[quote=EMEKDAR;276443]Sessizlik oldu..kızmı doğdu...:D[/quote]
hareketleri izliyoruz...diger veriyi bekliyoruz...
Printable View
[quote=EMEKDAR;276443]Sessizlik oldu..kızmı doğdu...:D[/quote]
hareketleri izliyoruz...diger veriyi bekliyoruz...
hani bir veri daha vardi ne oldu?...
daxdan ne aldıysam pariteden verdim.
yap bir trade çık ne işin var ikinci, üçüncüyle.
[QUOTE=caretta;276457]hani bir veri daha vardi ne oldu?...[/QUOTE]
veri yok başka.
suan tamammen dow'a paralel gidiyoruz...
selale devam, kisa devam...herkese iyi haftasonlari...:)...
Cümleten iyi tatiller
geceye fılat
[quote=ekonomist;276347]vob ta kısa lar dıkkat her an olumlu bır acıklama gelebılır......çok pis yukarı sürecekler...yaş kararı olumlu neticelnsın[/quote]
aynen dusunugum gıbı oldu..k.y ların çoguna kısa açtırıp yukarı surduler.....neysekı yakalanmadım.bugun pıyasadan uzak kaldım 450 puan alıp kaçtım.allah beeket versın iyi akşamlar
sünger agalar altında dümeye şimdi bastı.:dü::dü::dü: .dng.dng
Selam kardeşler..Yine beton deliciler gelmiş,izleyemedim bugun..ne oldu ki??
:)
[quote=KIZILAGA;276523]Selam kardeşler..Yine beton deliciler gelmiş,izleyemedim bugun..ne oldu ki??
:)[/quote]
hosgeldin agam...dow'a bak dow'a....pazartesi de eksi gap'a bak...:::...
İşte o boşluk.
[QUOTE=kayahan;276517]sünger agalar altında dümeye şimdi bastı.:dü::dü::dü: .dng.dng[/QUOTE]
1211 direnç noktasal yine, takip et kazan haftaya al.
11-12 sinde köşe ol.
[quote=caretta;276524]hosgeldin agam...dow'a bak dow'a....pazartesi de eksi gap'a bak...:::...[/quote]
Hoşbulduk caretta kardeş..Bu nemen birşeydir..Ne siyaset,ne ekonomi takan bir banka endexi var...lelele
Herşey 2007 e o kadar çok benziyor ki..Yine de şüphe duyuyorum boyle hareketler olunca.Referanduma az kaldı.15 inden sonra şelale olmazsa kıllanırım :)
[quote=caretta;276524]hosgeldin agam...dow'a bak dow'a....pazartesi de eksi gap'a bak...:::...[/quote]
Tomun erken salınması hayra alamet değildir ve yukarda gap var..
Ama kalsın gap dersen,inşallah derim..
carettam,ya biz toptan götürecez..yada bizi toptan götürecekler...Allah sonumuzu hayreylesin...amin...
[quote=KIZILAGA;276528]Hoşbulduk caretta kardeş..Bu nemen birşeydir..Ne siyaset,ne ekonomi takan bir banka endexi var...lelele
Herşey 2007 e o kadar çok benziyor ki..Yine de şüphe duyuyorum boyle hareketler olunca.Referanduma az kaldı.15 inden sonra şelale olmazsa kıllanırım :)[/quote]
AGAM hoş gedin diyecektim,ama benim repliği,caretta kapmış...
Urusyada durumlar nasıl diye başlayım...:)))
Burda gunluk pasta atabilecek var mı?
[quote=KIZILAGA;276532]Burda gunluk pasta atabilecek var mı?[/quote]
Avatardakini süs üçünmi gezdiriyosun,yapsın sana istediğin kimin pasta..
ordi kardeşin pastası güzel oluyor,laf aramızda...
[quote=EMEKDAR;276530]Tomun erken salınması hayra alamet değildir ve yukarda gap var..
Ama kalsın gap dersen,inşallah derim..[/quote]
abim, onlar hurafe, inanma derim...ama tabi ki hersey mumkun...dow'un %3 dusmesi mumkun degil mi?..pek tabi ki mumkun..e peki bizim buna cevabimiz ne olur tam referandum uzeri?....
ben simdilik kactim, tekrar iyi aksamlar...
[quote=KIZILAGA;276532]Burda gunluk pasta atabilecek var mı?[/quote]
abi belki daytrader topiginde atan vardir...
[quote=EMEKDAR;276531]AGAM hoş gedin diyecektim,ama benim repliği,caretta kapmış...
Urusyada durumlar nasıl diye başlayım...:)))[/quote]
Hoş bulduk ustadım +.
