-
desteklerde değişmez veriyorum ya,..
mesela 126050 4 değişmezdi,
saat 10 dan 13 e kadar 126050 de destek kalırken,
bu şerrefsiz destekteki bu oyalanmayı 130 üstüne harcadı,...
bunlara dikkat edelim bu 1.
2.129350 bu günün değil yarının değeri.......
bu günün değeri olabilmesi yani shortun kemerini süsleyebilmesi için short birebiri şu saat için 128675 değmeli ve aşağı geçmeli,...
3.129350 kararı onun,...bu kararı biz veremeyiz, sadece değerleri veririz,..
onun kararı değerlerle eşgüdüm yaparsa gerçkleşme olur,...
4.destekler kırılmadan yapılacak her satış 14 protokol ister,...bu protokol bitene kadar henüz sat yoktur, sadece sinyal vardır,..ve bu sinyal fiyat hhv den düştüğü içindir,...short yapacak shorta niyetliyse hhv ye veya üstüne stop koyacak,....
-
dün vediğim formül zaten,.. longa hhv istiyor,....shorta llv istiyor,...açıklamalarda stobu peşin yazılabilir demiştim,...eğer day traderseniz koyun hhv sine stop bekleyin patlamasını,...
şunu unutmayın eğer satacaksa o hhv ye değmez,..satmayacaksa döner değer,...
-
saatlik short birebir
128675 ten 129400,..bir sonraki 129425 olacak ve 129425 te 2 bar saat oyalanacak
short birebirleri
14:00 128675 ti
15:00 129400
16:00 129425
17:00 129425
-
14 std destek bakınız tablodaki saat karşılıkları,...
-
[url=https://resimyukle.xyz/resim/S8MWW][img]https://i.resimyukle.xyz/S8MWW.png[/img][/url]
saatliklerim değerde tam olarak shorttalar,
+1 bar daha beklemek dahada sağlama alır
-
[QUOTE=tutku;522302]Dikkat çeken twitler..
Meral Akşenerâ€Onaylanmış hesap @meral_aksener 4 sa.4 saat önce
Daha fazla
15 Temmuz kalkışmasını yapan alçaklar yerine yenik,ezik,çaresiz Türk Askeri resmi koymak alçakların ekmeğine yağ sürmektir.Derhal düzltlmldr
semih çetin†@cetinasemih 17 sa.17 saat önce
Daha fazla
Albay Sait Ertürk, Başçavuş Ömer Halisdemir ve diğer asker şehitler bu afişin neresinde? Efendim?
Türker Ertürk†@Orsatramola 4 sa.4 saat önce
Daha fazla
15 Temmuz Afişleri, darbenin arkasındaki Gülen'i ve Cemaati saklamakta ve TSK'yı imha etmeye çalışmaktadır. Bunu İktidar eliyle yapmaktadır!
FATMA BARIŞ EFE†@fatmacumhurefe 14 sa.14 saat önce
Daha fazla
Afişlerde;
Fetö yok,imamları yok,savcıları hakimleri yok,
Siyasi ayak zaden yokââ€â€ï¸
Ne varââ€â€ï¸
Hiç bir şeyden haberi olmayan gariban erler varââ€â€ï¸
KonuşuYorum†@hoco1907 4 sa.4 saat önce
Daha fazla
TSK'yı yıpratmaya yönelik hiçbir görseli paylaşmıyor ve rt de yapmıyorumââ€â€
Akların ekmeğine yağ sürmek vatanseverlere yakışmazââ€â€
Bilginize...
winningtrader†@winingtrader 2 sa.2 saat önce
Daha fazla
Tarihte Türk askeri hiç böyle resmedilemedi ve resmedilemez
Sizin kendi adamım diye orduya yerleştirdiğiniz kalleş çıktıysa bu sizin suçunuz
Sinan Meydan†@SMEYDAN 4 sa.4 saat önce
Daha fazla
15 Temmuz ihaneti, onurlu Türk ordusuna da darbedir.15Temmuz vesilesiyle Türk ordusuna düşmanlık etmek,düşmana askerlik etmektir.[/QUOTE]
[url=https://resimyukle.xyz/resim/01P3H][img]https://i.resimyukle.xyz/01P3H.png[/img][/url]
.....millet yoldan çıkmış olabilir, hatta zıvanadan çıkmış olabilir, çıkarılmış olabilir, aymazlık tavan yapmış olabilir, şuursuzlık almış yürümüş olabilir...asker yinede bayrağını bekler,.....
o halde bir ilk kurucu başlangıç sonrasında,...
askerin bayrağını beklemesi için millet gerekmez,...ama bu kurucu başlangıçtan sonra o millet için o bayrak için asker hep gereklidir,...
