-
[quote=jelibon;274837]1011-1127 ölü zıplama ha.
Sen hakiki ********.
Sen ne ralli yakalayabilirsin ne şelale.[/quote]
syn jelıbon bıraz maksadını aşan cumleler kurmuş.
Kım olursa olsun hıç kımseye bu sekılde davranmamalı..
Bende syn jelıbonun forumdan gıtmesıne en çok uzulenlenlerdenım.ama bu sekılde konuşulmasınada karşıyım
-
sünger agalar emtiaları şimdi aşagıya taş gibi:dü::dü::dü::dü: aşagıya veriye başladı..boks..dng.dng
-
[URL]http://www.ntvmsnbc.com/id/25120251/[/URL]
[B]YAŞ’tan, Hasan Iğsız’ın Kara Kuvvetkleri Komutanı olmaması ve ‘Balyoz’da yakalama kararı olan 11 generalin terfi ettirilmemesi kararları çıktı.[/B]
*
1
2
3
en son 4 kalmıştı ele geçiremedikleri 3 yıl sonra o da gitmiş olur artık
belki 10 belki de 15 yıl sonra çok başka bir memleketteyiz
-
[quote=kayahan;275016]sünger agalar emtiaları şimdi aşagıya taş gibi:dü::dü::dü::dü: aşagıya veriye başladı..boks..dng.dng[/quote]
bence sen bizim piyasada long pozisyonda olduğunda buraya yazı yazan bir adamsın. ters manyallık her zaman tutmaz söyliim sana
-
Her duyduğuna inanmayacaksın...gördüğünden de emin olmak içün,gözünü üç kez süpüreceksin.....T..C
-
[quote=EKONOMİST;275013]syn jelıbon bıraz maksadını aşan cumleler kurmuş.
Kım olursa olsun hıç kımseye bu sekılde davranmamalı..
Bende syn jelıbonun forumdan gıtmesıne en çok uzulenlenlerdenım.ama bu sekılde konuşulmasınada karşıyım[/quote]
şimdi yeni gördüm.sayın jelibon ceza almış..
tavır doğru olmayabilir ama bunu söyleten de ceza aldı mı??
yazılar heralde silindi ondan göremedim..
-
[quote=hakansahin;275059]şimdi yeni gördüm.sayın jelibon ceza almış..
[B]tavır doğru olmayabilir ama bunu söyleten de ceza aldı mı??[/B]
yazılar heralde silindi ondan göremedim..[/quote]
Ben, yazı silinmesi görmedim. Jelibon , EKONOMİST'in alıntıladığı yazısında ******'lı kısımda karşı tarafın zeka durumu hakkında yorum yapmıştı. Muhtemelen yönetim orayı ******'layıp ceza verdi.[B] Birisi sana böyle davransa piyasaya bakış açın yüzünden, sana da mı ceza kesilmesi gerekiyor?.:eek::eek:[/B]
Jelibon, cezası bitince döner tahminim..Olay sırasında ,başkalarıyla uğraşamayı bıraksın diye de yazı yazdım. Belki mesajını silseydi, yasaklanmazdı..
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] 05 Ağustos Perşembe[COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/U][/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U] GER Fabrika Siparişleri (a/a) (Haz) 13:00 -%0,5 Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP Merkez Bankası Faiz Kararı (Ağu) 14:00 %0,5 %0,5 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP Varlık Alım Hedefi (Ağu) 14:00 £200Mlyr £200Mlyr Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Merkez Bankası Faiz Kararı (Ağu) 14:45 %1,0 %1,0 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] [COLOR="red"] EUR AMB Başkanı Trichet’in Konuşması 15:30 Yüksek [/COLOR] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (31 Tem) 15:30 - Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (24 Tem) 15:30 - Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD ICSC Zincir Mağaza Satışları (y/y) (Tem) 17:30 %3,0 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD EIA Doğal Gaz Kapasite Değişimi (30 Tem) 17:30 - Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]USD Tim Geithner’in Konuşması 19:00 Yüksek[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
-
İki Türk bir araya gelirse ne yapar. KAVGA yapar...
