-
selamlar
yok üstad büyüklüğünden değilde yollarından bıktım istanbulun
2 günde delirtti beni
neyse.üstad bir kez daha tebrikler
azulu ayu olarak iddia ediyorumki burdan bile açılan longlarda 3000 puan getirisi var
vob ekim max kapanış iddiamı sürdürüyorum
dersenizki sende ne var.ben çarşamba ve perşembe günü başıma gelenlerden sonra istanbula giderken longları flatladım 88650 den.3000 puanım gitti 3 günde
sağlık olsuh
paranızı kaybetmişseniz hiçbirşey kaybetmemişsinizdir
sağlığınızı kaybetmişseniz birşey kaybetmişsinizdir
şahsiyetinizi kaybettiyseniz herşeyinizi kaybetmişsinizdir
güsel söz değilmi
passat
-
[QUOTE=turkishmojo;302254]Sn jelibon bir acemi olarak öğrenmek istiyorum, atın ve gümüşte açılışta oluşan boşluk dolacak diye birşey varmı,varsa bugünmü doldurulur?alım için bu aralık uygunmudur?şimdiden çok teşekkürler saygilar...[/QUOTE]
Boşluklar dolarda ne zaman dolar kimse bilemez tabii.
Biraz 1 ay süreyle trade olacak gibi geliyor bana tek yönden çok al-sat, sat-al.
Normalde düzeltme olması lazımdı, ne anladık düzeltmeden gibi bir durum oldu.
Normal düzeltme .38 ve .50 ye geri düşmeliydi. .23 de şimdilik dip.
Jelibon.
-
95000/96000 olmadan kısa açmam
sanırım bu hafta gösterirler bu seviyeleri
vob ekimi longla kapatıp aralık kısa ile başlayacaklardır
sonrası allah kerim
artık avlayacak ayu kalmadı.sıra boğalarda.ama o da 67000 desteğe kadar verirler sadece sonra tekrardan yukarı ve 2010 max kapanış gelecektir
2 iddia
1-vob ekim max kapanış
2-2010 imkb max kapanış
haydi bakalım
passat
-
[QUOTE=jelibon;302270]Boşluklar dolarda ne zaman dolar kimse bilemez tabii.
Biraz 1 ay süreyle trade olacak gibi geliyor bana tek yönden çok al-sat, sat-al.
Normalde düzeltme olması lazımdı, ne anladık düzeltmeden gibi bir durum oldu.
Normal düzeltme .38 ve .50 ye geri düşmeliydi. .23 de şimdilik dip.
Jelibon.[/QUOTE]
Kısaca esasen herşey normal.
Geçen haftaya tepki 23.70-24.30 arasında kalırsa sorun yok, yön aşağı fibolara doğru.
24.30 u geçer ise sorun olur.
Jelibon.
-
Sn jelibon topikteki tecrübeli arkadaşlar yanında bir acemi olarak beni tolere ettiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için önce size size ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum...
-
[QUOTE=turkishmojo;302276]Sn jelibon topikteki tecrübeli arkadaşlar yanında bir acemi olarak beni tolere ettiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için önce size size ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum...[/QUOTE]
Estafurullah.
Bir gümüşçü sen bide ben işte.
Esasen herkes gümüşü takip etmeli çünkü endekslerle tam korealasyonu bu gümüşte gördüm sadece.
Jelibon.
-
[QUOTE=turkishmojo;302254]Sn jelibon bir acemi olarak öğrenmek istiyorum, atın ve gümüşte açılışta oluşan boşluk dolacak diye birşey varmı,varsa bugünmü doldurulur?alım için bu aralık uygunmudur?şimdiden çok teşekkürler saygilar...[/QUOTE]
Benim sormak istediğim soruyu sormuşunuz öncelik ile size sonra jelibona teşekürler yorum için 1350 aşar ise long yönlü olacam ben altı şuan kısadayım.
-
[QUOTE=PASSAT;302273]95000/96000 olmadan kısa açmam
sanırım bu hafta gösterirler bu seviyeleri
vob ekimi longla kapatıp aralık kısa ile başlayacaklardır
sonrası allah kerim
artık avlayacak ayu kalmadı.sıra boğalarda.ama o da 67000 desteğe kadar verirler sadece sonra tekrardan yukarı ve 2010 max kapanış gelecektir
2 iddia
1-vob ekim max kapanış
2-2010 imkb max kapanış
haydi bakalım
passat[/QUOTE]
Bak işte bizim tarihin faydası burada.
2 eylül dedik, 1 eylül kırıldı.
Adam girdimi 5-10 güne 3-5 e girmiyor tüm dünyada bu böyle.
Sonraki 29 aralık.
Ha araya sedece beklenen düzeltme.
En azından kimse bilmese biz biliyoruz 29 Aralığa sorun yok.
Düzeltir o ayrı konu. ÇÖKMEZ.
Biz neyi farklı yakaladık? Eylül çöker dediler çökmez dedik. Eylüle çöker dedik.
Eylülde artar dedik.
Yılın en büyük puanlı rallisini yakaladık.
Tarihler çalışır.
Dünyadaki en bilimsel iştir. Hatta borsada tarihler herşeyden önemlidir.
Bak bana geldi at yarışı spikeri dedi 3-4 gün için, o streste, ne oldu 50 gün arttı, koca kontrat arttı 2 ay.
Bak battı şimdi o, yok ortada.
Jelibon.
-
dolarda vob tarafında çok fazla bir alış iştahı görüyorum vade sonu diye kontrat taşımalarda ola bilir ama cuma ki ortalamalara bir şekilde yükselmemiz gerek diye düşünüyorum
-
[QUOTE=Rebelyus;302280]Benim sormak istediğim soruyu sormuşunuz öncelik ile size sonra jelibona teşekürler yorum için 1350 aşar ise long yönlü olacam ben altı şuan kısadayım.[/QUOTE]
Dirençleri takip et, hem günlük hem haftalık verdim.
Jelibon.
-
papaz .. kafasına vurabilirler papazın ....
[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/6184/adszfu.png[/IMG]
-
İşte bu tarih olayında çelik gibi bir sabrın olacak.
İlk başı hızlı olacak sonrası yavaş olacak.
50 gün 150 puan artacak. %.20-.30 a gelecek ortalama.
Düşün o sabrı işte. Sen hergün ordan döner burdan döner dedikçe devam edecek.
Sabır şart yani.
Arada bir sürü veri meri, bilanço milanço, haber maber, g20, seçim, dolara müdahale, qe2, hepsi boş sonuçta.
Az işlem büyük puan.
Jelibon.