İşte tarihi Kayahan Topiği.
Ralli başlayınca topic bitti.
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=3963[/url]
Printable View
İşte tarihi Kayahan Topiği.
Ralli başlayınca topic bitti.
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=3963[/url]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] 29 Temmuz Perşembe[COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/U][/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U] GER İşsizlik Değişimi (Tem) 10:55 -15K -21K Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER İşsizlik Oranı (Tem) 10:55 %7,6 %7,7 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP İpotek Kredisi Başvuruları (Haz) 11:30 48,0K 49,8K Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP Net Tüketici Kredileri (Haz) 11:30 £0,2Mlyr £0,3Mlyr Yüksek[/U] [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP M4 Para Arzı (y/y) (Haz) 11:30 %3,0 Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] EUR Ekonomik Güven Endeksi (Tem) 12:00 99 98,7 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR İş Dünyası Eğilim Göstergesi (Tem) 12:00 0,39 0,37 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Tüketici Güveni (Tem) 12:00 -14 -14 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Sanayi Güven Endeksi (Tem) 12:00 -5 -6 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Hizmet Güven Endeksi (Tem) 12:00 4 4 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (24 Tem) 15:30 464K Orta [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (17 Tem) 15:30 4487K Orta [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı [COLOR="blue"]Bilançolar ve beklentileri[/COLOR] [/U][/B][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B] Motorola, Inc. (MOT) 0.08 $ (Açılış öncesi – 14:00 TSİ) [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Goodyear Tire & Rubber (GT) 0.05 $ (Açılış öncesi) [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]TCMB Haziran Dönemi Resmi rezerv varlıkları(10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Haziran Dönemi Özel Sektörün yurtdışından sağladığı kredi borcu(10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]2. Çeyrek Turizm geliri(10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
Bugün öğleden önce pek vaktim olmayacağı için, öğleden önce seansın böyle geçmesini bekliyorum..:..::..:
[URL]http://www.tasdelen.org/video/cok-guzel-hareketler-bunlar-guiza-kacirdi/[/URL]
Tüm dostlara günaydın
Bugun yurt dışına ters bır hareket beklıyorum dunkı dususe ayak uyduramayan ımkb bakarsınız suprız bır dusus yapar bellı olmaz
Dun kısaları 76.550 den kapatıp uzuna gecmıstım bugunde 77.150 den uzunları kapatıp full kısaları acıtım
[quote=ekonomist;271765]dun kısaları 76.550 den kapatıp uzuna gecmıstım bugunde 77.150 den uzunları kapatıp full kısaları acıtım[/quote]
sabah sabah palanın tokadını yedık,kısalarla devam..soluksuz yukselıs garıp sonu hayır ola
'''''''''''''''''''''''''''''''''Alayına isyan, inadına boğa piyasası rallisinde,
uzun vadeli x100 ana dalga hedefini minumum 64000 maksimum 72000 e çıkartıyorum. UZUN VADELİ.
içinde bulunduğumuz dalga hedefi 60200-62800 dür.
58700 kırılmadan short açılmaz.'''''''''''''''''''''''''
Durum aynı üst hedefi 60200-63600'e short açma yerini yani longcuların stoplossunu 58900' e çıkartıyorum.
Aslında önemide yok candost komada. Bir süre yokum. Rakamlarında dünyanında ..........
Jelibon.
[quote=jelibon;271879][B]'''''''''''''''''''''''''''''''''Alayına isyan[/B], inadına boğa piyasası rallisinde,
uzun vadeli x100 ana dalga hedefini minumum 64000 maksimum 72000 e çıkartıyorum. UZUN VADELİ.
Durum aynı üst hedefi 60200-63600'e short açma yerini yani longcuların stoplossunu 58900' e çıkartıyorum.
Aslında önemide yok candost komada. Bir süre yokum. [B]Rakamlarında dünyanında ..........[/B]
Jelibon.[/quote]
Sn.Jelibon sizinde canınızı sıkmışlar anlaşılan.
İsyan günleri galiba üüüwwwww.dng
[quote=jelibon;271879]'''''''''''''''''''''''''''''''''alayına isyan, inadına boğa piyasası rallisinde,
uzun vadeli x100 ana dalga hedefini minumum 64000 maksimum 72000 e çıkartıyorum. Uzun vadeli.
Içinde bulunduğumuz dalga hedefi 60200-62800 dür.
durum aynı üst hedefi 60200-63600'e short açma yerini yani longcuların stoplossunu 58900' e çıkartıyorum.
Aslında önemide yok candost komada. Bir süre yokum. Rakamlarında dünyanında ..........
