günaydın az bi espri yapim Muhahahah
KraŞienSYNC. pUhahah :D
Printable View
günaydın az bi espri yapim Muhahahah
KraŞienSYNC. pUhahah :D
günaydın.
bol kazançlar...
%68 i az geçti düzeltme üwww üstünde tututnursa gene zirve gelir üwww tutunmazsa 2 tamam yardır 3 moduna geçeceğüm (tamamiyle sallamasyon) :D:D
pehhh yeni zirve geliyii ühühühüh yoksa gelmiyiiimii ühühühüh
astatin help plzz :D:D
benim PALAM toyota gibi adam..89950 dünden kalan sembolik iki long filat..fit filat..refilat
90700 gibi bi rakam var fibonaccisel üww üühühüh
cumleten gunaydın
flat devam fırsat kollama mode on.... 93500 e kadar rahat rahat yol alır bunlar nasılsa...
Bugün 2000 puanlık bi düşüş bekliyorum desem nerenizle gülersiniz acaba::: ::: ::: Bende inanmam ki zaten
87900 Düşse ne olur be rakama bak sanki hiç düşmeyecek gibi büyük bi rakam geliyor gözümde büyüyor..
aha %50 nin altına indi KraşienSYNC :D
[quote=a.kaya;298772]Bugün -2000 puanlık bi düşüş bekliyorum desem nerenizle gülersiniz acaba::: ::: ::: Bende inanmam ki zaten
87900 Düşse ne olur be rakama bak sanki hiç düşmeyecek gibi büyük bi rakam geliyor gözümde büyüyor..[/quote]
2000 puanlık düşüş mü, -2000 puanlık düşüş mü:o
enterhasan....yukarı GAP a rağmen TGG 3 den 2 ye düştü...yani denge noktasına..yukarı aşağı salınır tahminim bir süre..sonra new-turn
aha da düzelttim oldu mu Asti ustad :..: :::
Ben yukarı ya da aşağı trend aha da başlıyor diyene kadar yatay dayız Astii :D :D :D trend derken çok kısa vd olarak he yanlış anlaşılmasın :..: :..: :..:
özellikle Stro hocama duyurulur :)