[quote=jelibon;276569]Nasıl bir düzen anlayın işte.
Vob kapanmadan düşmüyor, kapanınca düşüyor.
Allahtan ilk açılış 3-5 günün atındada (1113) anlıyoruz devamı gelecek.
Jelibon.[/quote]
global pala abi.boks.
Printable View
Jelibon.[/quote]
global pala abi.boks.
Jelibon.[/quote]
Vob gözü kör,kulağı sağır çoban...
Kulağına kesatane,yok en iyisi ham elme kazığı sokup ayıktırmak lazım....
Allahından bulsun....dng
dow düzelir abi boşuna almamıştır ...... pala
[QUOTE=seagate;276577]dow düzelir abi boşuna almamıştır ...... pala[/QUOTE]
düzelmez 3 gündür yiyor papaz pilavı 4. üncü gün yemez.
1100-1105 eyidir bugün ve pazartesi.
Jelibon.
[quote=jelibon;276578]düzelmez 3 gündür yiyor papaz pilavı 4. üncü gün yemez.
1100-1105 eyidir bugün ve pazartesi.
Jelibon.[/quote]
Amanin,:rolleyes:
Çöküş mü var? Kimi çağırsak acaba????:..::..::..:
fdax düşüşü bırak artıyor dowu sallamıyor bizde sallamayacağızdır hayırlısı bakalım :D
muhabetiniz bol olsun, ne muhabbet bu iki gündür, imrendim valla, jelibom hoş geldin, gaydırhan sen de hoş geldin, yeni arkadaşlar, omaha caretta sizde hoş geldiniz, .......
allah muhabbetinizi artırsın, emektara selam, yola devam,......
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/cfea67fd.bmp[/IMG][/URL]
[quote=indregandi;276588]muhabetiniz bol olsun, ne muhabbet bu iki gündür, imrendim valla, jelibom hoş geldin, gaydırhan sen de hoş geldin, yeni arkadaşlar, omaha caretta sizde hoş geldiniz, .......
allah muhabbetinizi artırsın, emektara selam, yola devam,......[/quote]
boyle guzel karsilanmak ne hos...kazanciniz ve huzurunuz bol olsun...
[quote=indregandi;276589][URL="http://www.ressim.net"][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/cfea67fd.bmp[/IMG][/URL][/quote]
Sende hoş geldin indi dostum...
Bu ney,öyle tobo kılıklı herşey beni korkutur...ayunun gorkusu tobo dur....kom
[quote=EMEKDAR;276591]Sende hoş geldin indi dostum...
Bu ney,öyle tobo kılıklı herşey beni korkutur...ayunun gorkusu tobo dur....kom[/quote]
bunu uzun süredir saklıyorum beklentim tobonun olması idi, ama gördüğün gibi surlara kadar dayandılar, tobo yavşadı, 2009 eylülünden beri takibimde, olmuyor, olmuyor, [B]gaydırhanın rockefelleri[/B] çözüm bulamassa durum kötüleşecek, zaiyat her durumda biz de daha az olacak kovboya göre, iran nedeniyle, + stratejik coğrafya ve dünya güzeli ve taşeronluk nedeniyle, ......ama yinede gayahanın selamı olacak, 2.77 dikkat, krtuluş, 3.01, en azından, 3.25 ise dadından yenmez,....
[quote=indregandi;276595]bunu uzun süredir saklıyorum beklentim tobonun olması idi, ama gördüğün gibi surlara kadar dayandılar, tobo yavşadı, 2009 eylülünden beri takibimde, olmuyor, olmuyor, [B]gaydırhanın rockefelleri[/B] çözüm bulamassa durum kötüleşecek, zaiyat her durumda biz de daha az olacak kovboya göre, iran nedeniyle, + stratejik coğrafya ve dünya güzeli ve taşeronluk nedeniyle, ......ama yinede gayahanın selamı olacak, 2.77 dikkat, krtuluş, 3.01, en azından, 3.25 dadından yenmez,....[/quote]
Vışşş,
Seninde ağzın bal yesin,niye senin ağzının jelibonun ağzından neyi esgig...:..:
Peki bizim özellerimizi alacaklarmı,kalelerimizi aşacaklarmı...anladın sen onu...
