[QUOTE=Larossıan;96026]Dibi bulduk gene sistem sağolsun.[/QUOTE]bu sistem satılıksa alıcıyım..
Printable View
[QUOTE=Larossıan;96026]Dibi bulduk gene sistem sağolsun.[/QUOTE]bu sistem satılıksa alıcıyım..
Ah ah, ben bu haberi neden işlemiyolar basında diye işkilleniyordum, işkilleneceğime diplerde uzun kollasam ya, ne manyak adamım ben be, bidaa böyle şeyler yakalıyım full uzun kolayacam, yazdımda buraya geçen gün, benim kulaklarım taaa nerelerde dedim hatırlarsanız, neyse, bu sefer elimden kurtuldular, bidaaki sefere artık...
Ama yapılan hiç hoş değildi, kızmakta haklı herkes, bakalım yarın haftanın son günü, yatayda adam çarpmaya devam edeceklerse haberleri iyi takibetmek gerek, yarın açılış bugün açılış yapılan yerlerden olur diyorum ne diyim, çok kişinin canı yanmıştır ama, yapacak bişey yok..
Bugün saat 13 barında kısacıların baskısından kurtulmak için çalışma başladıydı, bu haberi sürme kararına 15:30 gibi vardılar, sonrasında gelen manasız alışların hakkını bu haberle verdiler, kınıyorum tekrardan, saygılar...
[quote=kayahan;96028]ıste kanıtı yukarıda burada!!!!
Garatı bankasının ortagı!!! General elektrık'ın notunun dusuruldugu haberı !!!
Matrıks bu haberı haber sayı numarası 3007 no ıle saat 15:14:41'de gectı.
Garantı bankası ve cnbc-e'nın sahıbı aynı grup dogus grubu'dur.!!
Cnbc-e ımf haberını ge'nın notunu s&p'nın dusurmesınden sonra yayınladı.
Matrıks haber no'su 3321-3322-3326 yayın saatı ıse 16;31:07-16;31;19- 16;3319
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%[/quote]
Bu haber geçende GE CEO'su bize bir şey olmaz sağlamız dedi. Onlarda al sana dedi. ayıptır sorması S&P nin notu kaç adi herifler dünyayı bu hale onlar getirmedimi.
[quote=abka;96033]bu sistem satılıksa alıcıyım..[/quote]
Sayın abka shortladığını yazmıştın keşek shortlamasaydın diyecektim sonra vazgeçtinm inan.:mad:
[QUOTE=activex31;96030]Bence Şansdan farklı cesaret işi desek daha iyi[/QUOTE]
cesaret işi ayrı bir konu o her zaman var . .. cesaret yoksa zaten vobda trade olmaz ..
ahanda fincan ve kulp elle çizilse bu kadar çizilemez yani o derece .. :D...
[URL=http://img244.imageshack.us/my.php?image=adszjjw.jpg][IMG]http://img244.imageshack.us/img244/4958/adszjjw.jpg[/IMG][/URL]
endeks kısa
gold uzun geceye........ :):)
dow ve fdow aşagı uyumsuz.....saatlik.....
[QUOTE=Larossıan;96036]Sayın abka shortladığını yazmıştın keşek shortlamasaydın diyecektim sonra vazgeçtinm inan.:mad:[/QUOTE]29000 stop vardı. 350 puan zararla kurtardık
[quote=activex31;96035]bu haber geçende ge ceo'su bize bir şey olmaz sağlamız dedi. Onlarda al sana dedi. Ayıptır sorması s&p nin notu kaç adi herifler dünyayı bu hale onlar getirmedimi.[/quote]konu ıle ne ılıskısı var.?? Dunyayı sahtekarlar yonetıyor!! Yenımı farkına vardın.
esas marj altındaydı bugün ..tabi yakalayana .. sabah gapiyle beraber ..4 kere 1000 puanlık hareket oldu .. bazısına cehennem oldu tahta emekli ettiler .. .. bazısıda ihya oldu .. bozuk düzen bu vob ..vesselam .. hahahhaha :D Allah sonumuzu hayretsin .. :)
sert harekt beklıyodm da bole gun ıcı beklemıodum ne yalan solıym..carpıldık baska bıse yok su anda olan:(
[QUOTE=kayahan;96028]ıste kanıtı yukarıda burada!!!!
Garatı bankasının ortagı!!! General elektrık'ın notunun dusuruldugu haberı !!!
Matrıks bu haberı haber sayı numarası 3007 no ıle saat 15:14:41'de gectı.
Garantı bankası ve cnbc-e'nın sahıbı aynı grup dogus grubu'dur.!!
Cnbc-e ımf haberını ge'nın notunu s&p'nın dusurmesınden sonra yayınladı.
Matrıks haber no'su 3321-3322-3326 yayın saatı ıse 16;31:07-16;31;19- 16;3319
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%[/QUOTE]
ge haberi veriden önce geçti bloomberg tvde.
matrix geç yayınladı onu.
ayrıca bu bir kanıt değildir.
[quote=kayahan;96040]konu ıle ne ılıskısı var.?? Dunyayı sahtekarlar yonetıyor!! Yenımı farkına vardın.[/quote]
Onu çokdandır biliyorz. Demek istediğim S&P nin haberide biraz şişirme idi.
AAA'DAN, AA( ) hadi madem öyle B- ye çekseydi. Yani S&P kadar dandik bir kurum yok bence