-
[quote=a.kaya;298448]93400 civarı var hocam[/quote]
abi ben 300 puan stoploss koydum ama patlamıcak bak inan buna ama benim stop patlarsa burası 100000 falan uçar yani ama ben palayla özelden konuştum 90000 i geçmeyecekmiş ühühühühüh.lelele.lelele.lelele.kom
-
bir bir bir bir....longların yarısını 900 den verdim....bir bir bir
-
[quote=Astatin;298449]hayde 90000...çuf çuf[/quote]
bi çuflayamadı 90.000 e
-
[QUOTE=kitaro;298434]yok ağa tamamdır bu iş tepe göründü kesin eminim buna[/QUOTE]
S&P not artırımı beklentisi varmış piyasada.. bu piyasa nerdeyse ** bi bizim boyle beklentilerimiz yok.. uehu bu hafta tek işlemde FATALITY yapacaklar galiba ayulara... not artırımı ile .. tum kontratları kapatırlar ohhh sen sag ben selamet :) yenı kontratta ben de babalarla aynı pozu aalıcam :D XXX ne alırsa bende onu yapacam :D ::::::::::::
-
hadi kraşiensynC... üwwwwwww
-
775 dende kalanını verdim..ful flat
-
[quote=Kennym;298454]S&P not artırımı beklentisi varmış piyasada.. bu piyasa nerdeyse ** bi bizim boyle beklentilerimiz yok.. uehu bu hafta tek işlemde FATALITY yapacaklar galiba ayulara... not artırımı ile .. tum kontratları kapatırlar ohhh sen sag ben selamet :) yenı kontratta ben de babalarla aynı pozu aalıcam :D XXX ne alırsa bende onu yapacam :D ::::::::::::[/quote]
abi o şaibeler yalan dolan bak sen bile not arttırımı varmış dediysen burası tepedir geçen aylarda böyle 4000 paun kaldırdım şorttan o zamanda teksasın forumunda not arttırımı olacak yarın diye şaibe yaymışlardı
-
89800 şort bakalım şorttan para kazanabilecek miyiz denemesi
-
[quote=Astatin;298456]775 dende kalanını verdim..ful flat[/quote]
way**..piyasa dedik iemre ki kademe kaymış..725 den gitmiş üühühhü
-
keh keh keh gidemiyo bi yere endex.. ee kolay mı ayuların safını koruyorum ,
+99 to all skills shortumla yükselişi durdurdum..
Yapabileceğinin hepsi bu mu PALA ? u shall not raise :cool::cool:
-
az kala flatlıyacaktım ama 1 dk lık bile sat vermedi henüz ama tam sınırdan döndü ama tırsmıyorda değilim hani
-
bi anca 750 artık kırılmalı ve 900 üstüne atmalıyız