-
[quote=last trader;363504]Bu yunanliarda yurek varmi dir ki oylamadan red karari ciksin.....batsalardi da bize zarari olmasaydi...Yillardir turkiye ile sidik yaristirirsan olacagi bu yakinda birak ucagi kursun alacak paralari kalmayacak:)[/quote]
valla adamların atasözlerinde "çalışma" ve "çalışanları" keriz yerine koyan bol bol laf var..bence onlar yakında sidiğe dönüştürebilecekleri su bile bulamayabilirler:D:D
her ne kadar, yunan ı euro dan çıkarma lafının, onları korkutmak ve planı kabul etmelerini sağlamak için ortaya atılmış birşey olduğunu düşünsem de, olur ya kazara öyle bir şey olursa eurusd önce bi yukarı uçar... yunanistan da eyice bizim ekonomik ardalanımıza girer..sonuçta ukrayna dan daha yakın:D
-
[quote=Astatin;363508]misal,
hem sevişen hem sıvışan bir arkadaş bu..:D:D:D abi ayıp valla, aranızda hiç bi şey olmamış gibi, longlar üzerinde hain emellerine ulaşınca kapıyı çarpıp çıktın ...:o:o:o boyun devrilmesi emi:D[/quote]
Efe Yörük Ali misali dağlarda saklanıyorum stetom...kolluk kuvvetleri çok zalim ağanın..:)
-
[quote=ATHLON;363514]Efe Yörük Ali misali dağlarda saklanıyorum stetom...kolluk kuvvetleri çok zalim ağanın..:)[/quote]
way way... bu ne felsefesi sayın aftlopetro... long olunca yükseklere dağlara zirveye çoıkmak..hımm enterhasan... huzur felsefesinin kapitalist para kazanma hırsı ile mix edilmiş halii..çok postmodern olmuş teprik ederim.:D
yalnız şort olduğun zaman ne yapıyon?..hee ya suya dalıyorundur tüplü yada maden ocaklarına gidiyosundur:D:D peki flat olduğunda ne ediyon..? *****i küle gömüp uyuyosundur herhal:D:D
bu arada, zonguldak da meraktan çook derinlere inmiştim maden ocağında... feci bir duygu..hele ışıklar sönünce... ruhsal derinlik sarhoşluğu oldum dyeyim ben size..tavsiye ederim
-
[quote=Astatin;363511]valla adamların atasözlerinde "çalışma" ve "çalışanları" keriz yerine koyan bol bol laf var..bence onlar yakında sidiğe dönüştürebilecekleri su bile bulamayabilirler:D:D
her ne kadar, yunan ı euro dan çıkarma lafının, onları korkutmak ve planı kabul etmelerini sağlamak için ortaya atılmış birşey olduğunu düşünsem de, olur ya kazara öyle bir şey olursa eurusd önce bi yukarı uçar... [COLOR=red]yunanistan da eyice bizim ekonomik ardalanımıza girer..sonuçta ukrayna dan daha yakın:D[/COLOR][/quote]
.lelele.kom.brvkarisiklik bitsin ziyarete gidecem ekonmilerini canlandirmak lazim....
-
[quote=last trader;363517].lelele.kom.brvkarisiklik bitsin ziyarete gidecem ekonmilerini canlandirmak lazim....[/quote]
tavsiye etmiorum..:)..zira oranın en sağlamları bile geçen ay itibariyla bu süreci italyan ve ege sularında geçiriyorlar mega yatlarında...(yahu bu krizler hakkaten sırf ky yi vuruyor yahu..ülke farketmiyor..adamlar 1 aydır sularda geziyor ülke batarken..:)
-
[quote=ATHLON;363520]tavsiye etmiorum..:)..zira oranın en sağlamları bile geçen ay itibariyla bu süreci italyan ve ege sularında geçiriyorlar mega yatlarında...(yahu bu krizler hakkaten sırf ky yi vuruyor yahu..ülke farketmiyor..adamlar 1 aydır sularda geziyor ülke batarken..:)[/quote]
parasi olana kriz firsattir zaten..olmayan napsin zaten yokk
-
Spot + makas attı vadeliye.
vobu tutuyorlar yukarı almıyorlar.
-
-
[quote=Astatin;363527]on the way[/quote]
in front of the door
-
Gozlerim yasardi dolar eksi de tahvilde ekside ama piyada eksiye donuyor
-
[quote=Astatin;363527]on the way[/quote]