-
Günaydın...
Şimşek: Mali kural ekimde mecliste oylanmayabilir
Mali kuralın ekimde mecliste kabul edilip edilmemesi fark yaratmaz
Matrıks
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
-
[quote=EMEKDAR;275083]Günaydın...
Şimşek: Mali kural ekimde mecliste oylanmayabilir
Mali kuralın ekimde mecliste kabul edilip edilmemesi fark yaratmaz
Matrıks[/quote]
yazacak çok şey var ama yarın bir gün başımız ağrır mı diyerek mecburen susuyorum
-
günaydın.bol kazançlar...
-
Tum arkadaşlara bol kazançlar günaydın
-
[quote=reverse;275087]yazacak çok şey var ama yarın bir gün başımız ağrır mı diyerek mecburen susuyorum[/quote]
Herşeyin bir yolu yordamı vardır...adab-ı muaşereti içerisinde herşey normaldir...;)
-
Bugun cok karısık bır gun 75.000 ne kadar cekılme olabılır
-
[quote=EMEKDAR;275117]Herşeyin bir yolu yordamı vardır...adab-ı muaşereti içerisinde herşey normaldir...;)[/quote]
daha önce bir iki bir şey yazdım ama yazdıkça hızlanıyorum
devam edersem şiddeti artacak biliyorum
görüpte katlanmak çok zor
-
[quote=EKONOMİST;275134]Bugun cok karısık bır gun 75.000 ne kadar cekılme olabılır[/quote]
aşağıya gidecek diye izlenim veriyor....
dışarıya tepkin veremiyoruz.
ama heran sert yukarı yapacaklar diye de sesli sesli düşünüyorum...
meril teyze alımlarına bugün de devam ederse kıllanırım iyice..
-
[quote=hakansahin;275137]aşağıya gidecek diye izlenim veriyor....
dışarıya tepkin veremiyoruz.
ama heran sert yukarı yapacaklar diye de sesli sesli düşünüyorum...
meril teyze alımlarına bugün de devam ederse kıllanırım iyice..[/quote]
Konturadan gol yemek ağır geldi...eeee kediyle çuvala girilmez...;)
-
herkese bol kazançlar diğer topiğin mederatörü herkesi long yapmış ayularıda şutlamış bu ayular için iyi haber
-
[quote=omaha;275145]herkese bol kazançlar diğer topiğin mederatörü herkesi long yapmış ayularıda şutlamış bu ayular için iyi haber[/quote]
Öyle deme...adamlar 2009 martından bu yana beton ve granit delmede ustalaştılar..
Üstüne apartman ve yeşil filizler dikip,çevreci olduklarını gösterdler...;)
DEL DEL NEREYE KADAR YEĞEN....
-
[quote=EMEKDAR;275148]Öyle deme...adamlar 2009 martından bu yana beton ve granit delmede ustalaştılar..
Üstüne apartman ve yeşil filizler dikip,çevreci olduklarını gösterdler...;)
DEL DEL NEREYE KADAR YEĞEN....[/quote]
hehe hocam sabah sabah güldürdün ya beni Allah gönlüne göre versin süpersin ama şunu unutmamak lazımki o apartmanlar 9.7 şiddetinde bir deprem geldiğinde kum olurlar bizde o kumlarla beton çimento yaparız
-
pala çakma şortcuları döküyor
-
Ne kıvırttırmalar görüyüyoruz,bakalm neler görecez...
Ne yaratıcı,insanlar var...:::
-
Birisini suç üstü yakaladınız,hiç birşey söylemeyin bekleyin,bakın neler saçmalayacak..:):):)
-
ayular gün sizin gününüz malınıza sahip çıkın adamlar ellerinden geleni yapacaklar hatta forum sitelerini bile satın alacak kadar kahpeleşmiş bunlar nerde olduğunuza ve kimlerle olduğunuza dikkat edin
-
[quote=omaha;275171]ayular gün sizin gününüz malınıza sahip çıkın adamlar ellerinden geleni yapacaklar hatta forum sitelerini bile satın alacak kadar kahpeleşmiş bunlar nerde olduğunuza ve kimlerle olduğunuza dikkat edin[/quote]
Adam korkuyor,buralara nasıl çıktık üwwww benim gözüm kararıyor...T..C
-
şu 59500 ü bir kıralım 48 bine kadar arkama yaslanır beklerim
-
[quote=omaha;275180]şu 59500 ü bir kıralım 48 bine kadar arkama yaslanır beklerim[/quote]
Paşam ben aşağı akamıyorum...gözüm kararıyor...ü[url]www..[/url].
