[quote=selçuklu;216356]sabahki 15 dk. grafın güncel hali .. fincan gulp üvvvv .. .
[/quote]
patron çok şık olmuş bea...:..:
Printable View
[quote=selçuklu;216356]sabahki 15 dk. grafın güncel hali .. fincan gulp üvvvv .. .
[/quote]
patron çok şık olmuş bea...:..:
Ha ha haaayt,
son longlardan para yapacam gayri, görünen köy kılavuz istemez derler:)
300 long devam stop olmadık daha.
[QUOTE=unlimitted;216353]yok valla görmedim Selçuklu, yoldaydım. boğaza doğru geliyodum.
asti rakı balık ısmarlayacakmış boğazda haberin yok mu? :D:D[/QUOTE]
yok abi balıkmı .. boğazdamı .. üvvv. .benim bildiğim astetpetro mümkün değil ısmarlamaz .. üvvvv.. ::::D:D
[QUOTE=selçuklu;216348]patron .. bende bu satış baskısı niye oluştu diyodum .. üvvv . :o:o:::[/QUOTE]
sen bi eskişehire git...
bullu yemeğe götür.. bi kaç gün gezdir yedir içir.....
cep teline de el koy...
tellede arayıp kısalmasın....
direnirse kır telefonunu....::::
Tüm teknik analiz bilgimi konuşturup şöyle bir projeksiyon oluşturdum Selçuklu patron... Şu an gördüğüm en yüksek ihtimal bu... :..:
sazan yoksa hemen ema 112 66100 den geçiyor deyip kaçayım..pırr
[QUOTE=mbm;216362]sen bi eskişehire git...
bullu yemeğe götür.. bi kaç gün gezdir yedir içir.....
cep teline de el koy...
tellede arayıp kısalmasın....
direnirse kır telefonunu....::::[/QUOTE]
hahhah .. hee abi .. aynen öyle yapalım .. tatilede gönderebilirz bence .. bull patron uzunken tatile gönderelim .. ukraynaya .. üvvv.
karşienseync
Unlimiiiit, 66150 uzunlar stop olursa pişman olurmuyum?:)
[QUOTE=oguzhan;216354]Bunun 15 liği yokmu kardeş[/QUOTE]
mentalray var abü emma tam bitmedi zistem... yuani daha test sürüşünde bile deel gayri..
onu tam bitirdimmi fırsatım oldukca bol bol gönderirim.
nezar deymez inşallah siboba . deel mental ray mentöllü mey bilem gelse buna değişmem :::
[QUOTE=Strategist;216365]Tüm teknik analiz bilgimi konuşturup şöyle bir projeksiyon oluşturdum Selçuklu patron... Şu an gördüğüm en yüksek ihtimal bu... :..:[/QUOTE]
Stratejik bir [B]yıldırım çarpması [/B]formasyonu bunamı deniyor?:D:D