çünkü asker milleti adına bayrağına milletinin bayrağına sahip çıkan demektir,...demekki asker milleti adına bayrağını bekler,...
şimdi bu bayrak altındaki askeri ergenekonla, 15 temmuzla ve başka nedenlerle bayrağından düşürürseniz,...
iş başa düştüğünde sırası geldiğinde asker bulamazsınız,....
milisleşirsiniz,...
-
cümleten selamlar .....hepinizin eline emeğine sağlık ..çok fazla girmiyorum foruma . o yüzden herkese tamamne toptan teşekkür edrim ....
girdikçe indi üstadın mares in diğer arkadaşların samimi paylaşımlarını görüyorum . ama neyazıkki artık teknik taktik kalmıyır ...adamın biri . ki bence yerli
malı beslenme çantasında da herşeyi toplamış .. gücü var ..... alıyor emri basıyor emri ...
bu durumda neyapılabilirki ......sonuçta mülüman müslümanın hakkını yerse . gavur anamızı beller .....
sevgilerle
-
[QUOTE=indregandi;522309][url=https://resimyukle.xyz/resim/01P3H][img]https://i.resimyukle.xyz/01P3H.png[/img][/url]
.....millet yoldan çıkmış olabilir, hatta zıvanadan çıkmış olabilir, çıkarılmış olabilir, aymazlık tavan yapmış olabilir, şuursuzlık almış yürümüş olabilir...asker yinede bayrağını bekler,.....
o halde bir ilk kurucu başlangıç sonrasında,...
askerin bayrağını beklemesi için millet gerekmez,...ama bu kurucu başlangıçtan sonra o millet için o bayrak için asker hep gereklidir,...
çünkü asker milleti adına bayrağına milletinin bayrağına sahip çıkan demektir,...demekki asker milleti adına bayrağını bekler,...
şimdi bu bayrak altındaki askeri ergenekonla, 15 temmuzla ve başka nedenlerle bayrağından düşürürseniz,...
iş başa düştüğünde sırası geldiğinde asker bulamazsınız,....
milisleşirsiniz,...[/QUOTE]
aslolan daima
milisleşmek değil, militar kalabilmektir,....
15 temmuz hain darbe teşebbüsünde ve hemen sonrasında duygusallık halkın bazı kesimlerinde askere düşmanlıkla karışık seyretmiş olabilir,..ama bu günde bu sürdürülüyorsa
bu çok büyük bir yanılgıdır, .milisleşmektir,....
miliste devlet yoktur,...militarda devlet vardır,
tercih daima devletten yana olamAlıdır,......
-
bu arada üstad senin formüle baktık ....takipp periyotları farlıydı ve saatlikte sapma vardı
ban göre düzlettim
1 . si
t:=valuewhen(1,ref(l,-0) > llv(h,14),ref(llv(h,5),0));
nnn:=ref((t-h)+hhv(h,1),0);
nnn
2.si
t:=valuewhen(1,ref(h,0) < hhv(l,14),ref(hhv(l,5),0));
nnn:=ref((t-l)+llv(l,1),0);
nnn
bakarsanız tren değişimlerinde bu ..llv yi üstten yakalıyor . haber veriyor ....sonra hhv barı üstten yakalıyor teyitliyor .... yani fiyat kırmızı çizginin altında kalıyor şortta .. düz cigiler stop olarak kullanılabilir ayrıca
hhv ve llv ortalama lı bir formül daha var onuda ekleyin bitr bakın 3. bir teyit çizgisi oluyor o formül de
p8:= Ref((H+L)/2,-8);
p7:= Ref((H+L)/2,-7);
p6:= Ref((H+L)/2,-6);
p5:= Ref((H+L)/2,-5);
p4:= Ref((H+L)/2,-4);
p3:= Ref((H+L)/2,-3);
p2:= Ref((H+L)/2,-2);
p1:= Ref((H+L)/2,-1);
p0:= (H+L)/2;
PrevSum:= p8+p7+p6+p5+p4+p3+p2+p1;
PrevAve:= PrevSum/8;
Ref((PrevSum - PrevAve + p0)/8,-5)
renkleri siz ayarlarsınız ......özellikle son verdiğim iyi teyitcidir ..
