Sn Emerton
Aslinda en güzel sistemler en basit olanlardir , benzer bir sistemi kullaniyorum ve gayet memnunum 5 dkliklar kadar yatayda carpmiyorlarda.
Printable View
Sn Emerton
Aslinda en güzel sistemler en basit olanlardir , benzer bir sistemi kullaniyorum ve gayet memnunum 5 dkliklar kadar yatayda carpmiyorlarda.
[quote=küçük_k;153382]flat içn belki teknik analizden destek direçden yararlanmak bir çözüm olabilir...
yarın denemesini yapacağım.... kanal dirençleri 61111 v3 62222 vede 63333 olarak hesapladım. bu noktalarda mevcut longları satarak flat olacağım... sat gelmeden yatayda sıkışma veya yukarı dönüş olursa yeniden long...[/quote]
dün gece yazdığım prokjeksiyon ve daha önce koyduğum grafiklerdeki 63333 değerinde yani tam kanal direncinde (63425 de) kapattık..
her ne kadar yukarda 65bin kanal direnci görülsede... fazla önemli değil...
bence 63333 geçilirse yani yarın buranın üzerinde devam ederse hedef.. 72bin...
ben geçeceğini sanmıyorumm hepinize iyi akşamlar..
bir sorum olacaktı yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa sevinirim ;
bir sıstem olusturuyorum ama al sat sınyallerı kosulu saglayan her sınyal ıcın cıkıyor.. haliyle gereksız sınyal kaynıyor ortalık..
bı oncekı sınyal ıle aynı oldugu surelerde cıkmamasını nasıl saglayabılırım ? matrixte bunun ıcın kullanılabılecek bır on kosul komutu var mı ? senden oncekı senınle aynıysa yazmasın , matrixte kosullarıma bunu nasıl entegre edebilirim ?
[quote=Kennym;154878]bir sorum olacaktı yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa sevinirim ;
bir sıstem olusturuyorum ama al sat sınyallerı kosulu saglayan her sınyal ıcın cıkıyor.. haliyle gereksız sınyal kaynıyor ortalık..
bı oncekı sınyal ıle aynı oldugu surelerde cıkmamasını nasıl saglayabılırım ? matrixte bunun ıcın kullanılabılecek bır on kosul komutu var mı ? senden oncekı senınle aynıysa yazmasın , matrixte kosullarıma bunu nasıl entegre edebilirim ?[/quote]
< yada > işareti yerine cross komutunu kullanarak deneyin.
[quote=Kennym;154878]bir sorum olacaktı yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa sevinirim ;
bı oncekı sınyal ıle aynı oldugu surelerde cıkmamasını nasıl saglayabılırım ? matrixte bunun ıcın kullanılabılecek bır on kosul komutu var mı ? senden oncekı senınle aynıysa yazmasın , matrixte kosullarıma bunu nasıl entegre edebilirim ?[/quote]
yada EA da değil ST de yaz koullarını..ST sadece sinyal değişince flag atar...başka bir sürü avantajı daha var
[QUOTE=Astatin;156048]yada EA da değil ST de yaz koullarını..ST sadece sinyal değişince flag atar...başka bir sürü avantajı daha var[/QUOTE]
Asti senin başına gelen ve sn sazan ın daha önce bahsettiği bug benim de başıma geldi... Sorun eksik veriden de kaynaklanmadı bu sefer... Güncelle yapmama rağmen devam etti... Anlık takip ederken sistem sinyallerine şüpheli yaklaşmak lazım... Mesela dün saatlik sistemim 64800 üstünde AL verecekti 16.00 barında... Ve fiyat 825 üstüne atınca gecici al sinyali çıktı ama daha sonra kayboldu... Senin sistemindeki gibi başka indikatörler de yok, neyse grafiği kapatıp yeniden açtım yine geçici al vardı ve 2 sn sonra kayboldu üstelik fiyatta yukarı gidyordu... Güncelle yaptım yeniden geçici al geldi ama yine kayboldu :) Sonra bar kapandı tabi işlem yapmamış şekild duruyordu grafik, kapatıp yeniden açtım bu sefer AL vermiş olarak gösterdi :::
Ben ilk kez karşılaştım bu durumla...
