tahvil gene göçüyor durmak yok demek :)
Printable View
tahvil gene göçüyor durmak yok demek :)
Strobaba nın bollingeri oyalıyi 15 dklığı amma fiyat buralard aoyalanırsa sonraki barda boll abnd pis açılır yol verri fiyata
abiler bu yeni ebrokerı yükledim geçen ama son günlerde 120 dk.dır işlem yapmadığınız için e broker kapanıyor diye yazı çıkıp- ebrokerdan atıyor beni
nasıl çözerim bu durumu teknoloji ustalarından yardım lütfen:(
1200 puanı geri aldım pala ve saz ekibiminden .leleleçok şükür off bee
bugün gereksiz atraksiyon yaptım halbuki bile bile lades yaptım kendimi .dng ve bu bana 1200 puana mal olmuştu son hareketle bunu telafi ettik buda bana kapak olsun .boks.
[quote=Astatin;298338]kayaboss ben şaka ettiydimya..teşekkür hastası arkadaşlar vardı eskiden..onları yad deyim dediydim::::::H.[/quote]
Çok çok teşekkürler :)
[quote=kitaro;298345]abiler bu yeni ebrokerı yükledim geçen ama son günlerde 120 dk.dır işlem yapmadığınız için e broker kapanıyor diye yazı çıkıp- ebrokerdan atıyor beni
nasıl çözerim bu durumu teknoloji ustalarından yardım lütfen:([/quote]
-119 dakikada bir tabana alış veya tavana satış gir 1 kontrat..bir sonraki 119 dakikada onu iptal et:::
-IDBvob veren aracı kuruma geç..böylece çift veri izleme ekranında olur:cool:
-Matrixden rica et ve hayatının en uzun süre yanıt bekleyecek olan ricasına sahip ol.dng
[quote=kitaro;298345]abiler bu yeni ebrokerı yükledim geçen ama son günlerde 120 dk.dır işlem yapmadığınız için e broker kapanıyor diye yazı çıkıp- ebrokerdan atıyor beni
nasıl çözerim bu durumu teknoloji ustalarından yardım lütfen:([/quote]
ebroker/menü/ayarlar/güvenlik/450dk yap tamam de geçer.
[quote=qazzaq;298349]Çok çok teşekkürler :)[/quote]
yannış anlaşıldıysam pardon...ben ismi lazım değil, kendisine az teşekkür ediliyor diye küfür etme derecesinde tepkiler gösteren bir zatı kastetmiştim..
hohoho noel baba geldi....
Buralardan hala long açabilen arkadaş varsa tebrik ederim, iyi cesaret işi..
eksi kapatırız günü :) üüühüühühühüh trend ne zaman bitiyiii o gün bugünmü ters yüz yapsınlar üwwww