[quote=Pancamo;298458]89800 şort bakalım şorttan para kazanabilecek miyiz denemesi[/quote]
89400 flat
Printable View
[quote=Pancamo;298458]89800 şort bakalım şorttan para kazanabilecek miyiz denemesi[/quote]
89400 flat
[quote=kitaro;298482]yok abi bak ben karışmam yatırım danışmanı falan değilim delinin tekiyim::: günahı kendi boynuna ama ben bu pozdan çok karlı çıkıcam inanıyorum ama stopum yakın yani burada stopsuz adamı stop etttirirler aman diiimmm[/quote]
kitaro hocam bana bari deme bunu :..: zaten şort açmadım ki sadece longu baktım 1 likte göççek gibi hemen kapadım .brv
nunu ların gazını alıolay..düşmez bu...225 e long yazmıştım gelmedi **..iptal ettim emri..ühü
[quote=Astatin;298497]nunu ların gazını alıolay..düşmez bu...225 e long yazmıştım gelmedi **..iptal ettim emri..ühü[/quote]
Bence de 89'un üzerinde kaldıkça altına inmez patron... Bu analize de kaya patron teşekkür etmezse ne diyeyim artık... :..:
üwww astatin abü trendi bitireydin iyiydi ühühühühühüh
375 relong
ben bu fulllll ötesi şortlarla arkaya yaslanıyom 1000 puan karda otomatik kapanıcak günü en az 500 puan karlı kapatmazsam geceye flat giricem o kadar rahatim ki şincik dışarı gezmeye gidiyom hadi kendinize eyi bakın ühühühühüh
ahh yavrum köprü nasılsı :)
Bu arkadaş tekrar yeşillendi mi uzarım... Çok işime yaradı bu son zamanda. Zaten 1dk'lık öyle sinyal kesinleşsin diye bekleme yok... :)))
hizze nette cört diyeni çarmıha geriyiiler sankim :) uçacakmış eyle yaziyiler
[quote=Astatin;298501]375 relong[/quote]
475 refilat
evin duvarına asılacak kadar işe yarar mı acep 89750 gösterge shortum .. ilerde torunlarıma anlatabilrmiyim acep ayu katliamına dur demek için shortladıgımı ve ayu neslinin yokolmaktan kurtardıgımı ... :o:o:o