[quote=a.kaya;286992]5 lik onayladı satı ama ben flatım gene 5 Likle işlem bana göre sakat[/quote]
yahu şu 5 lik sistemi dikkate mi almam lazım acaba :..:
Printable View
[quote=a.kaya;286992]5 lik onayladı satı ama ben flatım gene 5 Likle işlem bana göre sakat[/quote]
yahu şu 5 lik sistemi dikkate mi almam lazım acaba :..:
şimdi 15 likte sat gelmesini bekliyorum artık.ve onaylamasını da tabi ki çok sıkılmaya başladım.
77350 buraya vurup yukarı tepebilir
cğmleten günaydın ve bol kazanclar biraz gec oldu saat ama piyasa o kadar uyuz ilerliyorki uyuyuyup uyuyup gerı uyanıyorum :::::::::
iki gündür stoplarımı patlatıyor pala, bu hafta yeni poz açmayacam..
350 kırlılırsa işler kızışabilir sistem satta teyit bekleniyor
2 gündür 300-400 puan arası git gel yaparak sistemleri çarpıyorlar galiba onun için teyit almadan bulaşmak istemiyorum doğrusu.
ZİŞD... Ama çok bir yere gitmesini beklediğimden değil, maliyet sağlam, gıpraşmak istemiyorum.. Asıl mondiyoyu akşam Dow'dan bekliyorum... üvvv... Geceye short... Anket açılsa da şimdiden işaretlesem... :)))
5 likler yukarı bir tepkini geleceğini söylüyor sankim 650 den 5 lik sat onaylamış ve şimdi flatla diyor ama 5 liğe göre işlem yok sadece takip ediyorum 5 liği :..:
hu hu apsd ci geldi haanım:..:.lelele:..::::.lelele
+2923 ımkb-30
dolar -1525
sistemlerin aylarca zar zor kazandığı puanları alıyorlar şu 1-2 ay içinde aman diyim şimdi 550 den tekrar aşağı dönmesi lazım bakalım ne yapacaklar
[I]bence senin 5'likler gayet iyi...değerlendirmek lazım..Arasıra yazarsan seviniriz..:)[/I]