Un lee ,
380 mi bağladın yine?
Printable View
Un lee ,
380 mi bağladın yine?
Hava zaten buzz , bu havada gısa adamı zature vobcuyu psikopat eder uzun giyecen en uzunundann
:D pala protesto ediyo olmasın
78300 de AL geldi 78400 de şortu kapadım longda tereddüt ediyordum sonra NK de onayladı 600 de açtım longu lem tam şubatta terk ediyom derken yaptıklarına bak be gitma kal mı demek istiyor PALA amcam acaba :D:D:D
bugüm cuklu-cell patromzun sesini duyar gibin oldum sanki üvv :::
20 dakikada 1000 point:)
Bi işctr nelere kadir...
[QUOTE=a.kaya;331345]78300 de AL geldi 78400 de şortu kapadım longda tereddüt ediyordum sonra NK de onayladı 600 de açtım longu lem tam şubatta terk ediyom derken yaptıklarına bak be gitma kal mı demek istiyor PALA amcam acaba :D:D:D[/QUOTE]
Palada bizde sana cok alıstık , gitmemen icin ne lazimsa yaparik :)
[quote=padişah;331337]79000 ful gısa[/quote]
hacı gaga doğru imiş, gerçekten inanmaya başladım.
3.kez zıpladı vadeli 200 günlük EMA dan.ben çok işkillendiğimi belirtmek istiyorum.yohusam seçim rallisi hazırlığı mı bu?
76.250 en son DİP kırılmadığı sürece RALLİ önceliğim artık.kırılırsa dün dediğim senaryo çalışabilir 67/68 vadeli hatta tam hedefi 65.975 vadeli olabilir.ama bunun için DİP delinmeli.
şaha deeel......
[quote=flexy;331343]:D pala protesto ediyo olmasın[/quote]
O, kaç volt istiyo muş?:..:
[quote=fXci;331346]bugüm cuklu-cell patromzun sesini duyar gibin oldum sanki üvv :::[/quote]
Kulaklar haricinde nereler hassas , patromz?:rolleyes:
Uh beee ne sistemmiş, nerdeyse shortlarla zarara geçtik hala al sinyali vermedi
Peh peh peeeeh
Sert düşüş olabilir hala:)
[quote=excali;331353]O, kaç volt istiyo muş?:..:[/quote]
:D palayı ben diyim 550 , sen de 1000 megawatt kurtarır patron :::
Ben bu sistemi çöpemi atsam acaba yaaa?
Hala al sinyali vermedi üüüvvvv
[quote=Kanaatkar;331348]Palada bizde sana cok alıstık , gitmemen icin ne lazimsa yaparik :)[/quote]
eyvallah hocam :p geçin bakalım dalganızı :o
Un lee,
Ses ver. Kaça katladın börtföyü , bugün??
[QUOTE=fXci;331346]bugüm cuklu-cell patromzun sesini duyar gibin oldum sanki üvv :::[/QUOTE]
fxci patron .. gördüğüm en iyi sistem patronu .... saygı ve hörmetler ... .brv+.
[QUOTE=excali;331354]Kulaklar haricinde nereler hassas , patromz?:rolleyes:[/QUOTE]
mental hassas :::
Anneee... Veriye 25 takka kalmış... Yavaş yavaş heyecan basmaya başladı beni... Tarımdışı istihdam zamanı Forex çok eğlenceli olur... :)))
yorumsuz yorum yapınca kızıyorlar :( yorum yok sistem var derdi büyük üstad :cool: bu arada 78 altı 3 günlük kapanışı gene başaramadık anlaşılan
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/4/2707.jpg[/img][/url]
[QUOTE=selçuklu;331366]fxci patron .. gördüğüm en iyi sistem patronu .... saygı ve hörmetler ... .brv+.[/QUOTE]
teşkür ederim emme yok büe patromz bana gelene kadder ön sıralarda birsürü edam var bu forumda sende biliyonz üvv
sistemler spotta daha iyi :D
Nooliyi , lem?
Tarımdışı fırlama endeksimiz mi artmış? Abooo
Dıbırs.
