[quote=omaha;275897]taüm dostlara hayırlı kazançlar hayırlı cumalar dün kapadığım şortları bugün daha yüksekten yerine koymak için fırsat kolluyorum ayuluğuma çok kısa ara verdim[/quote]
Sen git omaha talime
Ben burayı beklerim..
NÖBETCİ AYU
Printable View
[quote=omaha;275897]taüm dostlara hayırlı kazançlar hayırlı cumalar dün kapadığım şortları bugün daha yüksekten yerine koymak için fırsat kolluyorum ayuluğuma çok kısa ara verdim[/quote]
Sen git omaha talime
Ben burayı beklerim..
NÖBETCİ AYU
[quote=EKONOMİST;275839][IMG]http://img820.imageshack.us/img820/8480/48143238.png[/IMG]
endeks tam bekledıgım gıbı 75.000 altına bıraz sarkarak tepkı verdı,yarın krıtık bır gun.
1. sı yaş kararının cözülememiş olması
2.si hafta sonu olması
yarın açılışta 75.6** cıvarında bır gap, alımların artmasıylada 76.300 cıvarına kadar bır yukarı hareket beklıyorum.bana gore aslında bu kar satışları alım için iyi bır fırsat bu satışları herkez beklıyordu.ben satışların dahada derınleşecegını sanmıyorum.beklenmedık bır gelışme olmasıyla beraber grafıktede goruldugu gıbı 72.500 cıvarına cekılme beklenebılır.spot piyasanın hala 59.500 destegını aşagı kırmamış olmasıda umut verıcı....dıkkatlı olmakta fayda var .iyi akşamlar[/quote]
NOTASAL TAHMIN ETMIŞIM......brv
ben bugun daha vahsi bir ayuyum...
boğalar bu sefer daha güçlü döndü inimde bekleyeceğim usul usul
HAYIRLI CUMALAR.
Kimse hakkını helal etmedi bunu gitmem istenmiyor şeklinde yorumlayıp,
FRACTALE DARBEYE DEVAM.
Ayılar, Boğalar, Manipilatörler, Spekilatörler, Pala, Ralliciler, Şelaleciler, Tepe-Dip Avcıları,
KAYAHAN
HODRİ MEYDAN...
Jelibon.
emekdar üstad bugün için yorumların nedir 77 yaparmı bekleyelimmi yoksa 76500 e betonmu dökeyim
[quote=jelibon;275950]hayırlı cumalar.
fractale darbeye devam.
Ayılar, boğalar, manipilatörler, spekilatörler, pala, ralliciler, şelaleciler, tepe-dip avcıları,
kayahan
hodri meydan...
Jelibon.[/quote]
hoşgeldın şeref verdın
[quote=jelibon;275950]HAYIRLI CUMALAR.
FRACTALE DARBEYE DEVAM.
Ayılar, Boğalar, Manipilatörler, Spekilatörler, Pala, Ralliciler, Şelaleciler, Tepe-Dip Avcıları,
KAYAHAN
HODRİ MEYDAN...
Jelibon.[/quote]
Hoca,
Hoşgeldin...geçmiş olsun...
Düştün mahpus damlarına öğüt veren çok olur..
Dar gününde ana baba bacı gardaş el olur..
Cem Karacayada rahmetle...:)
[quote=omaha;275952]emekdar üstad bugün için yorumların nedir 77 yaparmı bekleyelimmi yoksa 76500 e betonmu dökeyim[/quote]
Bu alem kaygan bir alem,burada bir ip var..
İpin ucu **** elinde...o halde ne yapmak lazım...
Bilmiyorum...bildiğim tek şey ben AYU yum....:cool:
[quote=EMEKDAR;275959]Bu alem kaygan bir alem,burada bir ip var..
İpin ucu puştun elinde...o halde ne yapmak lazım...
Bilmiyorum...bildiğim tek şey ben AYU yu....[/quote]
ruhumu okudun ya abi...yalniz veriye kadar yatay gitmesi de olabilir tabi...
2-3 ay önce isyan ettik küfür ettikki ceza sistemi oluşsun, küfür edilmesin, eden ceza alsın, gerekirse kalıcı yasaklansın. Ceza iyidir.
Jelibon.
Hocam,
Bize niye kırıldın anlayamadım...biz konunun dışındayız..
Hatta ne olduğunu bile görmemiştim bir arkadaş alıntıladıda gördüm..üüü
diger forumda ayu kalmamis zaten:D
[quote=jelibon;275950]HAYIRLI CUMALAR.
FRACTALE DARBEYE DEVAM.
KAYAHAN
HODRİ MEYDAN...
