üwww dow uçarmı acaba bi o kazıg var üwwww
Printable View
üwww dow uçarmı acaba bi o kazıg var üwwww
sazan gral piyasanın resmen geleceğini çizmiştir... bu kadar olur teprik ederim hürmetler saygılar.. üwwwwwwwwww pala sizmisiniz diye sazan beye sormayacağum :)
Hem aracı kurumum hem benim için mikemmel bir gün oldu...temiz 2100 puan..geçen hafta yediğim %15 portfoy erimesi kazığını çıkardığım gibi üstünede %5 koydum..haşırtos brutos PALA.....
karın bir kuruşunu gapa yedirmeye niyetim yok..o yüzden geceye 1 değil amma 2 adet semboli long..indikler feci görünüyor amma sistem alda...iyi akşamlar..muck
Ne gündü ama. Dün gece dedim ama dimi böyle olması ihtimali güçlendi diye.
11 günde 6.700 puan kar edilince biryerde tıkanması şarttı.
Bu gün
-150
-150
-350
+725
-350
-450
-------------------
Sonuç -725 puan zarar ile geçti..
Birde benim önemli kriterim olan XU100 60 dk grafiğinde 150 M işlem görülmüş yine zirvede.
Dikkaat!
baybay ne demekse :)
[quote=Astatin;298596]Hem aracı kurumum hem benim için mikemmel bir gün oldu...temiz 2100 puan..geçen hafta yediğim %15 portfoy erimesi kazığını çıkardığım gibi üstünede %5 koydum..haşırtos brutos PALA.....
karın bir kuruşunu gapa yedirmeye niyetim yok..o yüzden geceye 1 değil amma 2 adet semboli long..indikler feci görünüyor amma sistem alda...iyi akşamlar..muck[/quote]
patron çok faydalandım valla teprikler üwwww
iyi akşamlar patronlar..
puhahah dow kapanır gapanmaz rokete bağladı :D üwwwwwww
Cümleten iyi aksamlar.
kazanan arkadaşlara tebrikler
ben bi mok kazanamadım Allahtan son dakikalarda geri bastıda biraz rahatladım.
[quote=seagate;298606]puhahah dow kapanır gapanmaz rokete bağladı :D üwwwwwww[/quote]
Click to watch horny bulls video free :::::::::
[URL]http://finance.yahoo.com/[/URL]
[quote=Astatin;298609]Click to watch horny bulls video free :::::::::
[URL]http://finance.yahoo.com/[/URL][/quote]
filatladım mesaCını görünCe :D
şu lafın aklımda ayrıca...
dow daxın yükselmesi sadece günlük h-l değerlerinin arasının açılmasını sağlar :D gapanış gene egsi olacahtur.. bombalayamaya devam yarın üwwwwwwwww
[quote=seagate;298610]filatladım mesaCını görünCe :D
şu lafın aklımda ayrıca...
dow daxın yükselmesi sadece günlük h-l değerlerinin arasının açılmasını sağlar :D gapanış gene egsi olacahtur.. bombalayamaya devam yarın üwwwwwwwww[/quote]
hacimemü bu kez aynı düşünüyor olabilirz..beklentim dow un toparlaması bizimkinin artı gapla açması ama sonra vermeleri..ama vermeleri derken kraşieynseynç demek için erken..ona yarın gün içi bakacağız