NE oldu. Bir haber mi var ?
Sabahtan beri bakamıyor idim.
bu spotla özellkle GARAN ve İŞC ile piyasanın düşmesini beklemek hata olur bence.
imkansız diye bişey yoktur elbette ama 250 trilyonla GARAN ı dipten yukarı kucaklıyorlarsa SHORT pozdan korkmak lazım biraz.
[QUOTE=sazan;331377]Dıbırs.
Sabahtan beri bakamıyor idim.[/QUOTE]
sazan abim ... abilerin abisi .... .. haber görmedim ben ... piyasayı oluşturan kitlenin ... dalgasal hareketleri oluyor ..doğanın kanunları işliyor .. ::::D:D..... ... ..... [COLOR="White"]abi bi a+ versene .. not ort yüksellse :o:o ..üvvvvv[/COLOR]
Sistem beni koruyor olmalı, hala short sinyalinde:)
Tarım dışı istihdamı biliyomu yoksa bu sistem? :)
Bi türlü al sinyali vermedi. üüüüvvvv
[quote=flexy;331374]sistemler spotta daha iyi :D[/quote]
mentalsal bakışnan spot ve vob üvv
[IMG]http://img43.imageshack.us/img43/7018/spotvob.png[/IMG]
[quote=selçuklu;331381]sazan abim ... abilerin abisi .... .. haber görmedim ben ... piyasayı oluşturan kitlenin ... dalgasal hareketleri oluyor ..doğanın kanunları işliyor .. ::::D:D..... ... .....[/quote]
İnsan yapımı doga. ;)
[quote=sazan;331377]Dıbırs.
Sabahtan beri bakamıyor idim.[/quote]
VOB Nisan'dan itibaren 24saat oluyormuş.. Günün bombası bu... :)))
[QUOTE=sazan;331384]İnsan yapımı doga. ;)[/QUOTE]
[COLOR="White"].sazan abi ....astatin çok dalga geçiyo benle .. bi a+ versende .. not ortalamam yüksellse [/COLOR] :o:o:o:o
[quote=The Tatar;331321]göstergeye ortalama desteğide geldi..
150 den yine long.stop bu sefer günlük yeni düşük,77575 !
[IMG]http://i56.tinypic.com/jpeeqx.jpg[/IMG][/quote]
çokonatın lezzeti bambaşka :..:
Abooooo veriye 5dk kala sistem al verdi
Shortlar stop long devam:)
[quote=Strategist;331386]VOB Nisan'dan itibaren 24saat oluyormuş.. Günün bombası bu... :)))[/quote]
Haftasonu da 24 saat olsun..:::
[quote=Strategist;331386]VOB Nisan'dan itibaren 24saat oluyormuş.. Günün bombası bu... :)))[/quote]
Gördüm o haberi. Okudum eski yazıları.
Alışırsınız, alışırsınız demiş eski böyüklerimiz. Sonuçta alıştırıyorlar.
[quote=excali;331393]Haftasonu da 24 saat olsun..:::[/quote]
İşime gelir... Ben bağımlıyım... Hafta sonları seyredecek canlı grafik arıyorum... ::: :..:
79400 den kapadım longu sistemsiz79425 MİŞ ALLAH ALLAH 400 YAZMIŞTIM 425DEN ALMIŞLAR
DEMEK Kİ GİDECEK :(
[quote=Strategist;331396]İşime gelir... Ben bağımlıyım... Hafta sonları seyredecek canlı grafik arıyorum... ::: :..:[/quote]
bana uymaz haftasonlarımı at yarışlarına,iddaa ya,yanık ve okeye ayırırım :::
Veriler kötü değil
Sistem beni garanti longa döndürmüş:)
Müsterih oldum.
Shortlar kazanç yazmadı ama longlar kazandırsa yeter.
Her poz kazanç olmaz zaten....
[quote=The Tatar;331399]bana uymaz haftasonlarımı at yarışlarına,iddaa ya,yanık ve okeye ayırırım :::[/quote]
Her türlü kötü alışkanlık var diyosun yani... :p :..: