ulennn bu yunanlilar bir delilik yapmazlar umarim longum yaparlarsa zaten iyi olmayan duygularima bir tanesi daha eklerler.....feci soverimmmm:)
Printable View
ulennn bu yunanlilar bir delilik yapmazlar umarim longum yaparlarsa zaten iyi olmayan duygularima bir tanesi daha eklerler.....feci soverimmmm:)
[quote=last trader;363678]YUNANISTAN'DA IKTIDAR PARTISININ IKI MUHALIF MILLETVEKILI, TASARRUF PLANI LEHINDE OY VERDI
-MATRIKS-
kac vekil oy kullaniyor tek tek sayacaklar utanmasalar...bunlar kesin sonucda biliyorlardir[/quote]
patron bence zaten sonuç olumlu çıkacak bence de, olumlu çıkarsa daha yükselirmi piyasa yoksa zaten olumlu çıkacağı fiyatın içinde var mı?? mesele bu...:o
vay lebron var..MİÇO nun fare ile oynadığı gibi oynuyor fiyatla..
[quote=Astatin;363680]patron bence zaten sonuç olumlu çıkacak bence de, olumlu çıkarsa daha yükselirmi piyasa yoksa zaten olumlu çıkacağı fiyatın içinde var mı?? mesele bu...:o[/quote]
olumlu ciksinda gol yemeyelim sert hareketle...cikarmi cikmazmi bence bir 500 puani daha var :)
super lotoya rakam alsam asti patron 22 milyonmus yarin galiba nezamandir hic oynamiyor.dngdum o yuzden devretmis demek ki:)
aha 975- 950 de bir atraksiyon gördüm...graşacak bu
önceki 15 dklık barın en düşüğünün altında kapatırsa bar, *** ****** ***** :)
sen şimdiden oraya bir +30.000 daha ekle ciğerim yarın gelir mallar oraya.
[quote=Astatin;363674]pambık..ağustos vadede APS çok az...bu konuda bir yorumun yoh mu:::[/quote]
YUNANISTAN PARLAMENTOSU, EK TASARRUF PLANINI ONAYLADI - NTV
-MATRIKS-
noldu dustuk yine asti patron fiyatlarin icindeymis demekki
[quote=last trader;363683]olumlu ciksinda gol yemeyelim sert hareketle...cikarmi cikmazmi bence bir [COLOR=red]5[/COLOR][COLOR=lime]0[/COLOR][COLOR=darkorange]0[/COLOR] puani daha var :)
super lotoya rakam alsam asti patron [COLOR=red]22[/COLOR] milyonmus yarin galiba nezamandir hic oynamiyor.dngdum o yuzden devretmis demek ki:)[/quote]
Al sana dört sayı 5-22-50 ve (10,20,30,40 sayılarındna biri..muhtemeln 20)...ben demiyorum..sen demişsin:::
(YENILEME)YUNANISTAN PARLAMENTOSU, EK TASARRUF PLANINI ONAYLADI
YUNANISTAN PARLAMENTOSU, 5 YILLIK 28,4 MILYAR
AVRO TUTARINDAKI TASARRUF PAKETIYLE ILGILI YASA TASARISINI KABUL ETTI.
PARLAMENTODAN GECEN PAKET, YUNANISTAN'IN 110 MILYAR AVROLUK IMF-AB
YARDIMININ BESINCI DILIMI OLAN 12 MILYAR AVROYU ALABILMESI ICIN ULUSLARARASI
KURULUSLAR TARAFINDAN ON SART OLARAK ILERI SURULUYORDU. YUNANISTAN'IN IFLASTAN
KURTULMASI VE VADESI GELMIS BORCLARINI ODEMESI ICIN BU DILIMI TEMMUZ AYI ORTASINA
KADAR ALMASI GEREKIYOR.
YUNANISTAN'DA HUKUMETIN GETIRMEYE CALISTIGI YENI TASARRUF ONLEMLERI
GUNLERDIR PROTESTO GOSTERILERINE VE GREVLERE NEDEN OLUYOR.
-AA-
Aciyamiyorum bile bunlara
[quote=last trader;363689]YUNANISTAN PARLAMENTOSU, EK TASARRUF PLANINI ONAYLADI - NTV
-MATRIKS-
noldu dustuk yine asti patron fiyatlarin icindeymis demekki[/quote]
evet ama sorun şu..ne kadar içindeydi:o:o:D
abi şöyle diyeyim: elde bir kanserli hücre var...sen ona kortizon basıyosun..işe yarar mı sence??? yani AB nin yunana yardım etmesi sence hakkaten AB ekonomisi için eyi bir şey midir?;):otabi bu sorunun yanıtının seanslık trade ile ilgisi yok
[quote=Astatin;363692]evet ama sorun şu..ne kadar içindeydi:o:o:D
abi şöyle diyeyim: elde bir kanserli hücre var...sen ona kortizon basıyosun..işe yarar mı sence??? yani AB nin yunana yardım etmesi sence hakkaten AB ekonomisi için eyi bir şey midir?;):o[/quote]
kardeslik acisindan iyi,ama ortada bir gercek var yunanlilar o pakedi uygulayamazlarsa kardeslik bozulur:D