-
[quote=jelibon;301877]Az sabırlı olabilirsem gümüş ve altında güzel bir alım tutturacam gibi.
Bakalım.
Jelibon.[/quote]
Sn jelibon bende gümüş almak için uygun seviyeyi bekliyorum orta ve uzun vadeli olarak ,gümüş için uygun seviye sizce neresi? şimdiden teşekkürler....:confused:
-
[QUOTE=turkishmojo;301882]Sn jelibon bende gümüş almak için uygun seviyeyi bekliyorum orta ve uzun vadeli olarak ,gümüş için uygun seviye sizce neresi? şimdiden teşekkürler....:confused:[/QUOTE]
1.000.000 lık sorular beni buluyor hep.:D
Yazacam.
-
gümüş .. wave ed .5 savrulma yaptı ..
altın ... 1-3 trend çizgisine değdi tepti .. .du bakalım ....
bir ihtimal hala ed wave 4 te ikiside ...... bilinemez ...
-
sevgili jelibon,
bu hakan arıkan'a bi güzellik yap.gözünü seveyim adamı kalede görünce bana geliyorlar soldan soldan.bu adamla biz her maça 1-0 yenik başlıyoruz.
CENK denen çocuk bunu 5 le çarpar 10 a böler.hatasız oynarken nasıl kesik yer böyle bir kaleci?
dün biz o maçı CENK olsa berabere bitirebilirdik.onca eksiğimize rağmen.sen bir schusteri ara sevgili jelibon.hakanın zamanı fibonacci penceresinde dün doldu de.zaman CENK zamanı RALLİ zamanı de...kartalım tepe takla çakılıyor jelibon.
-
muammma ... kırmızı çizgi önem yeresi ..... ,
[IMG]http://img201.imageshack.us/img201/7717/adszvez.png[/IMG]
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;301885]sevgili jelibon,
bu hakan arıkan'a bi güzellik yap.gözünü seveyim adamı kalede görünce bana geliyorlar soldan soldan.bu adamla biz her maça 1-0 yenik başlıyoruz.
CENK denen çocuk bunu 5 le çarpar 10 a böler.hatasız oynarken nasıl kesik yer böyle bir kaleci?
dün biz o maçı CENK olsa berabere bitirebilirdik.onca eksiğimize rağmen.sen bir schusteri ara sevgili jelibon.hakanın zamanı fibonacci penceresinde dün doldu de.zaman CENK zamanı RALLİ zamanı de...kartalım tepe takla çakılıyor jelibon.[/QUOTE]
Sevgili Türkoğlu,
Bu Hakanı ilk fener maçında oynattı galiba.
O maça kadar hem ligde hem avrupada herşey iyi gidiyordu.
O maçta sonra doğru dürüst galibiyet yok.
Bu teknik adamların hasta ruhlu olmayanına hayatımda rastlamadım.
Umarım anlar hatasını hoca.
Jelibon.
-
Eskiden bizim Mustafa Abi giderdi antramana koyardı baklava tepsisini Gordonun kafasına.
Şimdi bu tip durumlar kalktı amatör ruh ortadan kalktı.
Bu shusterede Hakanla birlikte bir beyin sarsıntısı lazım bak o zaman nasıl düzeliyorlar.
Eğer bu tip durumlar eskisi gibi olsa çalınan 2004 şampiyonluğundan sonra toparlanma böyle 5 yıl sürmezdi.
Jelibon.
-
gümüş daha anlamlı bi graf ... ewsel anlamı : düşüş itki değil ..... ya 7 dalga bitti ... ya 11 dalgaya gdecek ..... du bakalım ..... 7 dalga yeter bence ... :o:o:o
[IMG]http://img156.imageshack.us/img156/6284/adszfp.png[/IMG]
-
22.32 alım yeri sarkma 21.31-21.83'a kadar olur.
19.10 hiç gideceğini sanmıyorum oraya harika alım olur ama düşeceğini sanmıyorum oraya.
İlk aşamada yukarıdaki ikisi mantıklı duruyor.
Jelibon.
-
[QUOTE=selçuklu;301887]muammma ... kırmızı çizgi önem yeresi ..... ,
[IMG]http://img201.imageshack.us/img201/7717/adszvez.png[/IMG][/QUOTE]
1300 de sanki tutmaz bunu çaktırmdan dolar alıyorlar alttan. 1250 den 1170 gitmiştik 80 ons 1380 son zirve 80 düş 1300 :) Ama olsun
İlk okulda matematiğim 5ti benim :)
-
papazda c minor finito.... majorunu isteruk....tirexler.....:::
-
[QUOTE=Rebelyus;301892]1300 de sanki tutmaz bunu çaktırmdan dolar alıyorlar alttan. 1250 den 1170 gitmiştik 80 ons 1380 son zirve 80 düş 1300 :) Ama olsun
İlk okulda matematiğim 5ti benim :)[/QUOTE]
herşey olabilir edler şaşırtır .... .. sarıgız bu ... .. 1315.22 günün dibide olabilir .... olasılık çok ..altına bakarken ... gümüşle beraber bakmalı derim .....