[QUOTE=mozkan;33958]tam olarak %100.lelele[/QUOTE]
harika geçmiş datalar ile çok başarılı gözüküyor, umarım sinyalleri paylaşırsınız.
Sevgiler..
Printable View
[QUOTE=mozkan;33958]tam olarak %100.lelele[/QUOTE]
harika geçmiş datalar ile çok başarılı gözüküyor, umarım sinyalleri paylaşırsınız.
Sevgiler..
[quote=teo;33961]harika geçmiş datalar ile çok başarılı gözüküyor, umarım sinyalleri paylaşırsınız.
Sevgiler..[/quote]
fırsat buldukça yayınlayacağım, sn. sibuminin isteği üzerine aşağıdaki grafiği gönderiyorum
[IMG]http://i405.photobucket.com/albums/pp131/mozkanm/sinyal.png[/IMG]
60 ve 15 min durum
kırmızı sat mavi al açık mavi tut
[IMG]http://i405.photobucket.com/albums/pp131/mozkanm/Adsz.png[/IMG]
[B]kuralları izlemeyi başaramayacaksınız
gerçekler yerine ümit veya korku ile işlem yapacaksınız
geç kalacaksınız
sabırsız olacaksınız
çok erken veya çok geç pozisyon alacaksınız
piyasa ile değil kendinizle savaşacaksınız ve piyasayı (aktörlerini) suçlayacaksınız
[/B]
[COLOR=Red][B]20 ocak 1942
WD GANN[/B][/COLOR]
[IMG]http://i405.photobucket.com/albums/pp131/mozkanm/Adsz-1.jpg[/IMG]
[quote=mozkan;34344][B]kuralları izlemeyi başaramayacaksınız
gerçekler yerine ümit veya korku ile işlem yapacaksınız
geç kalacaksınız
sabırsız olacaksınız
çok erken veya çok geç pozisyon alacaksınız
piyasa ile değil kendinizle savaşacaksınız ve piyasayı (aktörlerini) suçlayacaksınız
[/B]
[COLOR=Red][B]20 ocak 1942
WD GANN[/B][/COLOR][/quote]
+.:)))
istediğim ve düşündüğüm etkileşimi alamadığım için topiği bir süreliğine rafa kaldırıyorum, epey bir süre foruma girmeyi de düşünmüyorum. 3 e aldım 5 e sattım nasıl kodum aha da extresi muhabbetinden etkileşimin çıkması da çok zordu zaten. bu sanırım her forumun kemikleşen bir sorunu, bununla birlikte 91 adet mesajımı okuyanlara bol şanslar dilerim. fikirlerinden yararlandığım sn. teo, sn. hdioxyde, sn. semerkandi ye teşekkür ederim.
[QUOTE=mozkan;34622]istediğim ve düşündüğüm etkileşimi alamadığım için topiği bir süreliğine rafa kaldırıyorum, epey bir süre foruma girmeyi de düşünmüyorum. 3 e aldım 5 e sattım nasıl kodum aha da extresi muhabbetinden etkileşimin çıkması da çok zordu zaten. bu sanırım her forumun kemikleşen bir sorunu, bununla birlikte 91 adet mesajımı okuyanlara bol şanslar dilerim. fikirlerinden yararlandığım sn. teo, sn. hdioxyde, sn. semerkandi ye teşekkür ederim.[/QUOTE]
sizi özlüycez başarılar
[QUOTE=mozkan;34622]istediğim ve düşündüğüm etkileşimi alamadığım için topiği bir süreliğine rafa kaldırıyorum, epey bir süre foruma girmeyi de düşünmüyorum. 3 e aldım 5 e sattım nasıl kodum aha da extresi muhabbetinden etkileşimin çıkması da çok zordu zaten. bu sanırım her forumun kemikleşen bir sorunu, bununla birlikte 91 adet mesajımı okuyanlara bol şanslar dilerim. fikirlerinden yararlandığım sn. teo, sn. hdioxyde, sn. semerkandi ye teşekkür ederim.[/QUOTE]
sn mozkan devam edin bence.....
şahsen ben yeni farkettim....
diğer taraf seans içi zaten... seans içindede bir takım heyecanların ve duygu patlamalarının olması dogal kanımca.....
ama bunun kimseyi kırmadan olması gerekiyor.. o ayrı..
saygılar.....
Sayın mozkan
Sizin topiğinizdeki akıcılığı bozmamak adına buraya birşeyler karalamak istemiyoruz..
Koyduğunuz grafiklerin boşa gittiğini falan zannetmeyin lütfen. Her gelen bir kaç satır birşeyler yazsa grafikler yazıların arasında kaybolur gider.
Lütfen devam edin.
sevgi saygıyla
[quote=mozkan;34622]istediğim ve düşündüğüm etkileşimi alamadığım için topiği bir süreliğine rafa kaldırıyorum, epey bir süre foruma girmeyi de düşünmüyorum. 3 e aldım 5 e sattım nasıl kodum aha da extresi muhabbetinden etkileşimin çıkması da çok zordu zaten. bu sanırım her forumun kemikleşen bir sorunu, bununla birlikte 91 adet mesajımı okuyanlara bol şanslar dilerim. fikirlerinden yararlandığım sn. teo, sn. hdioxyde, sn. semerkandi ye teşekkür ederim.[/quote]
Sn mozkan, tam size bir şeyler sormayı planlamışken....
devam etmenizi rica etsem bir faydası olur mu?
[quote=cakartalı;34631]sizi özlüycez başarılar[/quote]
[quote=mbm;34673]sn mozkan devam edin bence.....
şahsen ben yeni farkettim....
diğer taraf seans içi zaten... seans içindede bir takım heyecanların ve duygu patlamalarının olması dogal kanımca.....
ama bunun kimseyi kırmadan olması gerekiyor.. o ayrı..
saygılar.....[/quote]
[quote=catedral;34674]Sayın mozkan
Sizin topiğinizdeki akıcılığı bozmamak adına buraya birşeyler karalamak istemiyoruz..
Koyduğunuz grafiklerin boşa gittiğini falan zannetmeyin lütfen. Her gelen bir kaç satır birşeyler yazsa grafikler yazıların arasında kaybolur gider.
Lütfen devam edin.
sevgi saygıyla[/quote]
[quote=hdioxyde;34792]Sn mozkan, tam size bir şeyler sormayı planlamışken....
devam etmenizi rica etsem bir faydası olur mu?[/quote]
teşekkürler, topiğe devam etmeme kararım halen geçerli, soru gelirse yanıtlamaya çalışırım.