Jelibon.[/quote]
gecmış olsun syn jelıbon
15 dk graf kırmızı yuvarlak long için olası sl noktalarıdır bence, kendimce
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/d4d23486.bmp[/IMG]
Dunya borsalarına satışlar hızlandı,bakalım ılerleyen saatlede ne olacak bakacaz....
Merhabalar;
Dunku vermıs oldugum grafıktekı 800 noktasına degmıs ve SAHSI fıkrımce kısa bır surelıgıne de olsa ısı bıtırmıs olduk.
77.600 sevıyesının uzerınde (kı defalarca onemını belırtmıstım) kapanıs yapamadık.
76.550 malıyetlı KISA POZISYONLAR la devam edıyorum.
Endekste 59.000; vadelıde ıse 74.800-75.100 bolgesı cok onemlı.
Buranın kırılabılmesı durumunda 72.700 hedefımı beklıyor olacagım.
Kolay gelsın
Djı 10495 tekrar zorlayacaktır bu akşam üzerinde kalırSa düşüş olmaz.
komık ya -1.5 ten 0.5 artıya neler oluyor neler gecelerı flat kalmak en saglamı
[quote=jelibon;271879]'''''''''''''''''''''''''''''''''Alayına isyan, inadına boğa piyasası rallisinde,
Jelibon.[/quote]
jel geçmiş olsun bro allah sabır versin...
-abd, ıran`a yonelık yaptırımların uygulanması
konusunda cesıtlı ulkelere heyetler gonderıyor
washıngton (a.a) - 29.07.2010 - abd`nın, ıran`a yonelık olarak hem bm
guvenlık konseyı`nın yaptırımlarının uygulanması, hem de ab, abd, kanada ve
avustralya`nın ek cezalandırma onlemlerı konusunda bılgı verılmesı amacıyla
dunyanın cesıtlı ulkelerıne heyetler gonderecegı bıldırıldı.
Ap`nın haberıne gore amerıkalı ust duzey yetkılıler, ``asya, orta dogu ve
guney amerıka ulkelerıne heyetler gıdecegını`` belırtırken, heyetlerın zıyaret
edecegı bazı ulkelerın cın, japonya, guney kore ve bırlesık arap emırlıklerı
oldugunu kaydettı.
Abd`nın, ``ıran`ın enerjı sektoruyle ıs yapan fırmaların
cezalandırılmasını`` ıceren onlemler konusunda ozellıkle cın`ı uyaracagı,
ıran`da yatırımları olan ve bu ulkenın enerjı kaynaklarına ıhtıyac duyan cın`ın
bu konuda ozellıkle dıkkatının cekılecegı belırtıldı.
(ap-rem-erd)
21:11 29/07/10
--aa--|
[quote=EMEKDAR;272376]-abd, ıran`a yonelık yaptırımların uygulanması
konusunda cesıtlı ulkelere heyetler gonderıyor
washıngton (a.a) - 29.07.2010 - abd`nın, ıran`a yonelık olarak hem bm
guvenlık konseyı`nın yaptırımlarının uygulanması, hem de ab, abd, kanada ve
avustralya`nın ek cezalandırma onlemlerı konusunda bılgı verılmesı amacıyla
dunyanın cesıtlı ulkelerıne heyetler gonderecegı bıldırıldı.
Ap`nın haberıne gore amerıkalı ust duzey yetkılıler, ``asya, orta dogu ve
guney amerıka ulkelerıne heyetler gıdecegını`` belırtırken, heyetlerın zıyaret
edecegı bazı ulkelerın cın, japonya, guney kore ve bırlesık arap emırlıklerı
oldugunu kaydettı.
Abd`nın, ``ıran`ın enerjı sektoruyle ıs yapan fırmaların
cezalandırılmasını`` ıceren onlemler konusunda ozellıkle cın`ı uyaracagı,
ıran`da yatırımları olan ve bu ulkenın enerjı kaynaklarına ıhtıyac duyan cın`ın
bu konuda ozellıkle dıkkatının cekılecegı belırtıldı.
(ap-rem-erd)
21:11 29/07/10
--aa--|[/quote]
sular yavaş yavaş ısınıyor....
altyapıya başladılar.
iran ırak değil sıkar biraz...
[quote=hakansahin;272377]sular yavaş yavaş ısınıyor....
altyapıya başladılar.
iran ırak değil sıkar biraz...[/quote]
Sıkmaz...BOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPPPP.....