[quote=enorton;156055]Asti senin başına gelen ve sn sazan ın daha önce bahsettiği bug benim de başıma geldi... Sorun eksik veriden de kaynaklanmadı bu sefer... Güncelle yapmama rağmen devam etti... Anlık takip ederken sistem sinyallerine şüpheli yaklaşmak lazım... Mesela dün saatlik sistemim 64800 üstünde AL verecekti 16.00 barında... Ve fiyat 825 üstüne atınca gecici al sinyali çıktı ama daha sonra kayboldu... Senin sistemindeki gibi başka indikatörler de yok, neyse grafiği kapatıp yeniden açtım yine geçici al vardı ve 2 sn sonra kayboldu üstelik fiyatta yukarı gidyordu... Güncelle yaptım yeniden geçici al geldi ama yine kayboldu :) Sonra bar kapandı tabi işlem yapmamış şekild duruyordu grafik, kapatıp yeniden açtım bu sefer AL vermiş olarak gösterdi :::
Ben ilk kez karşılaştım bu durumla...[/quote]
hehehehe..evet..matriks gururla sunar....seninki iyi..benim başıma şu bile geldi..sağ tıkla veri güncelle diyorum siyal ala dönüyo hemde 4 bar önce, tekrar veri güncelliyorum 4 bar birden kırmızı, tekrar güncelle tekrar 4 bar yeşil...v.s v.s...:) Matriks gurula sundu..yapacak bir şey yok..
[quote=enorton;156055]Asti senin başına gelen ve sn sazan ın daha önce bahsettiği bug benim de başıma geldi... Sorun eksik veriden de kaynaklanmadı bu sefer... Güncelle yapmama rağmen devam etti... Anlık takip ederken sistem sinyallerine şüpheli yaklaşmak lazım... Mesela dün saatlik sistemim 64800 üstünde AL verecekti 16.00 barında... Ve fiyat 825 üstüne atınca gecici al sinyali çıktı ama daha sonra kayboldu... Senin sistemindeki gibi başka indikatörler de yok, neyse grafiği kapatıp yeniden açtım yine geçici al vardı ve 2 sn sonra kayboldu üstelik fiyatta yukarı gidyordu... Güncelle yaptım yeniden geçici al geldi ama yine kayboldu :) Sonra bar kapandı tabi işlem yapmamış şekild duruyordu grafik, kapatıp yeniden açtım bu sefer AL vermiş olarak gösterdi :::
Ben ilk kez karşılaştım bu durumla...[/quote]
Formülde değişken hareketli ortalama varsa geçen sene o durum oluşuyordu ama güncellemeler yapıldı sanırım düzeltmişlerdir diye tahmin ediyorum :confused:
[QUOTE=flexy;156058]Formülde değişken hareketli ortalama varsa geçen sene o durum oluşuyordu ama güncellemeler yapıldı sanırım düzeltmişlerdir diye tahmin ediyorum :confused:[/QUOTE]
DEeğişken hareketli ortalama yok, bu başka bir sorun... Arada Matriksi kapatıp açtım yine düzelmedi ilginçtir...
Yuaw kardeşim, sadece sisteminiz varsa performans sonuçlarını yazalım, geliştirenlerde kıyaslayıp feyz alsın diye topiği açtık. Gaveye döndürmüşünüz burayı. Gışt Gışt.
Gerçekten Sistem sonucu yazalım lütfen. Son1 sayfadaki mesajlar tam sn VOBIX,'in topiğine uygun. (Görmeem sizi bidaha hıııı)
[QUOTE=sazan;156315]Yuaw kardeşim, sadece sisteminiz varsa performans sonuçlarını yazalım, geliştirenlerde kıyaslayıp feyz alsın diye topiği açtık. Gaveye döndürmüşünüz burayı. Gışt Gışt.
Gerçekten Sistem sonucu yazalım lütfen. Son1 sayfadaki mesajlar tam sn VOBIX,'in topiğine uygun. (Görmeem sizi bidaha hıııı)[/QUOTE]
Abi topiği açmışsın ama aylarca girmemişsin, başı boş bırakırsan gaveye de döner başka şeye de :::
[quote=enorton;156346]Abi topiği açmışsın ama aylarca girmemişsin, başı boş bırakırsan gaveye de döner başka şeye de :::[/quote]
Edward'ım, fighting club'ım,
Ben sistem sonuçlarımı yazdım, bir satırda sistemlerimi değiştirmedim. Ne yazıyım, son durumla sonuçları mı ? Herkes sistem mistem diyor, sisteminin performansını bilen yok mu kimse yazmıyor ?.dng