ya [COLOR=red]burdan [/COLOR]bi zıplama daha yapacak 800-1000 puanlık ya da kitaro hocamın 1000 lik düzeltmesi gelecek :..: :..: :..:
buran diyorum asti 2 şıklı evet ama yer olarak belirtiyorum :::
Printable View
ya [COLOR=red]burdan [/COLOR]bi zıplama daha yapacak 800-1000 puanlık ya da kitaro hocamın 1000 lik düzeltmesi gelecek :..: :..: :..:
buran diyorum asti 2 şıklı evet ama yer olarak belirtiyorum :::
[quote=a.kaya;298468]ya [COLOR=red]burdan [/COLOR]bi zıplama daha yapacak 800-1000 puanlık ya da kitaro hocamın 1000 lik düzeltmesi gelecek :..: :..: :..:
buran diyorum asti 2 şıklı evet ama yer olarak belirtiyorum :::[/quote]
önce bir önceki mesajındaki ve yerine veya yazman lazım..750 yi kırmak veya 900 ün üstüne atmak demek istedin herhal:p
dow öncesi dinlenmeye çekildi..
[QUOTE=kitaro;298457]abi o şaibeler yalan dolan bak sen bile not arttırımı varmış dediysen burası tepedir geçen aylarda böyle 4000 paun kaldırdım şorttan o zamanda teksasın forumunda not arttırımı olacak yarın diye şaibe yaymışlardı[/QUOTE]
S&P de dayımın oglu çalışıyosa ya ? gerçek olamaz mı yaf uehueheuh
dayımın ogluna gıcık oldugumdan mutevellit kısaldım zaten beni kekliyo diye ::::::
shorttayim lakin short için henuz erken oldguunu dusunuyorum.. cıksın ıllakı donecek o vakit shortlanır aceleye gerek yok :)
Flat devam... Dow'dan açılış sonrası zayıflık bekliyorum... Artık VOB'la falan alakası yok ama eski alışkanlıklar işte... Yine de short'lamam.... Dow biz kapanmadan -%1 falan yaparsa geceye long, yoksa geceye de flat düşünüyorum şimdilik... üvvv... Korkuttu sindirdi beni Pala resmen... üvvv... :..:
kitaro hocam kanıma girdi flatladım :p eğer 900 kırarsa dalarım tabi fırsat verirse pala amca:..:
bugün giren 1200 puanı -125 puan ile kapadım flat ancak long için fırsat kolluyorum şort açmam ise şu an için imkansız:confused: uff sıkışmaya bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Şu trend olayından da nefret ettim artık... Bir daha yataydan şikayet edersem üzerime çullanın tepinin üzerimde... ::: Anladım ki yatay piyasa adamıyım ben... Ne rahattı yaw hemen her tepeyi dibi yakalardık... Yakalamasan ne olur ki, yatay piyasa zaten bir yere gitmiyor, yarın gelip yine kara geçiriyordu... Kıymetini bilemedik gül gibi yatayın... :..:
[quote=a.kaya;298475]kitaro hocam kanıma girdi flatladım :p eğer 900 kırarsa dalarım tabi fırsat verirse pala amca:..:[/quote]
yok abi bak ben karışmam yatırım danışmanı falan değilim delinin tekiyim::: günahı kendi boynuna ama ben bu pozdan çok karlı çıkıcam inanıyorum ama stopum yakın yani burada stopsuz adamı stop etttirirler aman diiimmm
trend şeklinde son saniyeye gadan düşmeli...
[quote=a.kaya;298475]kitaro hocam kanıma girdi flatladım :p eğer 900 kırarsa dalarım tabi fırsat verirse pala amca:..:[/quote]
teşekkürler kitaro hocam
bangi camping başladı üwwwwww.lelele.lelele.lelele