" İleri karakollarda yumuşatılıyor."....dng
Mal mal bakıyoruz işte...:eek:
Irakda ağzı yanan eşkiya,İranda yoğurdu üflüyor...çaktın...çuvala gerek kalmasın...
[quote=emekdar;272378]sıkmaz...booooooooppppppppppppppp.....
" ileri karakollarda yumuşatılıyor."....dng
mal mal bakıyoruz işte...:eek:[/quote]
iran tam bir gizli kutu.....
Irana yapılacak bir müdahele ıraktada savaş çıkmasına neden olacak..
ıraktaki şiilerin yarısından çoğu iran hakimiyetinde
unutmayalım....
[quote=hakansahin;272379]iran tam bir gizli kutu.....
Irana yapılacak bir müdahele ıraktada savaş çıkmasına neden olacak..
ıraktaki şiilerin yarısından çoğu iran hakimiyetinde
unutmayalım....[/quote]
Boşver İranı biz kendimize bakalım...elin gözündeki çöp,bizde mertek var...T..C
[quote=EMEKDAR;272380]Boşver İranı biz kendimize bakalım...elin gözündeki çöp,bizde mertek var...T..C[/quote]
BAKALIM.
80.000 GİDERMİYİZ SAYIM EMEKTAR.lelele
BU ARADA İŞC VE AKTAKİ SATIŞLAR SÜRÜYOR.BAKALIM BABİŞLER GARANLA PİYASAYI NE ZAMANA KADAR TUTMAYA DEVAM EDECEKLER....
[quote=hakansahin;272381]BAKALIM.
80.000 GİDERMİYİZ SAYIM EMEKTAR.lelele
BU ARADA İŞC VE AKTAKİ SATIŞLAR SÜRÜYOR.BAKALIM BABİŞLER GARANLA PİYASAYI NE ZAMANA KADAR TUTMAYA DEVAM EDECEKLER....[/quote]
Yani bu kadar olur...
Boşver bu vatan millet işlerini,biz endeks 80 bin olurmu olmazmı ona bakalım diyecektim..
Endeks 800 bin olsa ne yazar...
[quote=emekdar;272385]yani bu kadar olur...
Boşver bu vatan millet işlerini,biz endeks 80 bin olurmu olmazmı ona bakalım diyecektim..
Endeks 800 bin olsa ne yazar...[/quote]
sizi biraz dertli gördüm.üüü(ben mi yanlış hissettim)
hayır olsun inşallah...
[quote=hakansahin;272391]sizi biraz dertli gördüm.üüü(ben mi yanlış hissettim)
hayır olsun inşallah...[/quote]
Bilmem,belki ülkemde bu kadar olaylar olurken,endekse takılmak bana tuhaf geliyor...
Neden olaylarla endeks doğru orantılı gidiyor acaba...üüü
[quote=EMEKDAR;272398]Bilmem,belki ülkemde bu kadar olaylar olurken,endekse takılmak bana tuhaf geliyor...
Neden olaylarla endeks doğru orantılı gidiyor acaba...üüü[/quote]
anladım.uzun mevzu..
herşeyin hayırlısı adına güzel ülkemiz için dua edelim...
[quote=EKONOMİST;261560]Long olan akadaşlar dıkkatli olsun,resesyon konuşulan bır dunyada şirket kalarının azalacagı,iç ve dış daralmanın yaşanacagı bır ortamda zirve tazeleyen bır borsada long diye iddia etmek para aybetmenin recetesi olacaktır[/quote]
07.07.2010 da resesyondan bahsetmıstım dun akşam görüldüki resesyonun adı bıle borsalara kötü günlerı getırebılır.çok dikkatli olmak lazım.
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] 30 Temmuz Cuma[COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/U][/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U] EUR TÜFE Tahmini (y/y) (Tem) 12:00 %1,8 %1,4 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR İşsizlik Oranı (Haz) 12:00 %10 %10 Yüksek [/U] [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] [COLOR="red"] USD GSYH (y/y) (Q2) 15:30 %2,5 %2,7 Yüksek [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Kişisel Tüketim (Q2) 15:30 %2,3 %3,0 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Kişisel Tüketim Harcamaları (Çekirdek) (q/q) (Q2) 15:30 %1,0 %0,7 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD GSYH Deflatörü (Q2) 15:30 %1,1 %1,1 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İstihdam Maliyet Endeksi (Q2) 15:30 %0,5 %0,6 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Chicago PMI Endeksi (Tem) 16:45 56 59,1 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Michigan Üniversitesi Güven Endeksi (Tem) 16:55 67,5 66,5 Yüksek [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı [COLOR="blue"]Bilançolar ve beklentileri[/COLOR] [/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Chevron (CVX) 2.44 $ (Açılış öncesi) [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Haziran Dönemi Dış Ticaret dengesi(10:00) [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
Günaydın hayırlı işler
Hayırlı cumalar arkadaşlar
günaydın dostlar..
