oy verin...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/poll.php?do=showresults&pollid=316[/URL]
Printable View
oy verin...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/poll.php?do=showresults&pollid=316[/URL]
üwww bu tersoya 1 desek 2 tepkisi olsa %38 tepse üwww 300 pivan felan olsa üww ne ediyiii 89700 mi ediyii ordan küskülü 3 başlasa 2000 pivandan az olursa artık ayıp oliyiii sonra 4 ve güsgülü şahaneli 5 üwwww
[quote=kitaro;298569]vay anasını dışardayım palaya ufaktan yakıt olmuşuz iyimi neyse 300 puancık zarar oldu sorun değil yapmasam içimde kalacaktı herkeşe iyi akşamlarrrrrr[/quote]
90200 sankim sırf Kitaro hocamı stoplatmak için yukarı çekmişler ustad ya çokmu açmıştınki pala senin için 90200 e kadar aldı sonra gümletti aşağıya tekrar
85***-84*** civarına geri gelmesi lazım.ordan tekrar yukarı 93400
dünkü 3300 üzerine bir 600 daha kısadan zarar edip uzuna döndük döner dönmez 800 puan kar. ya uzun var huzur var git kısa kimin olursa olsun :)
[quote=qazzaq;298597]Ne gündü ama. Dün gece dedim ama dimi böyle olması ihtimali güçlendi diye.
11 günde 6.700 puan kar edilince biryerde tıkanması şarttı.
Bu gün
-150
-150
-350
+725
-350
-450
-------------------
Sonuç -725 puan zarar ile geçti..
Birde benim önemli kriterim olan XU100 60 dk grafiğinde 150 M işlem görülmüş yine zirvede.
Dikkaat![/quote]
5dk. daytrade sistemlerimden bugün en iyi puanla bitiren.
88.250 A
88.350 S [COLOR=Green]+100[/COLOR]
88.575 A [COLOR=Red]-225[/COLOR]
89.725 S [COLOR=Green]+1.150[/COLOR]
89.400 A [COLOR=Red][COLOR=Green]+325[/COLOR] [/COLOR]FLAT
+1.350
dün +2.550 almıştı bu rakamlar normal günlerde rüyadır kıymetini bilmek lazım.
RaLLyeNSYNC... Pehhh haci astatin abey üwww dünyada ralliye galkarsa tavan tavan mı çekeriz üwwww üwwwww
pehh japonya fiçirlarıda artıda pehh dünynın sonu geliyiii
ekşi sözlük'te rastladım
zotriks için birisi şöyle yazmış:
"yayınladığı verilere bar sınırı koyup, veri serilerini kullanıcılarına ulastıramayan veri dagıtım sirketi.. diger bir deyisle, eski verileri silen veri dagitimcısı..
eger adam gibi veri saglayıcı istiyorsaniz uzak durun bundan.. onu yerine biraz paranıza kıyıp metastock falan alın profesyoneli olmasa dahi.
"
hanginiz yazdı bakayım ;) :D
aha nazar değdi eksiye geçti tomjones üwwwwwwwwww elimi attığım dal kuruyor
:D patron rallici olmak varmış üwwww ühüühhühühüühühh üühühüühühüh
büyük eğitim var ühühühüüh
[quote=al bundy;298641]ekşi sözlük'te rastladım
zotriks için birisi şöyle yazmış:
"yayınladığı verilere bar sınırı koyup, veri serilerini kullanıcılarına ulastıramayan veri dagıtım sirketi.. diger bir deyisle, eski verileri silen veri dagitimcısı..
eger adam gibi veri saglayıcı istiyorsaniz uzak durun bundan.. onu yerine biraz paranıza kıyıp metastock falan alın profesyoneli olmasa dahi.
"
hanginiz yazdı bakayım ;) :D[/quote]
aydüdünt dü it....niki de ipucu vermiyir gibi göriniyir... ([URL="http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=twentiethcenturyfox"]twentiethcenturyfox[/URL])...
Aslında bana ipucu veriyir...ben dahmin ediyorum kim olduğunu...:):)
[quote=seagate;298638]RaLLyeNSYNC... Pehhh haci astatin abey üwww dünyada ralliye galkarsa tavan tavan mı çekeriz üwwww üwwwww
pehh japonya fiçirlarıda artıda pehh dünynın sonu geliyiii[/quote]
hacı memü,
dramatik bir eksi yapmadığı sürece yarın burası artı yapar açılış ve sonrasında..amma asıl muhim sonrası..misal ben istiyorumki, çok dramatik olmayan bir eksi yapsın dow..burasıda eksi gapla açsın..ziesten alda kalırsa açılış ve hemen sonrasında long metal jacket...o durumda, düşecekse bile alacaklar..lakin yarında genel olarak çok dalgalı ve fırsatlı olacak tahminimce..flat ve sonrasında fiyat leyhte gelişince sistem yönünde yeniden poz aç şekilleri bol bol çizilebilir...günlük bol bandda öyle diyi...
patron volatilite olsun çıksın insin çıksın insin ver al ver al yapalım üwwwwwwwwwwww kapatak anında 1000 yükselsin 1000 düşsün.. 2 gün böyle gitsin sonra bi cörtleyek 15.000 pivan düşsün üwwww trenddsel üwwwww :D
çok şeymi istedim ühühüühühüh
pehh rallici olmak isterdümm adrenalin her türlü tepeye dalıyon alıyon felan üwwww ühühühü
reenkarne olursam öyle olmak isterüm üühühühü