma çirkefmişsin[/B] be, hep senin altından çıktı zaten bunların [B]pis yalaka[/B].[/QUOTE]
Ba baaa baaaa baaaaaaa........
-
[QUOTE=traderx;76804]şu içinde bulunduğum yazışmalardan ötürü, çok utanıyorum böyle insanlarla muhatap olmuşum şimdiye kadar
hiç utanmıyormusun bunları yazarken, ne biçim bayansın, annen yok mu senin
Allah ıslah etsin.[/QUOTE]
Var... Çocuklarım da var... Allah senin gibi şerefsizlerden ortalığı karıştırıp millete iftira atanlardan herkesi sakınsın...
Ana var dır ana vardır... Millete bu kadar kolay yalaka bilmemne diyebiliyorsan yalakalığın ne olduğunu yakınen bilerek büyümüş olman gerekir...
-
[QUOTE=traderx;76802]sus sende ya senide bişey sanıp muhatap oldum.
bazı yalaka arkadaşların kışkırtmasından ötürü oluşan husursuzluktan ötürü, forumdaki arkadaşlardan özür diliyorum. üyeliğimi silin lütfen.[/QUOTE]
sen daha üyelik silinmediğini öğrenemedin mi forumlardan da .... Kafana göre kibar efendi ayaklarına takılıp
üyeliğimi silin lütfen
diyosun.....
Girmezsin olur biter.... Açık ol biraz...
-
mozkan yazacakken mordak mı yazdı acaba traderx.. yahu mordak bugün hiç yoktu ki ne alaka:)
-
Mordak ı niye sabahtan beri ortaya atıyorsun peki... Hadi buna cevap ver....
Gelsin senin yerine küfür etsin.. Sende zeytin yağı gibi temize çık diye mi?
Sabahtan beri mordak 1 kere foruma uğramadı.. Yazı yazmadı...
Neden Mordak?
-
[QUOTE=jerfin;76812]mozkan yazacakken mordak mı yazdı acaba traderx.. yahu mordak bugün hiç yoktu ki ne alaka:)[/QUOTE]
Yok gelsin küfür etsin sıyırsın ortalığa diye...
Sonrada bana ne biçim bayansın diyo... Kendisi başka erkeğin arkasına saklanıyo.. Kibar efendi ayaklarına yatıyo...
Bıraksın bu işleri yemezler...
-
[QUOTE=jerfin;76812]mozkan yazacakken mordak mı yazdı acaba traderx.. yahu mordak bugün hiç yoktu ki ne alaka:)[/QUOTE]
mozkan, mordak işte bugün düşüncelerine destek verdiğim arkadaş her kimse, jerfin yalnış yazmışım, diyorum ya ben ne mozkanı ne mordağı tanırım nede bana küfür eden terbiyesizi.
arkamdan atıp tutacaklara söylüyorum bundan sonra cevap vermeyeceğim için, arkamdan atıp tutmamak kendi erdeminiz olur.
-
[QUOTE][QUOTE=traderx;76824]mozkan, mordak işte bugün düşüncelerine destek verdiğim arkadaş her kimse, jerfin yalnış yazmışım, diyorum ya ben ne mozkanı ne mordağı tanırım nede bana küfür eden terbiyesizi.
[B]arkamdan atıp tutacaklara söylüyorum bundan sonra cevap vermeyeceğim için, arkamdan atıp tutmamak kendi erdeminiz olur.[/[/B][/QUOTE]
Erdeme bakın...... :..: :..: :..: Kendisi forumda olmayan birinin ardından...attı tuttu...
Şimdi beyefendi kesildi....
-
arkadaşlar bunların hepsi boş...en mühimi sağlık..dedikodu savaş gerlim para aşk hiçbiri değmez...ahhh başım ahhh