İma et analarım ben...T..C
[quote=EMEKDAR;276597]Vışşş,
Seninde ağzın bal yesin,niye senin ağzının jelibonun ağzından neyi esgig...:..:
Peki bizim özellerimizi alacaklarmı,kalelerimizi aşacaklarmı...anladın sen onu...
İma et analarım ben...T..C[/quote]
ekonmik tamamlandı, siyaset bitmek üzere, vah ki vah,....
[quote=indregandi;276599]ekonmik tamamlandı, siyaset bitmek üzere, vah ki vah,....[/quote]
Allah korusun...hiç birşeyin önemi yok o halde...üüü
Jelibon.[/quote]
ağzına sağlık dostum, hele şu sralar dünya güzeli bir numara global çöte için,....
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/3c1ba65c.bmp[/IMG][/URL]
bu parite günlük, şu meşhur ho lar kesmeden buna elleşmeyin, diğer gözünüz dxyde olsun, dxy anahtar, bu aşağı basılan dxy, kötü verilerle desteklenen, bu kravat teorisi idi şu sıkıp gevşetilen, henüz kravat teorim devam ediyor, anlaşılan pahalı avro ile, ucuz dolar fonlanmada kullanılıyor, bu şu demek bir süre sonra denge nokatasına gelecekler, topiğimde dxy grafını vermiştim bir iki gün önce, 80.4x dı buradan döndü, bu limitinde, 10 yıllık 2.77 ile limitinde avro için geriye sayım 1.366x larda, olası kırılma i
çin borsalar yeterli yükseklikteki dur diyebilsinler crasha, tezlerden biri şuydu, avro düşüşü ile pahalı doları avro ülkelerine vermek, böylece hem fonlamak hemde para yazmak, anlaşılan kovboy için bunun önemi yok, tam tersi şekilde pahalı avro ile ucuz dolar üzerinden fonlama devam ediyor, bu mantıklı, çünkü trichet faiz indiremiyor, para basamıyor, bu sabit yani, bunu bir ipte iki cambaz oynamaz ile açıklamıştım, bernacke ise basabilir ve basışı sorgulanamaz, bu zaten krizde bastı, geriye emdirme kalmıştı, avro bir sünger olduğuna göre şimdi emiyor, bunalr zaten karı koca ve nikahları berlin duvarı yıkılırken kıyılmıştı, aile içinde senmi benmi bunların lafı olamz, bayana önden pronto, capito amgos adios, spana prto, ayırland, kıprıs, iran yola devam, .....araya bir mini krizde alsak olur, bu ky yi hormonal olarak hazırlar, anadınıznı,.....
genel kural hepsi birden düşemez, bu kriz olur, kapitalizme güven yok olmuştur, bu defa parada kurtaramaz,.........
gelinen noktada parite çıkışta ve emiyor bu sağlıklı, altında emiyor buda iyi, borsalar çıkıyor bu şüpheli, dxy düşüyor 10 yllıklarla birlikte bu normal çünkü parite çıkıyor, dikkat edilecek ise hepsinin beraber düşmemesi, bu ise crash demek, kapitalizm çökmüştür, hatta daha ileri giderek vobu mobu unutun, çünkü para çökmüştür, para çökmüşse ortada değer yoktur, neyi hangi değerle alıcak satacaksınız, şu anda değer dolardır, olmuyorsa savaş son çaredir,......
onun için global çötenin çözümü tahminen hazırdır,....aksi düşünülemez, bu bölüm 2008 deyil 2010 dur, ve kapitalazim savunma hattındadır, bir sonraki hareketi taarruz olcaktır, ya olacaktır, ya olacaktır, anadınıznı,.....
