-
Işte bu gün baktığımızda, paritede minörde 1.3125 üyk gerekiyor, oraya yazdım gönderdim ancak kalamadı,...gold nisbeten güçlü sayılır, anacak o da dxy yükseliş devamına bir süre sonra dayanamaz, yani gold da belirli olanı sevmez, belirsizden hoşlanır,....
Buralardayız,.....
-
Gold gördüğünüğüz gibi verdiğim rakamları yalıyor,...
1703-04,....
Diğeri pari güçsüz,....1.3125 üstünde 1.3146 tepki yapar burada da,...
-
Her şey bu 714xx de çakıştı,...
-
hocam goldu 1.703-4 nasıl kıskaça aldın.....heyk.brv:..:
-
[quote=egim;396531]hocam goldu 1.703-4 nasıl kıskaça aldın.....heyk.brv:..:[/quote]
ben bir şey yapmıyorum,...
Iki rakamı var ölçtüğümüz,...fazlasına gerek yok,...
1703-04,...
1666.6,...
Yüksek kaldıraçlı py bu iki rakam bile şehit eder yanlış duranları,...
Burası yalnız,...dünya kapitalinin göbeği rakamlar,...
1.3213,
1.3146, da pari için,...
71400(575),
70325,..
Vobix için,...
-
Yani tarade rakam deyil macro bilgi,...tarde ise destekleyici göstergelerle olabilir,...
2011 subattan gelen rakamlar bunlar,.....
Son bir aydır kesiliyor, o nedenle trade öelliğini yitirdiler,....bilgi veriyorlar bana veriyorlar bende size anlatıyorum bunları,...
-
Biraz bilmek lazım, körü körüne de olmaz deyilmi,...
-
Bu fspx mesala,...
Sp nin 1378 i var, o gitmeden bu gidemez oraya,...aşağıda bekliyor, belki bugün gitmeyecekler ama, en azından tek başına gidemez oraya,....diğeri açılmadan,...
öle salak bir şekilde,...altında bekler, keşke girtsede trade etsek deyilmi,...öyle ama,...
Sp,
1378,
1366,
1362,
1352,...altı short olur,....
-
[QUOTE=indregandi;396538]Biraz bilmek lazım, körü körüne de olmaz deyilmi,...[/QUOTE]
.heyk
siz olmasanız .dng.dng.dng pala boyumuzun ölçüsünü alacaktı...:..:
-
şu anda ,...
1370,...kapatmış poz alacak kişi short için 1366 altında bekler, 1352 yi hedefler, 1352 yi kırabilirse iyi puvan alır,...
1366 üstünde yükseliş devamınada kendini korumuş olur, kritik yer ölese 1366-52 arası,...
-
[quote=egim;396542].heyk
siz olmasanız .dng.dng.dng pala boyumuzun ölçüsünü alacaktı...:..:[/quote]
beraber boy verelim o zaman,....yön adamın cebinde,....istediği an kırar istediği yere,.....
Biz bunu rakamlardan bulmaya çalışıyoruz sadece,...ne kadar başarılıyız bilmem,....
-
dolar tl spotta 200 ho yu zorluyor
1.7999
100 ho 1.823
kış kış kış kış kış kış hoşt hoşt hoşt
geri ulen geri biraz lavuk
passat
-
[QUOTE=indregandi;396545]beraber boy verelim o zaman,....yön adamın cebinde,....istediği an kırar istediği yere,.....
Biz bunu rakamlardan bulmaya çalışıyoruz sadece,...ne kadar başarılıyız bilmem,....[/QUOTE]
siz çok başarılısınız hocam bilginizi bizlerle paylaştığınız için sonsuz teşekkürler...
-
düşecekse, 72 üstünü görüp düşmeli oradA 5 HAFTALIK ORTALAMA VAR. u-100 dede 60150 var. vob 67500-68xxx aralığına ,u-100 de 55-56 aralığına inmeli ve sert yukarı yapmalı.ya da düşüşe devam etmeli
-
hiç işlem yapamıyorum. cumadan beri
-
[SIZE="6"][COLOR="DarkRed"]fullll shorta devammmmmmmmmmmm.
ekonomi striptiz yapıyor. .dng.dng.dng.dng
cari açık patladı.::::::::::::
panik başladı..dng.dng.dng
[vatandaş shortladı.:dü::dü::dü::dü:/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=indregandi;396516]AŞAĞIDA GRAFTA UYDURUK PY SALARA KUR ETKİSİNİ GÖRÜYORUZ,...
