-
bu adamlar iki türlü kar edebilirler,...
longta shortu yukarı sürerek,...
shortta longu aşağı çekerek,....
eğer normal ölçüm kullanırsak,...biz iyi ölçenlerdeniz, çoğu zaman işlerimiz rayında gider,....ama bazen şaşar,...
bu şaşma ilk usdtry 3.9422 de oldu ki iyi para kaybettim,...ben 3.30 civarlarını ölçmüştüm,..
ne yaptı kenid longtu short olarak beni 3.9422 ye kadar sürdü,....
sonra endex te bu defa 125755 e ayarlı idim,...
kendi longtu beni 136882 ye sürdü bu defa,..
her ikiside ilk örnek,....
ve ikisindede çok nadir birkaç senede bir gelişebilcek büyük makas kullanıldı,..genel koncoktürün tersine oynadı,..psikolojinin tersine oynadı,...
bu ikisinede makas çok büyüktü yakalandık,..
ülkeye büyük makas atılınca borsasıda büyük makas kullandı,...
burada long kafa long oldu, çünkü kaseti long yazılmış,....long kaovalıyor mütemadiyen, tecrübesi varsa eğer longu anlamışşsa üstüne yattı,...
shortta short kovalayıcak bu örnek gereği,...
biz ölçümleme yaptık, ...bizim ölçümlerinde çok daha üstüne gitti, çünkü makas büyüktü,...
ülke makası
-
[QUOTE=indregandi;523226]ortak sistem sat
kademe kusrat tekrar sat bloke, yatay, al henüz yok[/QUOTE]
aynen devam ediyor durum
-
hafataya daha büyük işler olabilir tabi spde,...burası takip ederse buradada olabilir,..
zamnda makas açacak spde,...
taban aşağı çökecek,..taban aşağı çökerken tavan askıda kalamaz,..
kalırsa helal olsun,...
bunu bir kaç hafta önce yazmış olmam gerekir,...şimdi tekrarlıyorum,...
kaçtı o 21 temmuz, değilmi,..40 hafta bitmişti,..
yeni zaman 24 temmuzdan 30 haftaydı,...ilk 10 haftası ile meşgul idik,...
bu şimdi taban için geçen süre oyalanma olarak 4 haftaydı,...
bu 4 hafta oyalanma haftaya bitecek,...ve bir anda spde ki long pozlar kar ettiklerinin fakına varacaklar,...bu farkediş bahsettiğimiz 30 totalin ilk 10 haftasının yönünü verebilir,...
çünkü taban terse aşağı gidecek, kendileri yukarıda,..palaları da çaktırmadan boşaltmışşsa
düğmeye basar ve bir volatilite çıkabilir,....
-
ortak sistem satta
kademe kusrat sat bloke, yatay, al henüz yokta
yarına devroldular
-
Sn.İndragandi ;
Siz nasıl resim yükleyebiliyorsunuz , ben yükleyemiyorum.
Google chrome dan olmuyor , explorer denedim yine olmadı :(
-
internetten bir capture proğramı edinmelisiniz,...bir çok çeşit var,..ben FS capturenin crack olanını kullanıyorum,...
capture ile ekran görüntüsünü yaklayıp,..örneğin grafiğiniz, windows masaüstüne yapıştırınız,..pratik olması açısından kendi numarınızı vermeyi alışkanlık edinin,..
örneğin 10.png, 11.png v.s gibi,...böylelikle kolay bulur ve masaüstündeki diğer araçlarınızla karıştırmazsınız,...
capture proğramınız yoksa eğer,...
pcnizde
windows simgesini tıklayınız, oradan donatıları bulunuz,..donatılara tıklayınız,..ekran alıntısı aracı var(makas işaretli),..tıklayınız,..
buda bir nevi capture proğramıdır, windowsun kendi malıdır,...
bu ilk bölüm
ikinci olarak,...
aşağıda linklerini vereceğim resim yükleme sitelerinden bir veya bir kaçını,..google crome de sık yüklenenlere kaydediniz,...
grafiğinizi capture ile yakalayıp windows masaüstüne numaranladırarak atmıştınız,..
resin yükle ilede bu numaranladırdığınız grafiği dosya seç, sonra aç yapıp, resim yükleye alacaksınız,...
aldıktan sonra resim yükle size linkler sunacak,..bu linklerden forum yazanının
önce seç sonra kopyala yapıp,...kopyaladığınız linki,...
voborsa da mesaj yazdığınız yere yapıştırınız,...arkasından cevapla butonuna bastığınızda,
üyeler
hem grafiğinizi hemde ilgili yazınızı birlikte görürler,....gerisi bu konuda tecrübe kazandıkça pratikleşir,...
resim yükle sitelerinden bazıları,...
[url]https://resimyukle.xyz/[/url]
[url]https://hizliresim.com/[/url]
[B]not:[/B]voborsada explorer arzalı iş görüyor, o nedenle google crome kullanmalısınız,..
böylelikle mesaj yazarken sonradan düzeltebilir,...sinirliyken yazdıklarınızı düzeltebilir,...yada gerekirse imla hataları varsa düzeltme şansınız olur,..
exp arazılı çalıştığından yazdığınızı ancak yazarken düzeltebilirsiniz,..geriye dönük düzeltmenize imkan vermiyor,..
yada sadece belki benim pc de böyledir,..sayın Hellimden yardım istemiştim zamanında, exp yerine cromeyi deneyin demişti,...
o gün bu gün cromede sorun yaşamıyorum,...
-
Çok teşekkür ederim alakanıza Sağolun iyi geceler.
-
[QUOTE=gnome;523259]Çok teşekkür ederim alakanıza Sağolun iyi geceler.[/QUOTE]
sayın gnome
bendeki capture crack dosyasını size hediye etmek istedim ama voborsa yüklememe olanak vermedi,....
internetten
FS capture olarak yazın,...yada FS capture free yazın taratın,...yabancı bir kişi bunun sanırım 5.6 verisyonu nu (eski sürüm) zip hale getirmiş,..içinde kısayoluda var ikon olarak,...
bunu bulabilirseniz süresiz ve zahmetsiz kullanım şansınız olabilir,...ben birkaç sene önce bulduğumdan link veremiyorum,....
-
yarın sanırım,...
shortta blok yemeye devam edeceğiz,....
fena toparladılar sp yi,...
kademe kusrat zaten short bloke , yatay, ama long yokta kalmıştı,...
-
2474.x se dayayıp bırakır OÇ
-
Ben de var capture progamı ama ondan bile yapınca yüklenmiyor foruma , bir de sizin dediğinizi deneyeyim.
-
[QUOTE=gnome;523268]Ben de var capture progamı ama ondan bile yapınca yüklenmiyor foruma , bir de sizin dediğinizi deneyeyim.[/QUOTE]
capturelediniz,..masaüstüne kaydettiniz,...resim yükleye geldiniz,...dosya seçten, masaüstü kaydını buldunuz,...aç dediniz,...
açtı ve link verdi,...
linklerden forum olanını seçerek kopyala dediniz,...
artık kopyada,..
voborsada cevaplama paneline, yada mesaj yazdığınız yer,...yapıştır dediğinizde orada grafiğinizn linki çıkar bundan sonra cevaplama butonuna basıp göndereceksiniz üyelere ve size görünür hale gelir,...
bu haliyle sorun olmaması gerekir,....
ama işyeri portalı gibi bir yerde prox si falan ortak ağ varsa sa belki sorun yaşayabilirsiniz,...
sayın tıfıl bu sorunu yaşar ve kendi resim yükle sitesini bana önerirdi hep,...