[quote=indregandi;276606]genel kural hepsi birden düşemez, bu kriz olur, kapitalizme güven yok olmuştur, bu defa parada kurtaramaz,.........
gelinen noktada parite çıkışta ve emiyor bu sağlıklı, altında emiyor buda iyi, borsalar çıkıyor bu şüpheli, dxy düşüyor 10 yllıklarla birlikte bu normal çünkü parite çıkıyor, dikkat edilecek ise hepsinin beraber düşmemesi, bu ise crash demek, kapitalizm çökmüştür, hatta daha ileri giderek vobu mobu unutun, çünkü para çökmüştür, para çökmüşse ortada değer yoktur, neyi hangi değerle alıcak satacaksınız, şu anda değer dolardır, olmuyorsa savaş son çaredir,......[/quote]
O halde bizim kaleler savunulacaktır...ben inanıyorum,güveniyorum...neden..çünki içinde yetiştim...;)
Allah utandırmasın....T..C
[quote=indregandi;276588]muhabetiniz bol olsun, ne muhabbet bu iki gündür, imrendim valla, jelibom hoş geldin, gaydırhan sen de hoş geldin, yeni arkadaşlar, omaha caretta sizde hoş geldiniz, .......
allah muhabbetinizi artırsın, emektara selam, yola devam,......[/quote]
eyvallah kardeş böyle güzel dostları görünce bizde katıldık :D
kıprıs önemlidir global çöte için, global çöte bu nedenle graceye basmıştır, aynı zamanda avroyu fitillemiştir, 3-4 hafta önce ise güney kıprısın notu s&p tarafından negatif izlemeye alınmıştır, belliki kuşlar için konacak yer aranmaktadır,.........
[quote=indregandi;276613]kıprıs önemlidir global çöte için, global çöte bu nedenle graceye basmıştır, aynı zamanda avroyu fitillemiştir, 3-4 hafta önce ise güney kıprısın notu s&p tarafından negatif izlemeye alınmıştır, belliki kuşlar için konacak yer aranmaktadır,.........[/quote]
Ondan zorlanıyoruz...sancımız ondandır..yuvarlak çöte engel istemiyor..engel çıkartacaklarıda istemiyor..ama Allah bizimle....T..C
kıprıs kilometre taşıdır, takibi önemlidir, sene sonuna kadar bitirmeyi umud ediyoruz denmiştir, bu mesajdır, öle ise refarandum önemlidir, andınıznı, çünkü trichet gibi burası bu konuda sabittir, hareketli taraf ise grace ve urumdur, o yüzden basılmıştır krize iikisi birden,....global çöte 18000 dolar kişi başı dinlemez, alır adamın fiyakasını aşağı, çünkü para kasanındır, bu yüzden en büyük silahı dolardır, basışı ve dağılımı sorgulanamaz bu yüzden,.........
onun için hiç bir şey görüldüğü gibi deyildir,.......
Tom topluyor dediğim gibi maliye bakanı,beni yanlış anladınız ben ekimde mali kural
oylanmayacak dededim üroytörsün saçmalaması demiş..bak tom topladı ...:::
gene yaptı dansözlüğünü utanmasa artı kapatacak hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
önemli olan poz taşımaktır, poz bir tehdittir, ölçüsünü bilmek lazım,.....şu anda trend sonlandı bunu söyleyebilirim, fake devam ediyor, bu yüzden flat girdim haftaya, araya yatay almadan yeni bir tren başlatmaları zor, ancak problem fake 79100-200 e kadar sap bırakabilir, olacak bir düşüşte ise 76500-75200 çok hızlı kırılacak, buna eminim,.....
