hacim yapioz stratejist abi işlem hacmi rekoru kırarsak belki trend dönüyomuş ahahahah
Printable View
hacim yapioz stratejist abi işlem hacmi rekoru kırarsak belki trend dönüyomuş ahahahah
son saliseye gadar cörtlemem ... panik oluşması lazım kansız olmiyir demek... devrimler hep kanlımı olmalı ühühüühühü
aahahahahah..konoli şarap getir...long live hornybulls
[quote=Strategist;298528]Sen sistemci olmayacak mıydın artık patron? :)))[/quote]
patron reca ederim...Prensip net: Sistem ters poz almak yasak...Sistem longdaysa flat- relong serbest
dow artıya geçerse >91000 olurmu acep
Onu dokuzu anlamam.. Selpatros VOB'u bıraktı beri başımıza gelmeyen kalmadı... Demek o dizginliyomuş bu dengesizleri... üvvv... Kafalarından baseball sopası kalktı mı şımardı herifler... üvvv... :)))
[QUOTE=enorton;297379]90.000 isterük :::[/QUOTE]
Bu mesajımın üstünden sadece 2 gün geçmesine rağmen pala dileğimi yerine getirdi. Teşekkürler pala :D
cümleten kolay gelsin ... bol kazançlar .. sayın patronlarım ....forexte altınla yoğun trade ettiğimden ..... kanalizassyonu ihmal ediyorum ..affınız sığınıyorum ... gusura bakmayın .. i am sorry .....
aha 90 a vurdu üwwwwww yeni tepe geldi.. %50 %50 üwww
öyle bir hale getirdilerki yıkılıyo olsa millet toplar şimdi diye uzun açacak..
[quote=Astatin;298536]dow artıya geçerse >91000 olurmu acep[/quote]
Dow biz kapanmadan +'ya geçerse long'ları flat'lerim, yarın sabah - gap var demektir... Kurallarıma dün uymadım gördüm günümü, bugün aynı hatayı yapmam... üvvv....
[quote=Astatin;298527]500 relong..long live horny bulls[/quote]
900 refilat..:::