-
[quote=EMEKDAR;275179]Adam korkuyor,buralara nasıl çıktık üwwww benim gözüm kararıyor...T..C[/quote]
hocam bide adamda yükseklik korkusu varsa hele birde aşağıya yeni yeni bakıyorsa açacak paraşütü yavaş yavaş süzülecek aşağıda bir ordu kadar ayu da onu bekleyecek artık naparlar onu ben bilmem
-
[quote=omaha;275180]şu 59500 ü bir kıralım 48 bine kadar arkama yaslanır beklerim[/quote]
Senide kırma kursuna gönderelim...tecrübeli agabeylerinin yanına...:::
-
yedirmeleri lazım her yolu deneyecekler her b..u yapacaklar gırtlağına kadar malda adamlar ufff bugün yine kırmızı et ziyafeti var yanında yine kırmızı şarap gerçi ramazan geldi şarap kalsın ben et le idare ederim
-
ufufufff boğalar birbirini kesiyor ziyafet bayağı bereketli olacak anlaşılan
-
Bugun short ların canı yanacak demedı emeyın bu pala bu kadar short cuyu korkutacak bır hareket yapacaktır sabah sabah 250 puan alıp kısaları kapadım yukarı long kovalıyacam sakat bır pıyasa var bugun herseye gebe
-
[quote=omaha;275195]yedirmeleri lazım her yolu deneyecekler her b..u yapacaklar gırtlağına kadar malda adamlar ufff bugün yine kırmızı et ziyafeti var yanında yine kırmızı şarap gerçi ramazan geldi şarap kalsın ben et le idare ederim[/quote]
aha haburda piramitim vardı duruyor hala...ha ha hah ahhaha
ama yağ sağrağındaki parayıda kullandık,komşularda bitti..imama gittik ...camide cemaatten topladılar hayırlarına
::::::::::::
-
[quote=EKONOMİST;275200]Bugun short ların canı yanacak demedı emeyın bu pala bu kadar short cuyu korkutacak bır hareket yapacaktır sabah sabah 250 puan alıp kısaları kapadım yukarı long kovalıyacam sakat bır pıyasa var bugun herseye gebe[/quote]
Çokda sağolda bizim daha korkacak halimiz kalmadı...biz korkularımızı yendik...
Her türlü korku filmini izledik...:cool:
-
en çok neye acıyorum varya birilerinin tuzağına düşüpte parasını kaybeden hıyarlara
çünkü hem para kaybediyorlar hemde kaybettirene yalakalık yapıyorlar
vay arkadaş hayat nelere kadir...
-
[quote=EKONOMİST;275200]Bugun short ların canı yanacak demedı emeyın bu pala bu kadar short cuyu korkutacak bır hareket yapacaktır sabah sabah 250 puan alıp kısaları kapadım yukarı long kovalıyacam sakat bır pıyasa var bugun herseye gebe[/quote]
illaki tepkiler olacaktır üstad ama bu tepkiler hem kısaları stoplatmak hem uzun açtırmak için ama benim içinde ek şort fırsatı olacak
-
Kefereyle işbirliği yapılmaz,işini bitirir basar tekmeyi...kalırsın ortada cascavlak..sonra neler olur neler...T..C
-
[quote=EMEKDAR;275214]Kefereyle işbirliği yapılmaz,işini bitirir basar tekmeyi...kalırsın ortada cascavlak..sonra neler olur neler...T..C[/quote]
Yaf hocam ne diyon kime diyon sende ezeldeki dayı gibi konuşuyon hee