hayırlı cumalar cümleten
Günaydın hayırlı cumalar
Dün 77.150 den actıgım kısaları kapadım 76.300 full long....oglye dogru toparlanma 15.30 verısınden sonrada yeşil uzun bır bar beklıyorum
[quote=EKONOMİST;272638]Dün 77.150 den actıgım kısaları kapadım 76.300 full long....oglye dogru toparlanma 15.30 verısınden sonrada yeşil uzun bır bar beklıyorum[/quote]
bol kazançlar.brv
Bwlınger bandına baktıgımıza 120 dk lık grafıkte 75.200 destek görunuyor orayıda ancak kotu verı gelrse test ederız.bazen bu amerıkada yorum yapanların manıpülasyon yaptıklarına ınanıyorum adam bır laf söyluyor dunya şekıl degıstırıyor
DÜŞÜNSENIZE BEN KÖTÜ BIR YORUM YAPACAM SEN PİYASAYI SHORT LAYACAN ADAM PARALARI CUKKA YAPACAK.RSMEN DANISIKLI DÖVÜŞ.....
şunuda belırteyım,zirvlee oynayan piyasalarda,yukarı gıtmeyecek dıye bır kural yok parayı bastınmı 100.000 olur bu borsa. Yanlız sadece yukarı cıktıgında para kazanılıyor dusuncesı bızlerı yanıltıyor.dunyada acıga satış uygulaması olugu surece bu borsalarda her turlu fılm olur bunu unutmayın.7.000 tl ıle 70.000 tl lik poz alıyorsun gunde 5 al sat 700.000 tl lık ilem hacmı vaybe kımler zengın olmaz yada batmaz bu uygulama ıle
Vob'da ıslem goren vob-ımkb 30 ve vob-ımkb 100 sozlesmelerının baslangıc temınatları artırıldı
vadelı ıslem ve opsıyon borsası (vob) ınternet sıtesınde konuya ılıskın asagıdakı
duyuru yer alıyor:
Vob-ımkb 30 ve vob-mkb 100 sozlesmelerı baslangıc temınatlarının artırılması hakkında
2010/116 sayılı genelge ıle borsamızda ıslem goren vob-ımkb 30 ve vob-ımkb 100
sozlesmelerının baslangıc temınatları artırılmıstır.
[B]2005/10 vob-ımkb 30 vadelı ıslem sozlesmesı genelgesı uyarınca uygulanan[/B]
[B]baslangıc temınatı 06.08.2010 cuma gununden ıtıbaren gecerlı olmak uzere 700 tl’den[/B]
[B]800 tl’ye, 2005/24 vob[/B]-ımkb 100 vadelı ıslem sozlesmesı genelgesı uyarınca
uygulanan baslangıc temınatı 600 tl’den 700 tl’ye yukseltılmıstır.
Yenı ıslem temınatları 06.08.2010 tarıhınden ıtıbaren sıstem tarafından yapılacak tum
hesaplamalarda kullanılacaktır. Dolayısıyla, 06.08.2010 tarıhınde ılgılı sozlesmelerde
uzun ya da kısa olmak uzere acık pozısyon tasıyan hesapların temınat durumlarında bazı
degısıklıkler soz konusu olabılecektır.
Uygulamaya ılıskın esaslar 07.08.2009 tarıhlı ve 2009/159 sayılı duyurunun ıslem
temınatları bolumunde acıklandıgı gıbıdır.
-matrıks-
bence şelale düşünenlere avucunuzu yalayın diyor vobaş .palayada bir destekte onlardan.
[quote=EKONOMİST;272638]Dün 77.150 den actıgım kısaları kapadım 76.300 full long....oglye dogru toparlanma 15.30 verısınden sonrada yeşil uzun bır bar beklıyorum[/quote]
ah bee güzel kardeşim agrımaz başını neden agrıtasın
sen göz göre göre intihara kalkmışşın:dü::dü:
(Yatırım Tavsiyesi Yasak)
gel dön bu sevdadannn.dng.dng
Çin:AB nin İran'a karşı yaptırımlarını onaylamıyoruz
Matrıks
[IMG]http://img227.imageshack.us/img227/1695/mosts.png[/IMG]
hala zayıfız.yurtdışı toparlanıyor.bizde fazla hareket yok..
spotun tepkisi önemli.