[quote=indregandi;276620]önemli olan poz taşımaktır, poz bir tehdittir, ölçüsünü bilmek lazım,.....şu anda trend sonlandı bunu söyleyebilirim, fake devam ediyor, bu yüzden flat girdim haftaya, araya yatay almadan yeni bir tren başlatmaları zor, ancak problem fake 79100-200 e kadar sap bırakabilir, olacak bir düşüşte ise 76500-75200 çok hızlı kırılacak, buna eminim,.....[/quote]
Ne zaman birbirlerinin ayaklarına basacak bunlar...hala
inatlaşıyorlar aşarız savunma hatlarını,aşarsak bir doğrama yaparız şerefine
diyorlar...Allah fırsat vermesin....T..C
abi toplayacağı çok belliydi net yani bakalım :(
[quote=omaha;276618]gene yaptı dansözlüğünü utanmasa artı kapatacak hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/quote]
Şimdi bu Toma göre biz ölüleri görecekmiyiz...peki ölülerde bizi görecekmi..:::
[QUOTE=jelibon;276196]bana göre consumer verileri housing verieri işsizlikten önemlidir.
İşsizlik verileri kısa vadede önemlidir, orta uzun vadesi fiyatlardadır.
Tarım dışı istihdam günleri dowda 100 puan üzeri hareket olur.
Ne yöne olursa olsun 2-3 güne başladığı yere döner piyasa.
Arkasından gitmemek lazım yani, 3-5 gün piyasayı seğretmek iyidir.
Ha kalbi sağlam olan hızlı trader istediğini yapabilir.
Jelibon.[/QUOTE]
Döner abi döner et döner, tavuk döner var.
Jelibon.
direniyor mecbur, yukarıdaki yazılar bunun içindi, .....dünya shorttan geçilmiyor, bu isyan demek isyan ne yapılır kanlı bastırılır, makulu ise eğitime tabi tutmaktır, ....
[quote=indregandi;276627]direniyor mecbur, yukarıdaki yazılar bunun içindi, .....dünya shorttan geçilmiyor, bu isyan demek [B]isyan ne yapılır kanlı bastırılır[/B], makulu ise eğitime tabi tutmaktır, ....[/quote]
Emme sonna hergelekola çekilir...;)
Peki daha sonna ne olur...Allah bilir...T..C
10497 altında, günlükte sap bıraktı şimdilik, yakın ama,...kırılırsa 10020 sonra 95xx ler, yalnız direnecek bu o hakkı yok,.....faiz 2.82 de,.....
[quote=EMEKDAR;276625]Şimdi bu Toma göre biz ölüleri görecekmiyiz...peki ölülerde bizi görecekmi..:::[/quote]
ölüler bizi birgüzel öpecek dostum geçmiş olsun global çete soyguna devam
faizi yukarı almaları lazım ki buna bassınlar, bu dediklerim karşı crash tedbirleri, dxy ölçü, bunu takip edin dxy, 10 yıllıklarla beraber düzelirse bunlar ara bir düzeltmeden sonra şaşırık için, sonrasında ralliye geçerler, dxy bunun parası, kötü ekonomi, kötü para, iyi ekonomi paraya güven, bu meyanda olursa avroya basarlar aşağı, onun için yazıda dedim, avroda yukarı pay var daha, 10 yıllıkta çok az aşağı pay kaldı, dxy desteğe dayandı 80.4x la, burada ya yalan dolan gelecek, yeni pay için, veya .......anladın sen onu, ben mecburlar diyorum, deveyi güdecekler, çalkalayacaklar, 2000-2003 arası bir örnek olabilir bu konuda,.....
[quote=omaha;276631]ölüler bizi birgüzel öpecek dostum geçmiş olsun global çete soyguna devam[/quote]
Dünya çok hızlı dönüyor..herşey değişir..umutsuzluk yok...karamsarlık yok..
Gün doğmadan neler doğar...:cool:
ne soygunu bize doğru gelecekler, biz basacaz bu defa,.......
sıraylan bu işler, siz bastınız bide biz basalım birlikten kuvvet doğar,......
bu durumda pazartesi dax yüzde 1 artı açar bizde yüzde 3.5 yükseliriz bu arada bende hafta sonu 3.5 atar kaseyi kurtaramazsak yandı gülüm keten helva misali