[img]http://666kb.com/i/c20cxplzz8z8ivxt0.png[/img][/QUOTE]
vay vay vaay
grafa bak......brv.brv
-
[quote=PASSAT;396498]71400 den long yaptım
amma 1/3 tabiki
tırstırduılar ulen.ilk defa böyle bir hareket yaptım
%100 yukarıcı olmama rağmen beni bile tırstırdılarsa bravo palaya
ama long oğlu longum pala
70725 2/3 long
70700 stopp loss
70325 3/3 long olunacak yer
passat[/quote]
70725 dedim amma dayanamdım 70750 den 2/3 long devam
70700 stop
passat
-
Apsd sürekli artıyor,....
Total ise 175 oldu,..143 den 175 geldi,....
-
66700 randevusuna yetişir mi ki :confused:
-
Tek kararlı py biziz şu anda,....
Ağır aksak da olsa shortu sürdürüyor pysa,....
-
[quote=temese;396612]66700 randevusuna yetişir mi ki :confused:[/quote]
terend dedik bu güne ama yukarıya güzel var, ....aşağısı 9000 vermiyor,...
Yinede o rakamlar çıkabilir aşağıda,....69200-68800 arasında destekleri var,...sıralı,....
-
Py dji ve sp yükselişine duyarsız kaldı,...bu aps ile ilgili hedefinin olduğunu gösteriyor,...yani tradeye henüz hazır deyil,....short ve longları yerleştiriyor,....
-
len adi lavuk pala
benimi takip ediyon
ulen koymuyorum len stopu
70325 te 3/3 long yapacam.
düşür de ver bana 70325 imide başlayalım düelloya
-
Shortu bastığı an aps azalacak yine,....py hacmi kaybolacak, el mahkum,... O nedenle yavaş gidiyor,.....
-
O nedenle bir yerden sonra çift taraflı koşmak zorunda,...max katılım için,...max katılım max kar demek,.....
-
Hisseci 10 gündür belki fazla hisseyi aşağıdan koydurmuyor,...bir bölümünü bıraktım,...tvan verdiklerimi taban koymak istiyorum, vermiyor,.....
-
dolar/tl ,nisan 1,8185 görmüş.sınıra dayanmış.
-
[quote=sungur;396626]dolar/tl ,nisan 1,8185 görmüş.sınıra dayanmış.[/quote]
dxy ye göre bire birde 1.84 civarı olması gerekli idi şu sıralar,....
Takip etmedi,....
[img]http://666kb.com/i/c20ibejrp52pdxfqc.gif[/img] [img]http://666kb.com/i/c20ibtb4whxve7kro.gif[/img]
-
72175
72175-71741,
71526,
70850,...
-
Helal olsun saati 5 yaptı,....
-
düşüşün ½50 sinde. % 61,8 e kadar da gidebilir. günlük macd sıfırın üstüne atmaya çalışıyor.
-
kapanış önemli olacak 71200 altı yarın 70200 ü,71200 üstü kapanış 72200 çağırır
-
neyse bi çorba çıkardık.
flat gireceğim.
-
Yarına başlarken,...
üky 72104,
k 72104-71731
güçlenme,...71535,...
Nokta ,...70843,...
Dip 703xx
iyi akşamlar cümleten,...
-
[quote=indregandi;396394][I][B]ölese buradan yola çıkarsak py larda iyi yada kötü yönde ne yok , bir sonlanma yok,...ne var trade var, ve henüz devam ediyor,....
ölese short varsa shortlayacaksın, long varsa lonlayacaksın buna devam,....[/B] [B]
analize devam,....[/B][/I] [/quote]
[quote=indregandi;396395][IMG]http://666kb.com/i/c1zi0dyy1mijhdvqc.gif[/IMG][/quote]
[quote=indregandi;396396]bir süredir bu grafikten devam ediyoruz,....
grafa bakıldığında
birbirini takip eden iki üçgen,...
bir elmas form,.....................
bir kanal ............................. mevcut,....
bunların hiç biri önemli deyil,... [I][B]önemli olan rakamlar ve py nin o an için bu rakamların neresinde ollduğu,...[/B][/I].çünkü rakamlar iyi,...isabetli,....
bu rakamdan bakarsak 71881 rakamı üçgen alt çizgisi,...[I][B]p tesi için 72060 [/B][/I]da olacak,....kapanış 71450 uzlaşmadan,....