Uruslar,yukraynalılar,grekler..amma kardeşim Lubnanlıları tanıdım ben bu sene..Gozlerim fer oldu..Lübnanlıda lübnanlı artık :)
Beyruta beton atmaya gidicem ama bilmiyorum oraları..Bende marmarise takılıcam ekimde.lelele
Hele referandumu hayırlısıyla atlatalim...
altın 1212.90 tam gaz sellllllllllllllllllllllllllllllllllll :dü::dü:
[QUOTE=kayahan;276538]altın 1212.90 tam gaz sellllllllllllllllllllllllllllllllllll :dü::dü:[/QUOTE]
1211 geçerse 1218 olur dikkat et.
bilmediğin şeylere karışma.
Ayrıca bugün geçmeyecek merak etme.
Aşağıdan al.
abd 10 yıllıklar 2.85 uzatmışlar..Millet nakite donuyor,adamlarda euro hisse ugraşiyor..
Betonun babası deflasyon başladı :)
Avatardaki hatun gençlik aşkım EMEKDAR,REAGAN zamanından kalma..onun pastası yenmez artık :)
ofofof haftaya ayu bayramı var 75950 den tekrar aranızdayım
10500 altı kapanışta ayulara 1200 gap var pazartesi
[quote=omaha;276546]10500 altı kapanışta ayulara 1200 gap var pazartesi[/quote]
Allah fakire eşeğini kaybettirip,sonra buldurup sevindirirmiş...bulacağımızda garanti değil...üüü
uyuyuyuyuy çok vicdansız bunlar 10365 kapatacaklar yavaş verin yaf yavaş boğalara hafta sonunu zehir ettiniz tüüüüüüüüüüüüüüü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
[quote=EMEKDAR;276547]Allah fakire eşeğini kaybettirip,sonra buldurup sevindirirmiş...bulacağımızda garanti değil...üüü[/quote]
üstad biz eşeği bulduk bulmasınada bu eşek bizim eşşekmi onu bilemedim bu biraz amerikan eşşeğine benziyor.kom
Niye veriyorlar ki dowa?? Ne oldu?
Yoksa ameriklere mali kural mı geliyor??
:)
[quote=KIZILAGA;276553]Niye veriyorlar ki dowa?? Ne oldu?
Yoksa ameriklere mali kural mı geliyor??
:)[/quote]
Yok öyle değil,maliye bakanları gaetner...ekimde meclisde oylanmayabilir demiş..
Birazdan yok hulem,nerden çıkardınız hep üroytörsün saçmalaması,ben öyle bişe demedim...
ZATENDE BEN HEÇ DEMEM...FELAN DERLER YUKARI GİDER...:::
[quote=jelibon;276540]1211 geçerse 1218 olur dikkat et.
[B]bilmediğin şeylere karışma.[/B]
Ayrıca bugün geçmeyecek merak etme.
Aşağıdan al.[/quote]
Halen başkalarıyla mı uğraşıyon? Ne diyim sana??Başkaları yanlış fikir beyan edemez mi?:mad:
Motor su kaynattı, ancak kendime gelebildim..:)
[QUOTE=excali;276556]Halen başkalarıyla mı uğraşıyon? Ne diyim sana??Başkaları yanlış fikir beyan edemez mi?:mad:
Motor su kaynattı, ancak kendime gelebildim..:)[/QUOTE]
Başkaları değil o, Kayahan o ya.:..:
50000 puan yemiş adam o.
uğraşmayım napayım.
bu dow bugün 10468 altı kapatmazsa bernankenin ölüsünü göreyim
[quote=jelibon;276557]Başkaları değil o, Kayahan o ya.:..:
50000 puan yemiş adam o.
uğraşmayım napayım.[/quote]
Sen olmadığına göre, başkası. Boşu boşuna ceza alıyorsun sonra..:mad:
Sonra biz de puan yediğimizde bizle de dalga geçmeyesin..
Sinirlendiğinde başka bir uğraş bul bence..(Hayal gücünü geniş tut, ama foruma yansıtma):rolleyes:
Okeeyyy???.boks..boks..boks.
[QUOTE=excali;276560]Sen olmadığına göre, başkası. Boşu boşuna ceza alıyorsun sonra..:mad:
Sonra biz de puan yediğimizde bizle de dalga geçmeyesin..
Sinirlendiğinde başka bir uğraş bul bence..(Hayal gücünü geniş tut, ama foruma yansıtma):rolleyes:
Okeeyyy???.boks..boks..boks.[/QUOTE]
Okey dostum,
topic açtım beklerim.
Jelibon.
[quote=omaha;276558]bu dow bugün 10468 altı kapatmazsa bernankenin ölüsünü göreyim[/quote]
Bende gaetnerin....peki ya vobdelioğlan 73600 altında kapatmazsa kimin şeyini şeyedecez...:::
[quote=jelibon;276561]Okey dostum,
topic açtım beklerim.
Jelibon.[/quote]
Linki ver bari. Nerde?? Sıcaktan gözlerim görmüyo?? Buharların arasından göremiyorum...dng.dng
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5684&p=276559#post276559[/url]
Nasıl bir düzen anlayın işte.
Vob kapanmadan düşmüyor, kapanınca düşüyor.
Allahtan ilk açılış 3-5 günün atındada (1113) anlıyoruz devamı gelecek.
Jelibon.