Jelibon.[/quote]
evet sayın jelibon gitmenizi istemiyoruz...
[QUOTE=EMEKDAR;275974]Hocam,
Bize niye kırıldın anlayamadım...biz konunun dışındayız..
Hatta ne olduğunu bile görmemiştim bir arkadaş alıntıladıda gördüm..üüü[/QUOTE]
Benmi?
Yok abi niye kırılacam.
sn.jelibon, her ne oldu bilmiyorum ama buradan daha ozgur bir forum bulamazsiniz diye dusunuyorum...bakiniz baska yerlerde mod'lar yazdiklarina saygi duymani istiyorlar...illa ki duyacaksin...begenmeme gibi bir luksun yok...begenmezsen atilirsin...:..::..::..::..::..::..:
[quote=hakansahin;275977]evet sayın jelibon gitmenizi istemiyoruz...[/quote]
[B]Ben istiyorum. Agzını servise tamire göndermek istiyorum..:..::..:[/B]
[B]100 mesajda bir bakım yaptıralım topikçek..:..::..::..:[/B]
[B]Ojgeldin be celibom...boks..boks.[/B]
[QUOTE=caretta;275982]sn.jelibon, her ne oldu bilmiyorum ama buradan daha ozgur bir forum bulamazsiniz diye dusunuyorum...bakiniz baska yerlerde mod'lar yazdiklarina saygi duymani istiyorlar...illa ki duyacaksin...begenmeme gibi bir luksun yok...begenmezsen atilirsin...:..::..::..::..::..::..:[/QUOTE]
Öyle birşey olmaz burda.
Burası baştan beri aynı, hiç haksızlık yapıldığını görmedim başkalarınada, buyrası iyidir.
[quote=caretta;275976]diger forumda ayu kalmamis zaten:D[/quote]
Buyursunlar gelsinler..bizim kapımız herkese açık...biz pozisyonundan dolayı kimseyi dışlamıyoruz..
Dikkat edin benim pozundan dolayı kimseye,herhangi bir şahsa tavrım olmamıştır,olmayacaktır..
Benim derdim..yuvarlak çöteyle..
Beni olaylar sistemler ilgilendiriyor,kişilerin ne yaptığıyla ilgilenmem...
Sadece milli ve manevi olan hiç bir şeye dokunmasın....T..C
[quote=jelibon;275981]Benmi?
Yok abi niye kırılacam.[/quote]
O kadan laf ettik,yine de kıramamışız..:..::..:
Analizler hazır mı??.brv.brv
Herşey net açık belli.
1120 üzerinde kapanışlar devam 4 gün oldu bu.
Fakat uzaklaşmıyorda.
1120 neresi 20 haftalık.
4 yatay kapanış yakında patlama demek.
Bu hafta sonu pozdan uzak durmak lazım vobda.
Cuma pazartesi günlük işlem.
Jelibon.
Altın patlamaya hazır bomba gibi.
26 sı tarih verdik, 26-27 dip oldu.
11-12 ağustos bir sonraki tarih.
Tarım dışı istihdam sırasında oluşacak geri çekilme altında alım fırsatıdır.
Orta uzun vadede 1325 ve sonrasında 1600 hedefdir.
Bu senaryodan vazgeçme noktamız 200 haftalığın aşağı kırılmasıdır.
Jelibon.
Atın bugün için
1199-1203 ve 1211-1218 dirençler.
Destekler 1186-1192 ve 1179.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;274489]18.62-18.77
altında short üstünde long.
Tek hareket bu.
Jelibon.[/QUOTE]
Durum aynı devam ediyor.
Jelibon.
[quote=jelibon;276012]Atın bugün için
1199-1203 ve 1211-1218 dirençler.
Destekler 1186-1192 ve 1179.
Jelibon.[/quote]
Daksimetre kontratın duruyo mu??
Jelibon hocam,
Parite burdan kalkamazsa,1.31.63 gelirmi...
[QUOTE=excali;276022]Daksimetre kontratın duruyo mu??[/QUOTE]
İki şekil var herkes böyle yapmalı.
Bir orta vade tutulan.
Bir kısa vadeli işlemler.
Orta vadeli tutulan duruyor.
Kısa vadeli olanı verdim dün.
Daxda demin Trader la baktık.
Fibo mucizesi devam.
Dax 61.8 e bütün düşüşün değmemişti sp tepe yaptığında.
Orda çift tepe varmış daxda.
61.8
6414 ve 6383 e geliyor.
Fibo harikası bu.
buraları geçerse C düşüşçüler sayım değiştirir, yine benim sayıma gelir.
durum kritik yani.
Jelibon.