ölese buradan baktığımızda,...
72060 da üçgen içine girilecek tekrar,....potans rakam ise 71400(575) te,...kapanış 71450 de,...[I][B]yani bir uzun vadeli destek yerine karsılık formasyon altında kapanış var, ...
[/B][/I]
ölese 71400(575) destek olmak üzere,....72060 a bakılacak,...
72060 üstüne gidilmeden hareket güçlenmeyecek sonucu buradan çıkabilir,...
bu olurken yukarıda bahsettiğim,
(1.gold geri gelecek,...dxy yükselişe devam edecek,...
2.parite 1.3146 üstüne çıkacak,...dxy düşecek, gold yükselişe devam edecek,)...
denklemi,.....[B][I]gold, dxy ve parite olarak izlenmeli,...[/I][/B]
haliyle yurt dışı bunlar olana kadar önceden açıldığı için en azından sabah bir referans verebilir,....
ama mevcut durum shorttur,...[I][B]fakat cepte deyildir,.[/B][/I]..short hedef 2 .üçgen alt sınırına kadar aynı zamnda [I][B]kanal çizgisi[/B][/I] gelişebilir,...
ama gerçekte py sonlanmamıştır,...[I][B]sonlanmayan py trade eder,[/B][/I]...bu meyanda ky için en büyük şans ise sabah gaplarının henüz oluşmamasıdır,....
bu durum küçük trendleri olanaklı hale getirmektedir,...tadı sürülmelidir,....[/quote]
[IMG]http://666kb.com/i/c20pdxn7xfpmvdask.gif[/IMG]
-
72060 [I][B]yarın için[/B][/I], 72239 da olacak,...bu aynı zamanda 1 .üçgen alt çizgisi,...
burayı geçsin long konuşalım,....
bu olmadan trade devam, short buldun short, long buldun long,..
topraklar 2.üçgen toprakları,....
kanal alt çizgisi,...[B][I]yarın[/I][/B] 69263 te,...
bol şans
-
temel sorun,.....
her zamnkinden,....kasa boş(ne zamandır öle),...cari açık düşürülemiyor(ne zamandır öle), anayasa var(ne zamandır öle) çünkü,...ana yasa yapılıyor malum(ne zamandır öle),...hayır denmiyor(uzun zanadır öle),....dışarısı debeleniyor(bayadır böle),.....dışarısıda ötük(gerçekten öle),...
ocak gerçekleşmelerinde,...cari almış başını gitmiş, bu defa net hata noksanda kavruk kalmış, avm lerde ise harcayan bir halk, parayı kesseler anayasa var..kum fayans işlerinden kafayı kaldıramayan bir icraat buna ilave olarak,...
bu meyanda dış ve iç siyasetin birlikteliğinde tıkanma olmadıkça,......dışarıdaki macro gelişmeler burayı etkileyecek,...
geçmişte şöle dedik, kur içerden gerildi dışardan düşüyor,...
şimdi dışarda bir gerilme var, devam ederse durum, bunun içerden düşmesi imkansız,....
buna dikkat,...
ben zaten bir fake yükselişi öngördüm ve bu tırmandı ancak içerdeki durumu henüz tetiklemedi,...
bu daha ziyade gold ve parite cephesinde adresleniyor,....ancak her an her şey olabilir,...
-
[quote=indregandi;396511]passat başından dediğimiz gibi,...usd bir fake yükseliş vardı,...1.82 civarına,...
Bu tabi haliyle baskı yapıyor, böyle uyduruk piyasalar kura dayanamaz,...
Işte bu dxy de yol aldı ancak caride yol alamadı, yükseldi ama yol alamadı,...
Dxy birebirinde nisan 1.84 civarı olmalıydı,...
Bunlar işte ,....[/quote]
[quote=indregandi;396516]AŞAĞIDA GRAFTA UYDURUK PY SALARA KUR ETKİSİNİ GÖRÜYORUZ,...
[IMG]http://666kb.com/i/c20cxplzz8z8ivxt0.png[/IMG][/quote]
bunun tahvili de böyle,...o da gergin,.....
bu garaf durumu özetliyor,...
coy stick dici de,....dxy de,.....burada bir şey yok,...dışarısı isterse öttürür,...öter yani,....
burada fakenin kalması lazım,...kalıcılık, sonlanma,.....bu olmadan üçgenlere devam,....
-