[QUOTE=cozbek83;363613]Yavuz Selim 22 Haziran gecesi dünya ya merhaba dedi, ellerinizden öper :)[/QUOTE]
Allah analı babalı büyütsün tebrikler
Printable View
[QUOTE=cozbek83;363613]Yavuz Selim 22 Haziran gecesi dünya ya merhaba dedi, ellerinizden öper :)[/QUOTE]
Allah analı babalı büyütsün tebrikler
[quote=cozbek83;363613]Yavuz Selim 22 Haziran gecesi dünya ya merhaba dedi, ellerinizden öper :)[/quote]
Vay cozbek patron..pardon Cozbek Baba+.+.+. Tebrik ederim. Ben yeğenlerimi bu kadar çok sevdiğimi biliyorum; çocuk olsa nasıl olurum kim bilir.... Demak Yavuz Selim... Torun da Süleyman olur artık..:D:DYeryüzünde muteber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet cihanda bir adet kuzu:rolleyes::rolleyes: gibi... Allah analı babalıı büyütsün patron...
hani ENDECEKTİK AYYUUUU..endsene arkadaş nassı ED sin sen yaw..üwwww..neyse Ceday EW konseyinden Obsi Van Kenobi yi yardıma çağırdım..du bakalım
[IMG]http://i56.tinypic.com/2hnqb94.png[/IMG]
[quote=cozbek83;363613]Yavuz Selim 22 Haziran gecesi dünya ya merhaba dedi, ellerinizden öper :)[/quote]
.lelele.lelele Allah analı, babalı büyütsün .brv
sn çözbek hayırlı olsun.. Allah huzur ve mutluluk içinde büyümeyi nasip etsin..
[quote=Astatin;363619]hani ENDECEKTİK AYYUUUU..endsene arkadaş nassı ED sin sen yaw..üwwww..neyse Ceday EW konseyinden Obsi Van Kenobi yi yardıma çağırdım..du bakalım
[IMG]http://i56.tinypic.com/2hnqb94.png[/IMG][/quote]
kem küm...hık mık..abilerin abisi, ustaların ustası asti abiii...imdi ED ler üçe ayrulü...
1- ende bilen ED
2- endilen ED
3- endemeyen ED
galiba bu üçinciden...emme buna ne deniyyyy bilmmmimmm...:..::..:
hoşgelmiş çileli dünyaya :..:
allah analı babalı büyütsün size güzel günlerini görmeyi nasip etsin.
çikolatalarımızı nasıl teslim alıcaz? :p:::
Yengeç burcu...çok kıskanç olacak...:) allah analı babalı büyütsün ve uzun ömürler versin...brv.brv.brv
bizim ege de yengeç abisi 26 haz doğumlu.uyuz bir burç gerçekten.boğa burcu gibisi var mı ya?
[quote=obsidyen;363661]Yengeç burcu...çok kıskanç olacak...:) allah analı babalı büyütsün ve uzun ömürler versin...brv.brv.brv[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;363655]hoşgelmiş çileli dünyaya :..:
allah analı babalı büyütsün size güzel günlerini görmeyi nasip etsin.
çikolatalarımızı nasıl teslim alıcaz? :p:::[/quote]
Takı yerine sistem yollayın,
bende lokum çıkolatayı kargoyla yollarım :p
[quote=TÜRKOĞLU;363666]bizim ege de yengeç abisi 26 haz doğumlu.uyuz bir burç gerçekten.boğa burcu gibisi var mı ya?[/quote]
pambık..ağustos vadede APS çok az...bu konuda bir yorumun yoh mu:::
YUNANISTAN'DA IKTIDAR PARTISININ IKI MUHALIF MILLETVEKILI, TASARRUF PLANI LEHINDE OY VERDI
-MATRIKS-
kac vekil oy kullaniyor tek tek sayacaklar utanmasalar...bunlar kesin sonucda biliyorlardir