[QUOTE=halojen;347538]bikaç saat içindeki hareketleri kritik olacak..al gelebilir...
şimdilik kısa devam..[/QUOTE]
hmm... 14:15-14:30 düşüşü işi bozdu.. büyük ihtimalle dip iptal..e kısa devam o zaman napalım :)
Printable View
[QUOTE=halojen;347538]bikaç saat içindeki hareketleri kritik olacak..al gelebilir...
şimdilik kısa devam..[/QUOTE]
hmm... 14:15-14:30 düşüşü işi bozdu.. büyük ihtimalle dip iptal..e kısa devam o zaman napalım :)
kelebeğe ihanet edip uzadım, 766** lerden. bekleyelim bakalım...
76900 fileto...............
kelebeğe ihanet 2 : 76850 long..............
76.575 altına inecek çok yüksek ihtimalle... bugün yada yarın...
[quote=halojen;347604]76.575 altına inecek çok yüksek ihtimalle... bugün yada yarın...[/quote]
76575'e stop koymalıyım öyleyse.........
[QUOTE=padişah;347606]76575'e stop koymalıyım öyleyse.........[/QUOTE]
vala o kadarını bilmem.. dip olabilir..olmayabilirde...
nasıl düştüğüne bağlı olarak değişecek..şimdilik belirsiz..üstteki sat oku geçerli hala..uzun pozisyon için bişey diyemem
300-500 puan daha gidermi bilmem.. ama şu anda 76.575 altı nerdeyse kesin gibi..
düşük maliyetli kısalar yada uzun pozisyonlar için birşey diyemem.. 79binden kısa açanlar için durum güvenli... yukarı coşamaz..
[quote=halojen;347607]vala o kadarını bilmem.. dip olabilir..olmayabilirde...
nasıl düştüğüne bağlı olarak değişecek..şimdilik belirsiz..üstteki sat oku geçerli hala..uzun pozisyon için bişey diyemem[/quote]
emeklerin için binlerce teşekkür sevgili halojen, yatay piyasada bile sayende iyi iş çıkardık, itiraf etmeliyim.
Allah razı olsun.
[QUOTE=padişah;347613]emeklerin için binlerce teşekkür sevgili halojen, yatay piyasada bile sayende iyi iş çıkardık, itiraf etmeliyim.
Allah razı olsun.[/QUOTE]
estağfurullah..sizinle birlikte bende kazanıyorum.. zevkle yapıyorum :)
öf be....al gelsede kurtulsak bu kısa eziyetinden.. sakız ettiler bi haftadır..
yarın duruma göre al oluşabilir..böyle bir ihtimal mevcut..ama tabii ki 76.575 altında
[quote=halojen;347626]öf be....al gelsede kurtulsak bu kısa eziyetinden.. sakız ettiler bi haftadır..
yarın duruma göre al oluşabilir..böyle bir ihtimal mevcut..ama tabii ki 76.575 altında[/quote]
hocam 76,575 altına ne kadar bir sarkma bekliyorsunuz, bunun U-100 endeksle kolerasyonu kaça denk gelmeli sizce?