yanlık NBAR DA 1DK 14 LÜK DAHA BAŞARILI BENCE
kolay gelsin ....
şans eseri içerideydim ..öküz gurubuna girmeyeyim dedim
-
şu üç başlangıçtır,...
millet, bayrak, anayasa,....asker bayrakta timsaldir,..adreslidir, bayrağın içindedir,..
bu günlerde ve bir süredir bu üçüde sorgulanır haldedir,....
turuncudan kimseye fayda olmaz,
bunu hazırlayan ve sunanları dahil
-
[QUOTE=sszul;522312]bu arada üstad senin formüle baktık ....takipp periyotları farlıydı ve saatlikte sapma vardı
ban göre düzlettim
1 . si
t:=valuewhen(1,ref(l,-0) > llv(h,14),ref(llv(h,5),0));
nnn:=ref((t-h)+hhv(h,1),0);
nnn
2.si
t:=valuewhen(1,ref(h,0) < hhv(l,14),ref(hhv(l,5),0));
nnn:=ref((t-l)+llv(l,1),0);
nnn
bakarsanız tren değişimlerinde bu ..llv yi üstten yakalıyor . haber veriyor ....sonra hhv barı üstten yakalıyor teyitliyor .... yani fiyat kırmızı çizginin altında kalıyor şortta .. düz cigiler stop olarak kullanılabilir ayrıca
hhv ve llv ortalama lı bir formül daha var onuda ekleyin bitr bakın 3. bir teyit çizgisi oluyor o formül de
p8:= Ref((H+L)/2,-8);
p7:= Ref((H+L)/2,-7);
p6:= Ref((H+L)/2,-6);
p5:= Ref((H+L)/2,-5);
p4:= Ref((H+L)/2,-4);
p3:= Ref((H+L)/2,-3);
p2:= Ref((H+L)/2,-2);
p1:= Ref((H+L)/2,-1);
p0:= (H+L)/2;
PrevSum:= p8+p7+p6+p5+p4+p3+p2+p1;
PrevAve:= PrevSum/8;
Ref((PrevSum - PrevAve + p0)/8,-5)
renkleri siz ayarlarsınız ......özellikle son verdiğim iyi teyitcidir ..
yanlık NBAR DA 1DK 14 LÜK DAHA BAŞARILI BENCE
kolay gelsin ....
şans eseri içerideydim ..öküz gurubuna girmeyeyim dedim[/QUOTE]
buna siz dahil benim takip edenlerim kendilerini bilirler,...değer verdiğim bir kaç kişidensiniz, o nedenle teşekkür atmasalarda sıkıntı bence yoktur,...
verdiğiniz formül bende var, bir süre üzerinde çalışmışlar yapmıştım,..
sapma işini biraz daha açıklarmısın sayın sszul,..neyi kaçırtıyor yapamıyor,..dün açıklamasında 1, 2 bar sinyalde geç kaldığını söylemiştim,...
extrem ilaveniz nedir,..o 1 yerine 5 koyarsak hhv ve llv tılsımı bozulur bence,...diğerlerine döner,...
-
yazımıza devam edersek,...
madem asker bayrakta timsaldir, bayrağın içindedir,...bayrak askeri kapsayandır,..
sen eğer işi gücü bırakıp mütemadiyen askerinle uğraşıyorsan, bunu huy yapmışsan, uğraşmayı amaç edinmişsen,
bu uğraştığın asker değil, bayrağındır,.....
bayrağınla uğraşıyorsun sen farkında değilsin,..milis olamak istiyorsun, ama farkında değilsin,...
yada daha kötüsü farkındasın bilerek yapıyorsun