[QUOTE=EMEKDAR;276024]Jelibon hocam,
Parite burdan kalkamazsa,1.31.63 gelirmi...[/QUOTE]
Şıkıştı iyice bant yapmaya başladı. 1.3120-1.3240 arasında.
1.3020-1.3030 üzerinde olumlu.
Yönü ise kestirmek zor şu an, bir ay önce fırsattı.
Jelibon.
[quote=excali;276022]Daksimetre kontratın duruyo mu??[/quote]
yabanci islemler icin calistiginiz araci kurumlara dikkat edin...cakma kontratlar olabilir...piyasaya surulmeyen, direk araci kuruma karsi oynanan deal desk'li forex gibi...
[quote=caretta;275982]sn.jelibon, her ne oldu bilmiyorum ama buradan daha ozgur bir forum bulamazsiniz diye dusunuyorum...bakiniz baska yerlerde mod'lar yazdiklarina saygi duymani istiyorlar...illa ki duyacaksin...begenmeme gibi bir luksun yok...begenmezsen atilirsin...:..::..::..::..::..::..:[/quote]
işte günün sözü bu yazıyı herkes ciddiye alsın
[quote=caretta;275982]sn.jelibon, her ne oldu bilmiyorum ama buradan daha ozgur bir forum bulamazsiniz diye dusunuyorum...bakiniz baska yerlerde mod'lar yazdiklarina saygi duymani istiyorlar...illa ki duyacaksin...begenmeme gibi bir luksun yok...begenmezsen atilirsin...:..::..::..::..::..::..:[/quote]
o söylediğiniz site hakkında şikayetler şikayetvar.com a bile düşmüş
[URL]http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/590431[/URL]
hala postumu giyemedim oysaki 2 kere fırsat verdi neyi bekledim sanki ofofof inimde beklemeye devam
[quote=kitaro;276067]o söylediğiniz site hakkında şikayetler şikayetvar.com a bile düşmüş
[URL]http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/590431[/URL][/quote]
valla artik cok iplemiyorum...diger mod'lardan da ceza almisligim olmustur, hicbirine gucenmedim, muhakkak kendilerine gore hakli nedenleri vardi...ama bu durum kaldirilacak gibi degil...
[quote=omaha;276068]hala postumu giyemedim oysaki 2 kere fırsat verdi neyi bekledim sanki ofofof inimde beklemeye devam[/quote]
daha belli degil, oglene dogru gercekten daha yukaridan satis firsati verebilir...ama ben biraz daha fazlasi icin riske girmek istemedim, sali gununden carsambaya yaptigim kademeli sortlarla ekrani izliyorum sadece...stop 78000...
[quote=caretta;276062]yabanci islemler icin calistiginiz araci kurumlara dikkat edin...cakma kontratlar olabilir...piyasaya surulmeyen, direk araci kuruma karsi oynanan deal desk'li forex gibi...[/quote]
Celibomun kontratı.. Benim yok..;)
5 dak.liklarda kucuk bir tobo olustu...tuzak degilse (tuzak da ne demekse:) ) 76500'e kadar gider...tuzaksa, inisi daha sert olur...sonuc itibariyle ya cok sert dusecegiz ya da miniminnacik bir ralli olacak...
Syn jelıbon bereket ınle geldın forumun reytıngı yukseldı yarım saatte:)))
[quote=caretta;276085]5 dak.liklarda kucuk bir tobo olustu...tuzak degilse (tuzak da ne demekse:) ) 76500'e kadar gider...tuzaksa, inisi daha sert olur...sonuc itibariyle ya cok sert dusecegiz ya da miniminnacik bir ralli olacak...[/quote]
Parite salarım kendimi ama yalnız inmemmi diyor..?
[QUOTE=excali;276079]Celibomun kontratı.. Benim yok..;)[/QUOTE]
sana diyorum birgün sende altın gümüş alıp satacaksın.
ve batacaksın.:..:
Sonra pamuk buğday....
[quote=EMEKDAR;276090]Parite salarım kendimi ama yalnız inmemmi diyor..?[/quote]
simdi tahminimce olay su...bizde banka karlarinin abartildigi gibi gelmemesi ve referandum, Amerika'da issizlik sorununun hala cozulememesi Avrupa ile ayrismaya neden olacaktir...(Avrupa'da ki mali yardimler nedeni ile)tabi global arbitrajcilari (gercek anlamdaki traderlar) da unutmamak gerek...
parite gunluk grafikler de cok hassa bir yerde...cok sert hareketlere gebe...uzun vade de simdilik boga gorunumu verse de (avrupa'nin ayrismasindan dolayi), duzeltme de ( ki olursa o da sert olacaktir) mumkundur..